Erken gebelik testi yaniltir mi

Bende oyle dusundum ama arkadas erken test yaniltabiliyor dedigi icin suphede kaldim birde kaset test yaptim ondada pozitf cikti sabah doktora gdecegim tesekkur ederim
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bence cok cok buyuk ihtimal hamilesin canim darisi basimiza olsun insallah

Benimki ilk başta silik çıkmıştı bir kaç zaman sonra tekrar deneyin bence

Yani hamile olabilirsiniz
Benimki direk tek cizgi cikti ama bugun adet olmam gerekiyodu henuz olmadim kasik agrilarim vardi oda hafifledi acaba piskolojik mi anlam veremiyorum 2 3 gun sabirla bekliycem oyle test yapcam tabi olmazsam tek cizgiyi gorup tekrar hayal kirikligi yasamak istemiyorum

Bende oyle dusundum ama arkadas erken test yaniltabiliyor dedigi icin suphede kaldim birde kaset test yaptim ondada pozitf cikti sabah doktora gdecegim tesekkur ederim
Hayırlı olsun sağlıkla geçer inşallah hamileliğin Bat'a kaç gün vardı testleri yaptığında? Sabah ilk idrarla mı yaptın?

1 2 gun daha bekleyip yaparsınız negatif ciksa bile kesin sonuc degil biliyosunz kirmiziyi gorene kadar umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…