- 8 Aralık 2021
- 159
- 77
- 18
- Konu Sahibi Beyazgulcan
-
Bence hamilesin canim direk cift cizgi cikmis hemen bi doktora gorun tebrik ederim canimMerhaba bende 1 saat önce erken gebelik testi yaptim aninda koyu iki cizgi cikti adete 2 gun var yaniltabilirmi sizce
Bende oyle dusundum ama arkadas erken test yaniltabiliyor dedigi icin suphede kaldim birde kaset test yaptim ondada pozitf cikti sabah doktora gdecegimBence hamilesin canim direk cift cizgi cikmis hemen bi doktora gorun tebrik ederim canim
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bence cok cok buyuk ihtimal hamilesin canim darisi basimiza olsun insallahBende oyle dusundum ama arkadas erken test yaniltabiliyor dedigi icin suphede kaldim birde kaset test yaptim ondada pozitf cikti sabah doktora gdecegimtesekkur ederim
Cok tesekkur ederim rabbim hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza da alabilelim.insallahh beni dualariniza katin bende sizler icin dua edecegimAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin bence cok cok buyuk ihtimal hamilesin canim darisi basimiza olsun insallah
Insallah canim dualarimiz seninle anne olmak isteyenlerle anne adaylariyla allah heresin gonlune gore versinCok tesekkur ederim rabbim hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza da alabilelim.insallahh beni dualariniza katin bende sizler icin dua edecegim
Benimki ilk başta silik çıkmıştı bir kaç zaman sonra tekrar deneyin benceHerkese merhaba hanimlar 3 aydir cocuk istiyorum programdan takibini de yapiyorum gunlerimide degerlendiriyorum ama olmadi bi turlu 3 ay oncesine kadar spiralle korunuyorduk suan adetime 2 gun var dun ve onceki gun test yaptim ilk yaptigim erken gebelik testi ikincisi normal testti ne yazikki ikiside negatif ciktifakat karnim cok sert 1 2 gun akintim oldu idrara cikmam sıklasti ve yuzumde sivilceler cikmaya basladi normalde adet donemimde sivilce problemi yasamiyorum ama ayni adet olucakmisim gibi kasik agrilarimda var normalde ay icinde de kasik agrisi yasiyorum donem donem sizce testi tekrarlamalimiyim boyle negatif cikipta hamile olan varmi acaba icimde ki umudu yok edemiyorum boyle bisey yasayan varmi???
Yani hamile olabilirsinizBenimki ilk başta silik çıkmıştı bir kaç zaman sonra tekrar deneyin bence
Benimki direk tek cizgi cikti ama bugun adet olmam gerekiyodu henuz olmadim kasik agrilarim vardi oda hafifledi acaba piskolojik mi anlam veremiyorum 2 3 gun sabirla bekliycem oyle test yapcam tabi olmazsam tek cizgiyi gorup tekrar hayal kirikligi yasamak istemiyorumYani hamile olabilirsiniz
Siz hamilemisiniz suan ne zaman yapmistiniz peki testiYani hamile olabilirsiniz
Hayırlı olsun sağlıkla geçer inşallah hamileliğinBende oyle dusundum ama arkadas erken test yaniltabiliyor dedigi icin suphede kaldim birde kaset test yaptim ondada pozitf cikti sabah doktora gdecegimtesekkur ederim
Tesekkur ederimHayırlı olsun sağlıkla geçer inşallah hamileliğinBat'a kaç gün vardı testleri yaptığında? Sabah ilk idrarla mı yaptın?
TeşekkürlerTesekkur ederimben 2 gun kala yaptim ve sabah degil aksam uzeri 5 gibi yaptim kaset testi de aksam 10 gibi yaptim
5 6 silik testten en sonuncusuydu bu erken gebelik testi adetim 5 gün gecikti ve şuan reglyim düşün artık saçmalığıBelkide yok bende heves ettim ya
Maalesef kimyasal gebelik geçirmişsiniz5 6 silik testten en sonuncusuydu bu erken gebelik testi adetim 5 gün gecikti ve şuan reglyim düşün artık saçmalığı
HHaha benim gecen teztim normal test pozitif cikti kan verdim cikmadi5 6 silik testten en sonuncusuydu bu erken gebelik testi adetim 5 gün gecikti ve şuan reglyim düşün artık saçmalığı
Yani ben de öyle düşünüyorum olsun Allah'tan geliyor sonuçta en azından vucudumun gebeliği oluyor öyle ya da böyleMaalesef kimyasal gebelik geçirmişsiniz
Tabiiki, kimyasal gebelik çok normal ve çok sık rastlanır. Erken gebelik testi yapmayan farkedemez.Yani ben de öyle düşünüyorum olsun Allah'tan geliyor sonuçta en azından vucudumun gebeliği oluyor öyle ya da böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?