How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

erken gebelik testi yaptim...

scilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
78
20
98
37
Kizlar ilk defa bu ay yumurtlama donemimde korunmasiz iliski yasadik esimle.son 1 haftadir sol kasık ağrım var 2 gundur bacagima vuruyo agrisi...adetime 5 gun var dayanamadim predictor early test yaptim.anlayamadim belirmek isteyip beliremeyen bi cizgi var baslangici kizardi sadece :) çok erken oldugu icindir insallah
20150107_172512.jpg

Ah be canim,umidini kirmak istemem ama en moral bozucu markayi denemissin....insallah sende vardir bebis ama ben yasadim hemde 3 kez pespese yapmistim cok inanmistim hatta daha koyuydu seninkine gore ama malesef sonunda cok uzuldum gebelik cikmadi ve burda cogu kisiden duydum..hic.itimadim yok bu markaya karsi...kopkoyu cikmadigi surece umutlanma derim...emin ol ucuz testler daha guvenilir..aksi givide her eczanede bitek bu marka var erken olanlardan...:KK67::KK67::KK67:

Bence adetin gecikirse ucuzlardan dene veya en kesin sonuc icin kan testi yaptir derim..

Bana da test bozuk gibi geldi canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.... :)

Kizlar ilk defa bu ay yumurtlama donemimde korunmasiz iliski yasadik esimle.son 1 haftadir sol kasık ağrım var 2 gundur bacagima vuruyo agrisi...adetime 5 gun var dayanamadim predictor early test yaptim.anlayamadim belirmek isteyip beliremeyen bi cizgi var baslangici kizardi sadece :) çok erken oldugu icindir insallah Eki Görüntüle 1365451
Canım bu Geçersiz test bildiğim kadarı ile

Kızlarrrrrr bende dün aynı testden yaptım ve aynı benimde oyleoldu işikta cokkkkkk küçük bir ikinci çizgi vardı benimde 26 günde bir oluyo dün yaptım testi adet günümde 23 ocak sizce geçersizmidir test??? Bende negatif diye düşündüm ama??? Hatta bugün çamaşır suyu testi denedim ilk defa galiba ondada negatif di:)) bu ay ilk denememiz eşimle ama

bu testi kullanıpta hamile olmadan hamile çıkan çok insan duydum yarın başka bitestle dene diycem de çok erken be canım en iyisi adet günü normal bi testle dene derim..inşallah hamişsindir..

Bide eczacı eşime en iyi marka diye vermiş:( az bişi kaldı 23 ümr bekliycem kızlar bende napıyım bakalım allah buyuk inşallah hamişimdir ilk aydan aminnn:))) allah isteyen herkese nasip etsin kızlar aminnn:)

Âmin kızlar hersey kafada bitiyor birazcık daha rahatlasak kesin olucak ☺️ Ama sanırsızız yumurtlama günüm dündü şimdiden 10 gün nasıl bekliyicem stresine girdim ☺️☺️

B
Tatlım Allah aşkına şu çamaşır suyu sacmalığını bırakın ona kalsa ben gecen ay hamileydim eğer 2 gun daha olmazsan test yap tekrar bence sabah idrarınla

Çmaşır suyu testi bi denemeydi canım bizde kesim emin olarak yapmadık :)tabikide en iyi adet geçikmesi inşallah geçikir de inşallahta hamilelikten geçikir allah isteyem herkese nasip etsin;)

B

Çmaşır suyu testi bi denemeydi canım bizde kesim emin olarak yapmadık :)tabikide en iyi adet geçikmesi inşallah geçikir de inşallahta hamilelikten geçikir allah isteyem herkese nasip etsin:KK66:
Sakın yanlış anlama bende yaptım Sadece çok umutlandım çıkan sonuçtan ona kalsa hamileydim sizde boşuna umutlanıp benim gibi üzülmeyin diye dedim

Be
Âmin kızlar hersey kafada bitiyor birazcık daha rahatlasak kesin olucak ☺️ Ama sanırsızız yumurtlama günüm dündü şimdiden 10 gün nasıl bekliyicem stresine girdim ☺️☺️
bende senin gibi sabırsızım bide ilk denememiz bu ay dahada sabırsızım ondan

Yok
Be

bende senin gibi sabırsızım bide ilk denememiz bu ay dahada sabırsızım ondan

Yok canım önemli değil ben birazz öğreniciyim burda biraz dediğim gibi ilk denemeiz ondan herşeyi araştırıyorum:)

Kızlar bat 24 bugün bende bu testten yaptım varla yok gibi cizgi sabah ilk ısrarla normal test yapıcam sonucu bildiririm size

Kızlar bat 24 bugün bende bu testten yaptım varla yok gibi cizgi sabah ilk ısrarla normal test yapıcam sonucu bildiririm size

Benim gibi olmuş canım sanada aynen bencede başka test yap canım inşallah hayırlı haberler alırsın canım:)

Back