• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yanlış görmüyorum dimi bakar mısınız?

En son 7 Aralık çiçeğim doktora gittim pek ilgi göstermedi gebelik yok deyip başından attı hevesimi kırdı inşallah vardır 🥹🥰
Oooo bayada geçmiş üzerinden son regl tarihine göre 8 haftalık 😊ama bence yukselmkstir ya çok yüksekmis çünkü normalde 2 lerde fln çıkar ama seninki 5 e yakın şimdiye kadar tekrar verseydin keşke çok merak ettim ya 🥲🥲

Oooo bayada geçmiş üzerinden son regl tarihine göre 8 haftalık 😊ama bence yukselmkstir ya çok yüksekmis çünkü normalde 2 lerde fln çıkar ama seninki 5 e yakın şimdiye kadar tekrar verseydin keşke çok merak ettim ya 🥲🥲
Mutlaka haber vericem😘Aralıkta da kan testi verdim ama 0,1 çıkmıştı bu ay o değeri görünce bende şaşırdım 🥹 ilaç vermişti ama almadım

Mutlaka haber vericem😘Aralıkta da kan testi verdim ama 0,1 çıkmıştı bu ay o değeri görünce bende şaşırdım 🥹 ilaç vermişti ama almadım
İnşallah hamilesindir ya umitlendirmek de istemiyorum ama geç kalma sen yine gebelik yoksa kist fln oluşmuş olabilir hayırlı haberlerini bekliyorm 🤲❤️

Eklentiler

• 1000013992.webp
    1000013992.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000014009.webp
    1000014009.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 29
Bunda görünüyor ama sanki şimdiye biraz daha koyu olması gerekirdi canım iyi iyi çok şükür kist vs yoksa 🤲😊 dediğin gibi doktora gitmeden bilemiycez gebelik mi değilmi diye 😊

Yumurtladıktan 14 gün sonra genelde regl oluyoruz. Siz 4ü yumurta çatladı yazmışsınız ay söylememişsiniz ama Ocak 4 ise şimdiye kadar silik değil normal belirgin çıkardı. Şubat 4 ise daha çok zaten zaman olduğu için silik bile çıkmaz. Pembelik varmıydı çizgi de ben göremedim ama siz gördünüz mü acaba? Gri genelde kuruma cizgisi vs oluyor. Pembelik varsa bir kan testi verin bence net sonuç alırsınız
Pembelik normal gebelik de gordum azcikda olsa sonra larida denedim golge gitmeye basladi kanda negatif cikti ne yazikki

Back
X