- 31 Ocak 2025
- 661
- 169
- 18
- 25
Oooo bayada geçmiş üzerinden son regl tarihine göre 8 haftalıkEn son 7 Aralık çiçeğim doktora gittim pek ilgi göstermedi gebelik yok deyip başından attı hevesimi kırdı inşallah vardır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo bayada geçmiş üzerinden son regl tarihine göre 8 haftalıkEn son 7 Aralık çiçeğim doktora gittim pek ilgi göstermedi gebelik yok deyip başından attı hevesimi kırdı inşallah vardır![]()
Mutlaka haber vericemOooo bayada geçmiş üzerinden son regl tarihine göre 8 haftalıkama bence yukselmkstir ya çok yüksekmis çünkü normalde 2 lerde fln çıkar ama seninki 5 e yakın şimdiye kadar tekrar verseydin keşke çok merak ettim ya
![]()
İnşallah hamilesindir ya umitlendirmek de istemiyorum ama geç kalma sen yine gebelik yoksa kist fln oluşmuş olabilir hayırlı haberlerini bekliyormMutlaka haber vericemAralıkta da kan testi verdim ama 0,1 çıkmıştı bu ay o değeri görünce bende şaşırdım
ilaç vermişti ama almadım
Haberdar ederim çiçeğim, doktor kist fln yok dedi ama herşey olabilir hayırlısı olsun hepimize nasip olsunİnşallah hamilesindir ya umitlendirmek de istemiyorum ama geç kalma sen yine gebelik yoksa kist fln oluşmuş olabilir hayırlı haberlerini bekliyorm![]()
Haberdar ederim çiçeğim, doktor kist fln yok dedi ama herşey olabilir hayırlısı olsun hepimize nasip olsun![]()
Pembelik normal gebelik de gordum azcikda olsa sonra larida denedim golge gitmeye basladi kanda negatif cikti ne yazikkiYumurtladıktan 14 gün sonra genelde regl oluyoruz. Siz 4ü yumurta çatladı yazmışsınız ay söylememişsiniz ama Ocak 4 ise şimdiye kadar silik değil normal belirgin çıkardı. Şubat 4 ise daha çok zaten zaman olduğu için silik bile çıkmaz. Pembelik varmıydı çizgi de ben göremedim ama siz gördünüz mü acaba? Gri genelde kuruma cizgisi vs oluyor. Pembelik varsa bir kan testi verin bence net sonuç alırsınız
Nasılsın canım son durumun nedirHaberdar ederim çiçeğim, doktor kist fln yok dedi ama herşey olabilir hayırlısı olsun hepimize nasip olsun![]()
Gebelik yok değerin düşmüş dediler ama hâlâ adet olmadımNasılsın canım son durumun nedir![]()
Allah Allah baya oldu sen regl olmayalı kadın doğum doktoruna göründün mu sen canım regl söktürücü fln bisiy versinler dongun şaştı iyiceGebelik yok değerin düşmüş dediler ama hâlâ adet olmadım![]()
Göründüm işte sebepsiz yere ilaç verince kullanmadım haftaya tekrar randevum var bakalımAllah Allah baya oldu sen regl olmayalı kadın doğum doktoruna göründün mu sen canım regl söktürücü fln bisiy versinler dongun şaştı iyice![]()
Regl olmamanda hiç bir sebep yokmuymus yani regl söktürücü fln da senmi kullanmak istemiyorsun canımGöründüm işte sebepsiz yere ilaç verince kullanmadım haftaya tekrar randevum var bakalım![]()
İlaçla regl olmak istemiyorum güzelim mecbur kalırsam alıcamRegl olmamanda hiç bir sebep yokmuymus yani regl söktürücü fln da senmi kullanmak istemiyorsun canım
Ama böylede gebe kalma ihtimalin azalıyor sanki yada regl olmayınca yumurtlama devam ediyormu bilmediğimden soruyormİlaçla regl olmak istemiyorum güzelim mecbur kalırsam alıcamhiçbir sebep yokmuş
Etmiyordur herhalde bilmiyorum adet olacakmışım gibi sancım var ama olmuyorumAma böylede gebe kalma ihtimalin azalıyor sanki yada regl olmayınca yumurtlama devam ediyormu bilmediğimden soruyorm![]()
Bitkisel bisiyler kullansan canım adaçayı fln kanda cikmadiysa Gebelik yoktur baya oldu çünküEtmiyordur herhalde bilmiyorum adet olacakmışım gibi sancım var ama olmuyorum![]()
Valla bilemiyorum cuma günü tekrar gidicem ondan sonra bitkisel ilaçları denicemBitkisel bisiyler kullansan canım adaçayı fln kanda cikmadiysa Gebelik yoktur baya oldu çünkü
Hayırlısı olsun canım hakkındaValla bilemiyorum cuma günü tekrar gidicem ondan sonra bitkisel ilaçları denicem![]()