- 8 Eylül 2021
- 998
- 239
Ultrasonla bakmıştı bana hiç alttan bakmadı ben hamilelik testim pozitif görünüyor dedim oda baktı kese var demişti başka doktora gitmelisin bence adetin düzenliyse 18 gün bence gebelik vardırBence benim gittigim doktor biseyden anlamadi normal ultrsnla bakmadi direk alttan hemen bilmiom napcagimi sasirdim kaldim vala
Bebeğim iste benm en fazla 5 6 gun vecerdi 18 gun cok uzun bi syre hani baska doktora gidecem artik yaoacak biseym yok sen hamilemisin su anUltrasonla bakmıştı bana hiç alttan bakmadı ben hamilelik testim pozitif görünüyor dedim oda baktı kese var demişti başka doktora gitmelisin bence adetin düzenliyse 18 gün bence gebelik vardır
Merhaba mesajı geç okudum ben hamile değilim şu an ne yaptınız inşallah olumludur sonuçBebeğim iste benm en fazla 5 6 gun vecerdi 18 gun cok uzun bi syre hani baska doktora gidecem artik yaoacak biseym yok sen hamilemisin su an
Vala canim 20 gun oldu hala olmadum bugun saglk ocagina kan vetdm sabah cikacak sonuc bakalm doktora artik pozitif cikarsada net negatifsede nettirr dedi yoksa yoktur dedi hiç umudum kalmadiMerhaba mesajı geç okudum ben hamile değilim şu an ne yaptınız inşallah olumludur sonuç
Peki var mı bi belirtin hamilelikle ilgili. Bi kaset test akıp yapsaydın keşke tekrarVala canim 20 gun oldu hala olmadum bugun saglk ocagina kan vetdm sabah cikacak sonuc bakalm doktora artik pozitif cikarsada net negatifsede nettirr dedi yoksa yoktur dedi hiç umudum kalmadi
Peki var mı bi belirtin hamilelikle ilgili. Bi kaset test alıp yapsaydın keşke tekrarVala canim 20 gun oldu hala olmadum bugun saglk ocagina kan vetdm sabah cikacak sonuc bakalm doktora artik pozitif cikarsada net negatifsede nettirr dedi yoksa yoktur dedi hiç umudum kalmadi
Vala canim 20 gun oldu hala olmadum bugun saglk ocagina kan vetdm sabah cikacak sonuc bakalm doktora artik pozitif cikarsada net negatifsede nettirr dedi yoksa yoktur dedi hiç umudum kalmadi
Vala ne hamilelik belrtisi var ne adet belirtisi ya yaptm 3 tane yaptm ikisi cok aşırı silik biri yok tek czgi anlamadimPeki var mı bi belirtin hamilelikle ilgili. Bi kaset test akıp yapsaydın keşke tekrar
Sonuçta silikte olsa çizgi çıkmış. İnşallah yarın çok güzel bir haber alırsın canım haberdar et bizleri deVala ne hamilelik belrtisi var ne adet belirtisi ya yaptm 3 tane yaptm ikisi cok aşırı silik biri yok tek czgi anlamadim
Mutlaka yazicam sonucu insallah pozitif cikar cok teşekkür ederimSonuçta silikte olsa çizgi çıkmış. İnşallah yarın çok güzel bir haber alırsın canım haberdar et bizleri de
Sonuç negatif 0.38 cikti betaSonuçta silikte olsa çizgi çıkmış. İnşallah yarın çok güzel bir haber alırsın canım haberdar et bizleri de
Alla alla gerçekten çok şaşkınım hayırlısı olsun canım canını sıkma herşeyin bir zamanı vardır elbetSonuç negatif 0.38 cikti beta
Kısmet bakalmAlla alla gerçekten çok şaşkınım hayırlısı olsun canım canını sıkma herşeyin bir zamanı vardır elbet
Hayırlısı olsun ama adet oldunuz mu sonuç nedir??Kısmet bakalm
Len olmadim 1 ay oldu ama gebe deglmHayırlısı olsun ama adet oldunuz mu sonuç nedir??
Len kelimesi nedir hayırlısı olsunH
Len olmadim 1 ay oldu ama gebe deglm
Halen yazmıştım klavye yazmamis kuzum kusura bakmaLen kelimesi nedir hayırlısı olsun
Halen yazmıştım klavye yazmamis kuzum kusura b
Sen kusura bakma olsun herşeyin hayırlısı olsun bizde bekliyoruz öyle kaç senedir bekliyorsunuzHalen yazmıştım klavye yazmamis kuzum kusura bakma
1 yil oldu evleneli sizin ne kadarr olduSen kusura bakma olsun herşeyin hayırlısı olsun bizde bekliyoruz öyle kaç senedir bekliyorsunuz
3 yıl oldu1 yil oldu evleneli sizin ne kadarr oldu
Neden olmuyomus pki cnm3 yıl oldu