Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste devam etmeye gerek yok üç gün peş peşe değerlendir kuzumKızlar yumurtlamam geçti çatlamadayım galiba kaç gün daha test yapmam gerekiyor
Bende böyle durumlarda bir tane daha dene test. Bazen testlerde bozuk olabiliyorkizlar sans eseri ovulasyon testi yapayim dedim ayin 8. yaptigim boyle bugun yaptigimda daha silikti acaba yumurtlayop catlama kismina mi gecti anlamiyprumki bugun 37. gunum pkoyumda ben![]()
canim bugunde yaptim dunki gibi cikti ben anlamiyorum ya hic vallaBende böyle durumlarda bir tane daha dene test. Bazen testlerde bozuk olabiliyor
Ben regli zamanıma kadar bıraktım test yapmayı regli günümden 1 gün önce bir daha yapmaya başladım. Eğer T kalın çıkarsa hamilesin adet olmazsanda zaten kimyasal gebelikte değildirKızlar yumurtlamam geçti çatlamadayım galiba kaç gün daha test yapmam gerekiyor
Pik canım değerlendirEki Görüntüle 2986070 kizlar yumurtlama olmuş mu yorumlar misiniz
Teşekkür ederimPik canım değerlendir
Benimde 6 ocakta kan testim 0.100 su 14 ocakta 9.19 oldu canm çok ince çizgi çıktı 3 seferCanım ben doktora gittiğimde yumurtlamışsın demişti . Çatlaması sanırım 3-4 gün sonra oldu ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum ben. Adetim 9unda yani bugün olmam gerekiyordu daha gelen giden birsey yok. Ben 3 Ocak da kan verdim 0.100 çıktı sonra yine 5 ocakta kan verdim 0.100 çıktı.
Ama içimde hep hamile hissi vardı gebelik testi yaptım daha önce ve 5 ocakta hep silik çıktı. 6 sında yaptım yine t kısmı silikti ama biraz daha belirginleşmişti. 7 si de o şekilde . Birde 8 ocakta yaptım 1 tane erken gebelik 3 tane normal direk koyulaşmıştı bende anlamadım
Geç döllenme sanırım bizimkiler :)Benimde 6 ocakta kan testim 0.100 su 14 ocakta 9.19 oldu canm çok ince çizgi çıktı 3 sefer
Sanirim canım sen gittin mi tekrar kan vermeyeGeç döllenme sanırım bizimkiler :)
10 Ocak 51,33Sanirim canım sen gittin mi tekrar kan vermeye
Bence gayet iyi canım benim10 Ocak 51,33
14 Ocak 130,9 canım düşük gibi geldi bana . 22 sinde dr randevum var inşallah bir sorunum olmaz