How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

erken gebelik testi yaptim...

Merhaba bu ay esimle 2 defa ilişkiye girdik ikisindede okey marka prezervatifle korunduk. Adetim 10 gün gecti gecen hafta evde gebelik testi yaptim negatif sizce hamile olabilir miyim

Canım benim benim bildiğim kadarıyla kalmassın tabikide!!!sen bence bir doktora git en iyi çözüm o ;)

Benim testte T kısmı bembeyazdi ama 10 gundur adet olamiyorum

Canım allah korusun korkutmak gibi olmasında başka bişi olabilir yinede allah korusun o yuzden Dedim bir doktora görün diye burdan bizde bir yere kadar yardımcı olabiliyoruz cunku canım bu adet geçikmelerini en iyi onlar bilir canım inşallah stresten falandır da olursun canım benim;)

Canım allah korusun korkutmak gibi olmasında başka bişi olabilir yinede allah korusun o yuzden Dedim bir doktora görün diye burdan bizde bir yere kadar yardımcı olabiliyoruz cunku canım bu adet geçikmelerini en iyi onlar bilir canım inşallah stresten falandır da olursun canım benim:KK66:

Insallah canim sagol hersey gönlünce olsun :KK68:

Arkadaslar 9 aylık evliyim ben hiç korunmadım hem eşim korundu 24 aralıkta regli günüm ev ondan sonra hiç korunmadık benım adetıme 6 gun var eczaneden labmen gebelik testi aldım fakat tek cizgi çıktı 2 gündür migde bulantısı kasık ağrısı yaşıyorum sanki regli olacakmışım gibi sizce erkenmi davrandım test için :( :KK43::KK43:

Slm kızlar ben en son 18 mayıs ta adet oldum adetim 8 gün geçti hala adet olmadım. Bel sirt kasik agrim var. 4 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün tekrar evde erken gebelik testi yaptım. Ilk dört bes dk içinde birsye yoktu sonra bir yere gitmem gerekti geldiğimde ikinci çizgi silik çıkmış. Acaba 30. Dk dan sonra mi çıktı yoksa 30 dk içinde mi çıkmıştır. Evde olmadığım için ne kadar süre de oldu anlayamadım. Böyle bir durum yaşayan var mi. 30. Dk dan sonra olmuş olabilir mi yoksa hamile miyim. Çok umutlanmak istemiyorum .

Back