Herkese merhaba, bat günüme 1 gün kala 2 adet test yaptım 5 dakika içinde görüntüsü şu testler artımed ama burda artımed markasından çok şikayet okudum o yüzden pek güvenemedim şu an. Ama 5 günden beri hee gün test yağtım artımed olanda vardı onlar negatifti direkt. İkilemde kaldım
Yani görüyorum evetÇizgi göremedim ya sen görüyor musun
Şimdi gördüm çok silik bir çizgi varYani görüyorum evet
Aslında daha net ama telefonum kamerasında bir sıkıntı var sanırım çektiğim anda buğulanıyor. Ama evet tabi çizgiler silik normalde deŞimdi gördüm çok silik bir çizgi var
Başka testle tekrarlasam mı acaba artımed güvenilir değil diyorlar?Canım gebelik var bu testlere göre kan vermelisin
2 testte aynı oranda yani bozukluk olsa bir farklı çıkardı diye düşünüyorumBaşka testle tekrarlasam mı acaba artımed güvenilir değil diyorlar?
Haklısınız olabilir. Umarım gebelik vardır ve sağlıklıdır. Daha önce iki kez kayıp yaşadım. Çok teşekkür ederim2 testte aynı oranda yani bozukluk olsa bir farklı çıkardı diye düşünüyorum
Ama bence hemen gidin çünkü adete 1 var çizgi çok silik. Kan değeri takip edin ve doktorunuzla görüşünHaklısınız olabilir. Umarım gebelik vardır ve sağlıklıdır. Daha önce iki kez kayıp yaşadım. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim yarın gideceğim inşallahAma bence hemen gidin çünkü adete 1 var çizgi çok silik. Kan değeri takip edin ve doktorunuzla görüşün