- 17 Temmuz 2021
- 6.651
- 21.609
- Konu Sahibi Beybiumutlari
O zaman konunu beklemedeyim :)Amin inşallah evet tedavimi ve belirtilerimi yeni bı konu açıp yazacağım yine de sormak istediğin ne olursa cevaplayabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman konunu beklemedeyim :)Amin inşallah evet tedavimi ve belirtilerimi yeni bı konu açıp yazacağım yine de sormak istediğin ne olursa cevaplayabilirim
AçtımO zaman konunu beklemedeyim :)
Hayırlı olsun.Bana yardım ede bilirmisiniz?Benim yumurtlamam tsiklin 9 ve ya 10cu günü oldu.Bu gün tsiklimin 13 cü günü gebelik testi ile hamile olup olmadığımı bile bilirmiyim?Bende amh düşük 0.18 gonal f 450 kullandım yumurtlamam oldu şimdi progestan kullanıyorumDayanamadım kızlar kan verdim pozitifi gördüm darısı size isteyen herkese inşallah. Rabbim aylardan sonra onca emekten sonra nasip etti çok şükür inşallah sıra sizde
Öncelikle rabbim size de nasip etsin inşallah. Bende geçen ay gonal f 450 ve progestan kullanmıştım. Şuan test için çok erken yumurtlamadan sonra en az 10 gün geçmesi gerekiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınizHayırlı olsun.Bana yardım ede bilirmisiniz?Benim yumurtlamam tsiklin 9 ve ya 10cu günü oldu.Bu gün tsiklimin 13 cü günü gebelik testi ile hamile olup olmadığımı bile bilirmiyim?Bende amh düşük 0.18 gonal f 450 kullandım yumurtlamam oldu şimdi progestan kullanıyorum
Çok sevindim hayırlı olsunn insallah güzelce artış devam eder kanınızda.Dayanamadım kızlar kan verdim pozitifi gördüm darısı size isteyen herkese inşallah. Rabbim aylardan sonra onca emekten sonra nasip etti çok şükür inşallah sıra sizde
Sizde de umut var gibi. Bende silik test ile öğrenmiştimMerhaba insallah hamilesinizdir benim catlatma ignemin 11.günu benim de silik cikti 5 yildir ugrasiyorum
peki ne zaman sizde yumurtalama oldu?kaç gün geçdikden sonra test etdiniz?Çok sevindim adınızaÖncelikle rabbim size de nasip etsin inşallah. Bende geçen ay gonal f 450 ve progestan kullanmıştım. Şuan test için çok erken yumurtlamadan sonra en az 10 gün geçmesi gerekiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsıniz
o ilaçlar size yardımcı oldumu yoksa yokÖncelikle rabbim size de nasip etsin inşallah. Bende geçen ay gonal f 450 ve progestan kullanmıştım. Şuan test için çok erken yumurtlamadan sonra en az 10 gün geçmesi gerekiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsıniz
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok sevindim hayırlı olsunn insallah güzelce artış devam eder kanınızda.
Çok teşekkür ederim 31 temmuz da yumurtalama gördüm. 10.gun erken gebelik testi yaptım silik çıktıpeki ne zaman sizde yumurtalama oldu?kaç gün geçdikden sonra test etdiniz?Çok sevindim adınıza
Bu ay folik asit dışında ilaç kullanmadım. Ama daha geçen ay gonal f 450 kullandım elbette kullandığım o kadar ilacın etkisi bu ay da devam etmiştiro ilaçlar size yardımcı oldumu yoksa yok
Hayirli olsun canim cok sevindim Rabbim daim etsinDayanamadım kızlar kan verdim pozitifi gördüm darısı size isteyen herkese inşallah. Rabbim aylardan sonra onca emekten sonra nasip etti çok şükür inşallah sıra sizde
İnşallah vardir yaSizde de umut var gibi. Bende silik test ile öğrenmiştim
Ayyy ciddi misin çok sevindim kuzum senin adına yaaa darısı başımıza inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir nefeste kurtarsın inşallahhhDayanamadım kızlar kan verdim pozitifi gördüm darısı size isteyen herkese inşallah. Rabbim aylardan sonra onca emekten sonra nasip etti çok şükür inşallah sıra sizde
Amin Allah razı olsun darısı başına inşallahHayirli olsun canim cok sevindim Rabbim daim etsin
Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırımAyyy ciddi misin çok sevindim kuzum senin adına yaaa darısı başımıza inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir nefeste kurtarsın inşallahhh
Bende de aynen böyle olmuştu iki gün sonra testi tekrarla bir tık koyu çıkarsa hayırlı olsunBenimde yumurta çatlamasının bugün 10. Günü aynı marka test ve aynı silik çizgi negatif görmekten usandım için kan vermeyede gidemiyorum
Ben dayanamayıp bu testi yarın tekrarlarım sonucu yazarım inşallahBende de aynen böyle olmuştu iki gün sonra testi tekrarla bir tık koyu çıkarsa hayırlı olsun
Ay ben iki gün bekle diyorum ama kendim beklemedim bir diğer gün hemen yapmıştım. Hayırlı sonucu bekliyorumBen dayanamayıp bu testi yarın tekrarlarım sonucu yazarım inşallah