Erken gebelik testi yanlış görmüyorum dimi bakar mısınız?

En son 7 Aralık çiçeğim doktora gittim pek ilgi göstermedi gebelik yok deyip başından attı hevesimi kırdı inşallah vardır
Oooo bayada geçmiş üzerinden son regl tarihine göre 8 haftalık ama bence yukselmkstir ya çok yüksekmis çünkü normalde 2 lerde fln çıkar ama seninki 5 e yakın şimdiye kadar tekrar verseydin keşke çok merak ettim ya

Mutlaka haber vericemAralıkta da kan testi verdim ama 0,1 çıkmıştı bu ay o değeri görünce bende şaşırdım ilaç vermişti ama almadım

Mutlaka haber vericemAralıkta da kan testi verdim ama 0,1 çıkmıştı bu ay o değeri görünce bende şaşırdım ilaç vermişti ama almadım
İnşallah hamilesindir ya umitlendirmek de istemiyorum ama geç kalma sen yine gebelik yoksa kist fln oluşmuş olabilir hayırlı haberlerini bekliyorm

Bunda görünüyor ama sanki şimdiye biraz daha koyu olması gerekirdi canım iyi iyi çok şükür kist vs yoksa dediğin gibi doktora gitmeden bilemiycez gebelik mi değilmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…