Test bozuk yaptınız mı tekrar testMerhaba
Adetime 6-7 gün kala erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif mi pozitif mi anlayamadım. Yarısı pembe yarısı beyaz bir görüntü var. Tek ya da çift çizgi yok. Test mi bozuk yoksa negatif mi? Bilen açıklayabilir mi lütfen.
Merhaba kaç gün var adetinize? Bende bekliyorum adetimden 11 gün önce yaptım negativ çıktıYapmadım. Adetim gecikirse normal test yapacağım.
Benim de 10 gün var yapmamak için zor tutuyorum kendimiMerhaba kaç gün var adetinize? Bende bekliyorum adetimden 11 gün önce yaptım negativ çıktı
Kişiden kişiye değişiyormuş erken gebelik testleri ben yaptim bekleyemedim negativ çıktı. Adet günüme 4 gün kaldı normal test yapsam çıkarmı acaba? Belirtilerim çok yüksekBenim de 10 gün var yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Eliniz de test varsa test yapın. Ama yok moralim bozuluyor diyorsanız bekleyin herkesin vücut kimyası farklı çıkabilir erkenden çıkmayabilir deKişiden kişiye değişiyormuş erken gebelik testleri ben yaptim bekleyemedim negativ çıktı. Adet günüme 4 gün kaldı normal test yapsam çıkarmı acaba? Belirtilerim çok yüksek
Ne gibi belirtilerin vaar canım? Sonuç negatif olunca inssan yine umut ediyor acaba yanlış mı yine yapsam mı diye düşünüp durursun en iyisi adetinin geçmesini bekleKişiden kişiye değişiyormuş erken gebelik testleri ben yaptim bekleyemedim negativ çıktı. Adet günüme 4 gün kaldı normal test yapsam çıkarmı acaba? Belirtilerim çok yüksek
Evet aynen. Inşallah bugün yaparım beklemek çok kötü. Bugün normal test yapicam. Yok moralim bozulmaz elhamdülillah 2tane çocuğum ama anne olmak çok güzel bişeyEliniz de test varsa test yapın. Ama yok moralim bozuluyor diyorsanız bekleyin herkesin vücut kimyası farklı çıkabilir erkenden çıkmayabilir de
Inşallah bugün normal test yaparım. Adet ağrısı gıbı ağrılar mide bulantısı yorgunluk akıntı çok uyumak ıstiyorum yemek yemek ıstiyorum duygularım karışıyor vsNe gibi belirtilerin vaar canım? Sonuç negatif olunca inssan yine umut ediyor acaba yanlış mı yine yapsam mı diye düşünüp durursun en iyisi adetinin geçmesini bekle
İnşallah yaptınız mıInşallah bugün normal test yaparım. Adet ağrısı gıbı ağrılar mide bulantısı yorgunluk akıntı çok uyumak ıstiyorum yemek yemek ıstiyorum duygularım karışıyor vs
Test yaparsan bize de haber ver canım güzel sonuçlar alman dileğiyle inşallahInşallah bugün normal test yaparım. Adet ağrısı gıbı ağrılar mide bulantısı yorgunluk akıntı çok uyumak ıstiyorum yemek yemek ıstiyorum duygularım karışıyor vs
Yapmama gerek kalmadı adet oldum.Test bozuk yaptınız mı tekrar test
Gerek kalmadı adet oldum.Test bozuk yaptınız mı tekrar test