Testi yorumlar mısınız lütfen

InsAllah çok tsk ederm 4 yaşında bi oğlum var onda geç döllenme olmuştu doktorum regle yakın ilişki tutmuş demiş ti şimdi kardesi olsun istiyoruz 😞
İnsallah tutmustur seninledir canim benim guzel kalbinden gecen olsun insallah herkes bu mutlu haberi alsin en kisa zamanda🤲🏻

İnsallah tutmustur seninledir canim benim guzel kalbinden gecen olsun insallah herkes bu mutlu haberi alsin en kisa zamanda🤲🏻
Çok tsk ederim yanıtınız güzel düşünceniz için rabbim kimseyi sınamasın bu şekilde herkese anneliği nasip etsin insAllah♡

Erken gebelik çok silik cikti kaset negatif çıktı ben ikisininde negatif sayıyorum artık.

Tabiki ya rüyamda sabaha kadar test yapıyordum.
Ama ilginç olanı ne canım biliyormusun
Sürekli ikinci çizgi tam dolmuyor du bundan şunu anladım daha vakti gelmemiş.
Ve yazarken müthiş sancı girdi kasigima sanırım olacağım ♡ dilemek bizden vermesi rabbimden

Aynen öyle canım bak vakti gelmemiş bile olsa rüyanda sonunda anne olacağının işareti var İnşaAllah❤️Her ne olursa olsun iyiye yoralım. Ben bunca zaman sonra artık hiç bir belirtilere bakmadan gecikmenin neredeyse 10.gününü beklemeyi öğrendim yoksa psikoloji için hiç iyi değil anca kendimi yıprattım hep😪

Aynen öyle canım bak vakti gelmemiş bile olsa rüyanda sonunda anne olacağının işareti var İnşaAllah❤️Ben bunca zaman sonra artık hiç bir belirtilere bakmadan gecikmenin neredeyse 10.gününü beklemeyi öğrendim yoksa psikoloji için hiç iyi değil anca kendimi yıprattım hep😪
Cnm benim regl 21 kasımda. Yani bugun artık 13 gündür geçiyor rabbim yormadan vaktinde güzel ve kolayca versin insAllah sanada hepimizi de ♡

Tamam İnşaAllah artık burda ilerlerim bir şey olursa,bu siteyi üye olmadan takip ediyordum şimdi yeni üye oldum ama bildirim gelmiyor kendim girmediğim sürece ( ki bu yüzden geç haberdar oluyorum

Tamam İnşaAllah artık burda ilerlerim bir şey olursa,bu siteyi üye olmadan takip ediyordum şimdi yeni üye oldum ama bildirim gelmiyor kendim girmediğim sürece ( ki bu yüzden geç haberdar oluyorum
Konuyu takip et butonu var ona tıkla mailim açık oradan bildirim geliyor öyle goruyorum

Cnm benim regl 21 kasımda. Yani bugun artık 13 gündür geçiyor rabbim yormadan vaktinde güzel ve kolaycak versin insAllah sanada hepimizi de ♡
Kimyasal geçirmiş olabilirsiniz önce çıkmış şimdi de üşüle geçmiş olabilir silik çizgide genelde idrarda bhcg var ki çıkıyor diye yorumluyorum ben

Kimyasal geçirmiş olabilirsiniz önce çıkmış şimdi de üşüle geçmiş olabilir silik çizgide genelde idrarda bhcg var ki çıkıyor diye yorumluyorum ben
Bilmiyorum inanın ani kramp girdi geçti şimdide vücut tepkilerine ayak uyduramiyorum artık;(

Bilmiyorum inanın ani kramp girdi geçti şimdide vücut tepkilerine ayak uyduramiyorum artık;(
Çünkü vücudunuzu dinliyorsunuz şu an. Benim geçen aylarda şüpheli bir durum olmuştu normalde bikaç gün gecikse bile ay hamile miyim diye test yapmam çünkü beklemiyorum ama o ay daha ay ortasında başladım ay acaba kaza kurşunu olur mu diye. Kaç kez test yaptım iki üç defa silik çizgi çıktı neydi hiç anlamadım sonraki yaptıklarım hep negatif ve bir gün bir kasık karın ağrısı vs o neydi hele hiç bilmiyorum. O ay kendimi çok dinlediğimden öyle tuhahlıklar yaşadım sonra hasta oldum da geçti anca 😂

X