How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

erken gebelik testi yaptim...

Sarilasim geldi sana :))) çok sağol canm nerdensin ne kadarlık evlisin kaç yaşındasin :)))

:))) ben biraz insan seven hümanist biriyimdir canım 29 yaşındayım bir sene bile olmadı daha evliliğim:)ama daha yeni başladık denemeye ;)bende 4 cm kist vardı doktor 2 ayda bir ilaçla temizledi onu ve geçen ay hayırlı olsun tertemiz olmuşşsun hiç bişeyin kalmamış bu ay cocuk yapabilirsin dedi tarihleri verdi bizde denedik beklemedeyiz işte:))))sen kaç yaşındasın:))

:))) ben biraz insan seven hümanist biriyimdir canım 29 yaşındayım bir sene bile olmadı daha evliliğim:)ama daha yeni başladık denemeye :KK66:bende 4 cm kist vardı doktor 2 ayda bir ilaçla temizledi onu ve geçen ay hayırlı olsun tertemiz olmuşşsun hiç bişeyin kalmamış bu ay cocuk yapabilirsin dedi tarihleri verdi bizde denedik beklemedeyiz işte:))))sen kaç yaşındasın:))
25 yaşındayım canm izmirdeyim 1.5 yıllık evliyim 6 aydır bebis istiyoruz geçen kontrolde bir tane yumurta kistimin olduğunu söyledi ama engel değilmiş öyle ışte :)

25 yaşındayım canm izmirdeyim 1.5 yıllık evliyim 6 aydır bebis istiyoruz geçen kontrolde bir tane yumurta kistimin olduğunu söyledi ama engel değilmiş öyle ışte :)

35 den anladım zaten:))bende trabzondayım canım;)allah bu ay nasip eder inşallah canım benim :) benim hep dediğim bi laf var geç olsun ama güç olmasın canım benim olduktan sonrada bir sürü soru başlıyomuş çünkü:)) allah ne zman nasip ederse o zman olsun sağlıklı sıhatli:))) daha yaşında cook genç olur zamanla bitanem:)) bende belki ilk aydan tuturum diyorum ama bakalım umarım hamiş haberlerle geliriz canım :))

Ayyu bak bu güzel haber oldu:)) galiba benimkide senin gibi olucak bugün sadece batmalar var kasıkta hafif hafif çünkü ama gögüslerim fena valla yanları falan cok agrıyo baya şiş:)) allah sağlıklı sıhatli versinde canım geç olsun güç olmasın ben hep öyle dua ediyorum:)duaların ve dileklerin içinde cok teşekkür ederim canım:)) allah senide nazarlardan saklasın:)))
Bide bişey sorucam yumurtlama dönemini nasıl hesapladın peki?

canım 13. ve 14. güne özen gösterdim ama tüm ay boyunca 2 günde 1 hep ilişki oldu. zaten ben ilk ay bu kadar dikkat etseydim ilişki sonrası direk yatsaydım falan daha önce sonuç alıcaktım heralde :) ilk bebek denemeye karar verdiğim ay ovulasyon testi aldım. o ay 26. gün regli oldum 12. gün çift çizgi gördüm sonra ki ay 27. gün regli gördüm heralde 13. gün yumurtladım dedim 28. gün oluncada 14. gün diyerek düşündüm ama işin sırrı gün aşırı ilişki canım. gerçi senin bu belirtilere göre ihtiyacın yok gibi :) umarım vardır çünkü belirtiler çok net.

35 den anladım zaten:))bende trabzondayım canım:KK66:allah bu ay nasip eder inşallah canım benim :) benim hep dediğim bi laf var geç olsun ama güç olmasın canım benim olduktan sonrada bir sürü soru başlıyomuş çünkü:)) allah ne zman nasip ederse o zman olsun sağlıklı sıhatli:))) daha yaşında cook genç olur zamanla bitanem:)) bende belki ilk aydan tuturum diyorum ama bakalım umarım hamiş haberlerle geliriz canım :))
İnşallah canm rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize aminnnn :)))

canım 13. ve 14. güne özen gösterdim ama tüm ay boyunca 2 günde 1 hep ilişki oldu. zaten ben ilk ay bu kadar dikkat etseydim ilişki sonrası direk yatsaydım falan daha önce sonuç alıcaktım heralde :) ilk bebek denemeye karar verdiğim ay ovulasyon testi aldım. o ay 26. gün regli oldum 12. gün çift çizgi gördüm sonra ki ay 27. gün regli gördüm heralde 13. gün yumurtladım dedim 28. gün oluncada 14. gün diyerek düşündüm ama işin sırrı gün aşırı ilişki canım. gerçi senin bu belirtilere göre ihtiyacın yok gibi :) umarım vardır çünkü belirtiler çok net.

Canım çooookkk teşekkür edrim bu bilgiler bana cok yardımcı olucak:))aminnn canım bakalım bende senin gibi oluyırum sanırsam bugün olmam lazımdı normalde ama 27. Gün döngüsüne başlıyo bu ay herhaldr ya yarın olucam yada dediğin gibi hamiş olucam bakalım hayırlısını versinde allah ;) tekrar cok teşekkür ederim canım:)

Canım çooookkk teşekkür edrim bu bilgiler bana cok yardımcı olucak:))aminnn canım bakalım bende senin gibi oluyırum sanırsam bugün olmam lazımdı normalde ama 27. Gün döngüsüne başlıyo bu ay herhaldr ya yarın olucam yada dediğin gibi hamiş olucam bakalım hayırlısını versinde allah :KK66: tekrar cok teşekkür ederim canım:)

Canım eğer buralardaysan bir şey sorucam benim miğde bulantılarım oluyodu hafif haifi ama bugğn hatta şimdi çok kotu miğde bulantım istifra etmemek için kendimi tutuyorum doktor folik asit vermişti onu kullanıyorum bir aydır bir saat oncede almıştım acaba omu yaptı yoksa regli olmadım daha biliyosun yarını bekliyorum regli dönemide yaparmı miğde bulantısı sence??? Acaba psikolojikmi diycem ama bu kadarda psikolojik olmaz herhalde?:)

Canım eğer buralardaysan bir şey sorucam benim miğde bulantılarım oluyodu hafif haifi ama bugğn hatta şimdi çok kotu miğde bulantım istifra etmemek için kendimi tutuyorum doktor folik asit vermişti onu kullanıyorum bir aydır bir saat oncede almıştım acaba omu yaptı yoksa regli olmadım daha biliyosun yarını bekliyorum regli dönemide yaparmı miğde bulantısı sence??? Acaba psikolojikmi diycem ama bu kadarda psikolojik olmaz herhalde?:)

canım benim mide bulantım yok ama herkeste aynı etki yaratmıyor. normal regli dönemimdede midem bulanmaz. ama bi arkadaşım var istifra etcek derece bulanır regli dönemi.

canım benim mide bulantım yok ama herkeste aynı etki yaratmıyor. normal regli dönemimdede midem bulanmaz. ama bi arkadaşım var istifra etcek derece bulanır regli dönemi.

Benim de kistim varken oyleydi regli dönemi içinde kusardım ama gögüslerimin yanlarıda cok ağrıyo ve uçları hafif koyu:) bu miğde bulantısı değişik bit bulantı;)yani daha öncekiler gibi değil :) bide dudaklarım cok kuruyo:)benim annemde hiç anlamamış nasıl hamile kaldıgını cok rahat hamilelik geçirmiş ben bide sporcuyum canım 5 yaşından beri bale yapıyorum belkide vücudun o rahatlığıda var :) bende annem gibi bişi anlamıycam herhalde :))) bir soruyum dedim sana şimdi birine sorsam insanlarıda ümitlendirmek istemiyorum tabi:))cok sağol canım artık kısmet yarına:))

Merhaba bu ay esimle 2 defa ilişkiye girdik ikisindede okey marka prezervatifle korunduk. Adetim 10 gün gecti gecen hafta evde gebelik testi yaptim negatif sizce hamile olabilir miyim

Kızlar kalcamda ve belimde ağrı var herhalde regli olucam :(((

Benim de kistim varken oyleydi regli dönemi içinde kusardım ama gögüslerimin yanlarıda cok ağrıyo ve uçları hafif koyu:) bu miğde bulantısı değişik bit bulantı:KK66:yani daha öncekiler gibi değil :) bide dudaklarım cok kuruyo:)benim annemde hiç anlamamış nasıl hamile kaldıgını cok rahat hamilelik geçirmiş ben bide sporcuyum canım 5 yaşından beri bale yapıyorum belkide vücudun o rahatlığıda var :) bende annem gibi bişi anlamıycam herhalde :))) bir soruyum dedim sana şimdi birine sorsam insanlarıda ümitlendirmek istemiyorum tabi:))cok sağol canım artık kısmet yarına:))

canım ben göğüslerimin yeşil damarlarının çok belirgin olmasından ve acısından şüphelenerek hemen test yapmıştım senin sabrına hayran kaldım :D ben olsam yapmıştım çoktan testi :D beni bile merak ettirdin :D :D

canım ben göğüslerimin yeşil damarlarının çok belirgin olmasından ve acısından şüphelenerek hemen test yapmıştım senin sabrına hayran kaldım :D ben olsam yapmıştım çoktan testi :D beni bile merak ettirdin :D :D

Canım ben zaten 20 si sabaagu gebelik tes ti yaptım negatif ertesi gün erken gebelik testi yaptım oda predictor markaydı ikinci çizgi anca ışıkta gözüküuodu yok gibiydi işta:)) o yuzden yarını bekliyorum bakalım yoksa bende sabırsızlıktan çaylıycam sormaaa:))))

Canım ben zaten 20 si sabaagu gebelik tes ti yaptım negatif ertesi gün erken gebelik testi yaptım oda predictor markaydı ikinci çizgi anca ışıkta gözüküuodu yok gibiydi işta:)) o yuzden yarını bekliyorum bakalım yoksa bende sabırsızlıktan çaylıycam sormaaa:))))

eğer varsa en ufak çizgi ve eğer 2 - 5 dk arası çıktıysa kesin vardır canım bak ben sana benimkileri özelden msj atıcam

Merhaba bu ay esimle 2 defa ilişkiye girdik ikisindede okey marka prezervatifle korunduk. Adetim 10 gün gecti gecen hafta evde gebelik testi yaptim negatif sizce hamile olabilir miyim
eğer varsa en ufak çizgi ve eğer 2 - 5 dk arası çıktıysa kesin vardır canım bak ben sana benimkileri özelden msj atıcam

At bitanem peki şimdi eşimde erken gebelik testimi istiyim normal gebelik testimi sence? Ya predictor marka herkese aynı seyi yapıyomuş herkes o marka kotu diyo soylıyım eşime alsın yarın reglide olsam evde bılunur:)))bu arada ben biraz kestirdim ondan yazamadım geceleri cok uykusuzluk çekiyorum akıntımda yok hasta olucam gibi!ama kasıklarımda gaz ve hafif agrılar var:))

At bitanem peki şimdi eşimde erken gebelik testimi istiyim normal gebelik testimi sence? Ya predictor marka herkese aynı seyi yapıyomuş herkes o marka kotu diyo soylıyım eşime alsın yarın reglide olsam evde bılunur:)))bu arada ben biraz kestirdim ondan yazamadım geceleri cok uykusuzluk çekiyorum akıntımda yok hasta olucam gibi!ama kasıklarımda gaz ve hafif agrılar var:))

ucuz olandan yaptım canım ben hep hepsinde çıktı. ucuz aldır. mesaj kutuna bak ;)

Back