Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah yardımcın olsun Dilerim Rabbimden en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif haberi alırsın inşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki
Allah yardımcın olsun Dilerim Rabbimden en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif haberi alırsın inşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki
ben bu kadar süre sonra foruma baktım, durumlarınız ne oldu? ben hala adet olamadım, muhtemelen kistte dönüştü bir büyüyen çatlamayan folükül diye düşünüyorum. ikinci adet döngüm de birkaç gün sonra başlayacak yine adet olamazsam doktora gider, söktürücü alırım artık.
merhaba, benim dün idrarda pozitif vardı kan yaptım 2,19 olmuş. 2,12'den bir hafta sonra 2,19 olmuş, değer artışı bu hızla devam ederse önümüzdeki 2 yıl içinde doğum yapabileceğim. :)))) bence hormonel şeylerdir bu 2lerde takılan değerler. regl de olamadım 11 gün geçti, kist filan oluştuysa ondan bu yalancılık oluşuyor idrar tesrtlerinde.