- 22 Haziran 2024
- 84
- 54
- 38
-
- Konu Sahibi Hamileyizbiz
Tamamdir teşekkülerbeklemelisin bence 2 gün daha
Ama bu testlerin hepsinde gözüküyor bence kan vermelisin allahın izniyle hamile olduğunu öğrenirsin aminMerhabalar,
bundan 6 7 gun once days doctorun erken gebelik testini yapip bayağı koyulasmasina rağmen kan testinde 0.3 u gordum. Ama belirtilerim hala devam ediyor. Göğüs ve kasik ağrısı aşırı uyuma isteği kokulara karşı hassasiyet ve gun icinde mide bulantılarım. Dengesiz bi regli dongum var bazen 26 gun de bazen 29 gunde oluyorum. Dun cok az kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi bende test yaptim. Kan vermem gerek biliyorum ama tekrar sıfırı görmek istemiyorum. O yuzden yorumlar misiniz erken gebelik testi prodoktor kaset testler artı med ve al bi. Şimdiden teşekkürler
Amin amin amin Allahim insallahAma bu testlerin hepsinde gözüküyor bence kan vermelisin allahın izniyle hamile olduğunu öğrenirsin amin
Amin amin amin Allahim insallah
Tabi haber veririm. Sizde kalbinizi karartmayin Allahtan ümit kesilmez ❤kan verince banada haber ver olur mu senin adına bende mutlu olayım kendim olamıyorum başkalarının pozitif görmesi bile sevindiriyor artık beni
Yok ben olacağına inanıyorum hatta şuan hamile bile olabilirimTabi haber veririm. Sizde kalbinizi karartmayin Allahtan ümit kesilmez ❤
Ayy gerçekten mi hadi Insallahhh Aynı anda öğrenirmişiz bi de beni haberdar edinYok ben olacağına inanıyorum hatta şuan hamile bile olabilirim
Dengesiz bi dongum var 26 günü baz alırsam bugun olmam lazim 29 u baz alırsam 3 gun varAdete kaç gün var?
Çoook aminnn çoookkkk aminnnAyy gerçekten mi hadi Insallahhh Aynı anda öğrenirmişiz bi de beni haberdar edin
Sizde bana haber verin lütfenAyy gerçekten mi hadi Insallahhh Aynı anda öğrenirmişiz bi de beni haberdar edin
İnsallah pozitife doner kan testlerinizDengesiz bi dongum var 26 günü baz alırsam bugun olmam lazim 29 u baz alırsam 3 gun var
Insallah Allahim kabul etsin duanızıİnsallah pozitife doner kan testleriniz
Var gibi görünüyor hangi marka bunlar?
Hiç bakmadım markasına 2 mavi aynı marka pembe olan başka markaydıVar gibi görünüyor hangi marka bunlar?
Merhaba bende dün kan verdim 0.30 çıktı lakin sizdeki belirtiler bende de var ama benim şeffaf beyaz ve akışkan akıntım var kahverengi lekelenmem olmadı durum ne oldu sizde adetimden 3 gün geçtiMerhabalar,
bundan 6 7 gun once days doctorun erken gebelik testini yapip bayağı koyulasmasina rağmen kan testinde 0.3 u gordum. Ama belirtilerim hala devam ediyor. Göğüs ve kasik ağrısı aşırı uyuma isteği kokulara karşı hassasiyet ve gun icinde mide bulantılarım. Dengesiz bi regli dongum var bazen 26 gun de bazen 29 gunde oluyorum. Dun cok az kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi bende test yaptim. Kan vermem gerek biliyorum ama tekrar sıfırı görmek istemiyorum. O yuzden yorumlar misiniz erken gebelik testi prodoktor kaset testler artı med ve al bi. Şimdiden teşekkürler