Regl tarihlerimiz yakın benimde 28 mayıs beklemek çok zor gerçekten bende test yaptım ama maalesef sonuç negatif baya erken yaptığıın farkındayım sizde ne gibi belirtiler varahahhahha bu merak benim hayatımı çok zorlaştırıyor:) hiç sabredemiyorum adet tarihim 24 mayıs gözüküyor. o güne kadar çok zor bekleyeceğim.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah halmilesinizdir yerleşme kanaması gördünüz mü
Benim adete 1 gün kaldı artimed normal gebelik testi yaptım. Sanki çok çok hafif silik çizgi var gibi. Zor belli oluyor ama dikkatli bakmak lazım. Kuruma çizgisi mi acaba diye tekrar su damlattim geçmedi duruyor o çizgi. Yarın adet olmam gerekiyor merak ediyorum çok. Artimed e de guvenemedimO zamanlar akıntım fazlaydı. Şimdi belim ve sağ bacağımda ağrı var. Sık idrara çıkma da var ama o benim genel özelliğim gibi. Bu sıralar uykum çok geliyor ama yoğun bir iş hayatım var ondan da olabilir. Göğüslerim de sertleşti bunlara regli belirtisi de olabilir. Dün de test yaptım negatif çıktı. Siz de neler var?
Artımed'e hiç güvenmeyin ya ben menopoza girsem ve yaptırsam yine pozitif çıkarBenim adete 1 gün kaldı artimed normal gebelik testi yaptım. Sanki çok çok hafif silik çizgi var gibi. Zor belli oluyor ama dikkatli bakmak lazım. Kuruma çizgisi mi acaba diye tekrar su damlattim geçmedi duruyor o çizgi. Yarın adet olmam gerekiyor merak ediyorum çok. Artimed e de guvenemedim
Sanırım evet. Başka test yaptım az önce hayalet çizgi vs birşey yok. İnsanın canını sıkıyor vaktini alıyor yaArtımed'e hiç güvenmeyin ya ben menopoza girsem ve yaptırsam yine pozitif çıkar
İnadına da her eczanede var. Bu kadar insan memnuniyetsizken nasıl hala bu kadar her yerdeler ben de şaşkınımSanırım evet. Başka test yaptım az önce hayalet çizgi vs birşey yok. İnsanın canını sıkıyor vaktini alıyor ya
Benimde reglime 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif bazılarının 4-5 gün kala silik çıksa bile regli gecikmesi ile pozitifi gören birçok insan varmış. Bende 2 yıllık evliyim bizde ilk bu ay korunmasız ilişki yaşadık sana söyledikleri gibi bana da çok söyleyen oldu ilk denemede olmaz çok düşük ihtimal stres yapma diye ama bende iple regli günümü bekliyorum olacak mıyım gecikecek miyim diye heyecanlıyımYok görmedim. Siz gördünüz mü? Cumaya kadar beklemem gerekiyor ama çok merak ediyorum ilk denememiz. Herkes ilk denemede olmaz bu kadar düşünme diyor ama elde değil
ya ben de sizin gibi çok heyecanlıyım 2-3 aydır deniyoruz ilk ay 10 tane gebelik testi almıştım hepsini de yaptımben dayanamadım 4 gün kala kan testi yaptırdım 2 çıktı. yani bebek yok. cuma günü regliyi bekliyorum.
Neden olmuyor anlamıyorum gerçekten herkes stres yapma düşünürsen olmaz diyor ama düşünmeden nasıl duruluyor ki :))ya ben de sizin gibi çok heyecanlıyım 2-3 aydır deniyoruz ilk ay 10 tane gebelik testi almıştım hepsini de yaptımbu ay bir tane yaptım
benim bildiğim pik görülünce en olgun zamanı zaten ertesi gün falan silik çıkıyor o da çatlaması demek oluyor yani ilişkiBir de aklıma takılan bir şey var. Ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtaların olgunlaştığını mı gösteriyor yoksa çatladığını mı?
ben de adette 2. günüme kadın doğuma randevu aldım hormonlarıma ve vitaminlerime baktıracağım bi sorun var mı bilmek istiyorum ona göre de ne kullanmam gerekiyorsa kullanmak istiyorum. düşünmeden ben de duramıyorum açıkcasıNeden olmuyor anlamıyorum gerçekten herkes stres yapma düşünürsen olmaz diyor ama düşünmeden nasıl duruluyor ki :))
Ben kadın doğuma gittiğimde d vitamini ve b12 eksiksik çıkmıştı bugün gittim onları aldım. Kadın doğum regenisis adlı folik asiti önerdi onu kullanıyorum.