-
- Konu Sahibi narcicegiiiii
İnşallah canım bugün kan testi vericemHamilesiin
Rahat ol bariz pozitif. sonucu paylaş sevinelimİnşallah canım bugün kan testi vericemçok teşekkür ederim icim rahatladı biraz
Evet var gibi kan testi yaptır mutlakaaaaArkadaşlar lütfen bakarmisiniz hamilemiyim ??
Malesef yok canım 0-100mg çıktı beta hcgRahat ol bariz pozitif. sonucu paylaş sevinelim
Kaç gün kala yaptın canımArkadaşlar lütfen bakarmisiniz hamilemiyim ??
Kızlar sizce gebelik var mı
2 cikarsa gebelik yokmu sayiliyorTestin markası prodoctor ya da days comford ise onlarda yanıltıcı silik çizgiler olabiliyor bende de çıkmıştı kan testi yaptırdım 0.100 yani gebelik yok çıkmıştı.
2 yükselebilecek bir değer birkaç gün sonra tekrarlamak lazım2 cikarsa gebelik yokmu sayiliyor
Bence varKızlar sizce gebelik var mı
Arkadaşlar başka böyle bir durum ile karşılaşan yokmu???
Benimde öyle olmuştu akşam yapmıştım göründü görünmedi bi çizgi vardı bıraktım sbah baktiğimda 2. Çizgi silikti ama sonuç pozitifti . Ama herkeste aynı olmayabilir testi tekrarlayın derim bi kaç gün sonraYok mu yardım edeceekkkkk????
Acaba hamilemisiniz bende erkenden test yaptım silik çıktı normalde 25 günde bi adet olurum bugün 27 gün daha olmadım şüpheliyimOlabilirsiniz bence kan baktırın
Sonucunuz belli oldu mu hamilemisinizMerhaba bugüm 13 Haziran ve 8 Haziran da adet olmam lazımdı. Hep de günü hiç şaşmaz düzenlidir şuanda hala adet olmadım 5 gün geçti bugün. Eşim ile korunuyoruz ama en son her zamanki kadar dikkat etmedik ama yine de korunduk fakat ilişkiden 4-5 gün sonra 2-3 gün boyunca beyaz süt kıvamı akıntı geldi yoğundu biraz. Hiç böyle olmazdı. İlişki yaşayalı daha 2 hafta olmadı ben dün gece erken gebelik testi yaptım tek çizgi. Fakat sabaha karşı baktığımda ya gece göremedim ya da fazla durduğu için çıktı ama silik çizgi var. Şuanda fotoğrafta görünmüyor bile yine de görebilenler yazsın. Acaba hamile olma durumum var mı? Testi en fazla 5 dk bekledim çekmeceye koydum. Sabah erken gün ışığı içi silik çizgiyi gördüm çöpe atacakken. Yardımcı olur musunuz beyaz akıntı döllenme belirtisi diye okudum birde. Hem teste bakıp hem yazdıklarımı okuyup yardımcı olabilirmisiniz?
at testını buraya bakalım :)Acaba hamilemisiniz bende erkenden test yaptım silik çıktı normalde 25 günde bi adet olurum bugün 27 gün daha olmadım şüpheliyim
at testını buraya bakalım :)