- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
-
- Konu Sahibi Beybiumutlari
neden olmasın görselini ekleyin bakalım ben de pcosumArkadaşlar merhaba daha önce çok konu açtım ve çok konuda bulundum. Adetime 4 gün var az önce test yaptım ilk beş dakika içinde silik çizgi çıktı inanmak istiyorum var olduğuna 8 aydır tedavi görüyorum PCOS hastasıyım ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım. Pikden sonra 10 gün geçti. Yani hamilemiyim sizce. Biliyorum en doğrusu gününü beklemek ve kan testi yapmak inanın sabr edemiyorum kendimi ancak bu kadar tutabildim. Görsel ekleyecektim ama nasıl eklendiğini bilmiyorum
Yok sadece 10 gün geçti. Aşırı kasik ağrılari ve göğüs ağrısı çekiyorum bı test yapayım dedim.hem bu belirtiler adetime yakın oluyordu zaten ben gebelik belirtisine yordum ve test yaptım. Ama burda okuduğum konularda kadınlar diyor ki erken gebelik testi yalanci pozitif çıkarir güvenmeyin öyle o yazıyı görünce mutlu olamadım hevesim kursakta duruyorÇatlamadan sonra 14. gün testi yapman yeterli canım eğer ilk 5 dakikada çıktıysa silik çizgi hamile olabilirsin tabii ki, başka bir testle yine tekrar et istersen onda da çıkarsa silik çizgi doooğru hastaneye Allah gönlüne göre versin canım :)
Görselini eklemek için dosya ekleye tıklıyorum ama herhangi bir şey açılmıyor ekleyemiyorum görseli yada ben bilmiyorumneden olmasın görselini ekleyin bakalım ben de pcosum
Kan testi yaptırım silik cıktıysa gebelik vardır hakkınızda hayırlısı olsuuunGörselini eklemek için dosya ekleye tıklıyorum ama herhangi bir şey açılmıyor ekleyemiyorum görseli yada ben bilmiyorum
Amin Allah razı olsunKan testi yaptırım silik cıktıysa gebelik vardır hakkınızda hayırlısı olsuuun
İnşallah canım ya . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah pozitiftir negatifi görmek çok üzüyor vallaReglinize 4 gün kalmış oluyo o zaman ve erken gebelik testi hamileyseniz doğru söyler. Yalancı pozitif de çıkabiliyo tabi ki ama siz yine de hevesinizi kırmayın inşallah dogrudur
Dosya ekleye tıklamanıza gerek yokİnşallah canım ya . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah pozitiftir negatifi görmek çok üzüyor valla
Tamam foto sürükle veya tıkla diyor tıklıyorum ama olmuyorDosya ekleye tıklamanıza gerek yok
Yukarda ataç gibi birşey var onun yanına tıklayın foto simgesine galeri açılacak ordan testin resmini seçin ve yükleyin
Galeriniz açılmıyor öyleyseTamam foto sürükle veya tıkla diyor tıklıyorum ama olmuyor
Ayarları kontrol edeyim belki izin olayı felan vardırGaleriniz açılmıyor öyleyse
Yoksa direkt galeri açılması lazım
Çatlamadan sonra 14. gün testi yapman yeterli canım eğer ilk 5 dakikada çıktıysa silik çizgi hamile olabilirsin tabii ki, başka bir testle yine tekrar et istersen onda da çıkarsa silik çizgi doooğru hastaneye Allah gönlüne göre versin canım :)
Galeriniz açılmıyor öyleyse
Yoksa direkt galeri açılması lazım
Reglinize 4 gün kalmış oluyo o zaman ve erken gebelik testi hamileyseniz doğru söyler. Yalancı pozitif de çıkabiliyo tabi ki ama siz yine de hevesinizi kırmayın inşallah dogrudur
Kan testi yaptırım silik cıktıysa gebelik vardır hakkınızda hayırlısı olsuuun
Yaaaaa bu mesajınız beni tüylerimi diken diken çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi vardır inşallah bende artık o duyguyu tadabilcemNet var gibi duruyor.
Hayırlı olsun …
İnşallah dua edin lütfenvar gibi duruyor kan verin :)
İnşallah inşallah inşallahE bariz belliiiii
Hayırlı olsun inşallah darısı bize