- 2 Mayıs 2024
- 138
- 19
- 13
- 29
- Konu Sahibi Firdevsfhm
-
ayy hadi bakalım bugün eğer baslamadiysa ben biraz umitlendim senin içinRegle yakın hafif bı gobegim çıkar ama böyle baskı olmazdı baskı gibi batan bişey var sanki. Hayırlısı bakalım yarın test yaparım
Başlamadı kuzum arada hafif sancı gelip gidiyor o kadar. Bide iki kez baş dönmesi yaşadım birinde aniden kalktım galiba dedim ama diğerinde oturuyordum inşallah psikolojik degildirayy hadi bakalım bugün eğer baslamadiysa ben biraz umitlendim senin için
yaa inşallah canim benim :) belirtilerin gerçekten hamislik belirtileri ile aynı yani:) Allahu Teala sevinciini daim eylsin inşallahBaşlamadı kuzum arada hafif sancı gelip gidiyor o kadar. Bide iki kez baş dönmesi yaşadım birinde aniden kalktım galiba dedim ama diğerinde oturuyordum inşallah psikolojik degildir
Amin kuzum amin inşallahyaa inşallah canim benim :) belirtilerin gerçekten hamislik belirtileri ile aynı yani:) Allahu Teala sevinciini daim eylsin inşallah
Ah inan kendim gibi seviniyorum sanaAmin kuzum amin inşallahhayal kırıklığına uğramam inşallah
CanımsınAh inan kendim gibi seviniyorum sana
inşallah hayırlısıyla canımCanımsıninşallah sevincimiz boşa çıkmaz ve senin içinde yaşarız aynı sevinci inşallah
Test yaptım negatif canım ama regl olmadım. Bilmiyorum flaşla testin tersine ışık tutunca çizgi var gibi orda ama normal bakınca yokinşallah hayırlısıyla canım
Hatta gün ışığıns tutuncada var .. arkadaşlarım üç gün daha bekle en az 7 günlük bı gecikme olsun diyolarTest yaptım negatif canım ama regl olmadım. Bilmiyorum flaşla testin tersine ışık tutunca çizgi var gibi orda ama normal bakınca yok
himm evet canım ya genelde doktorların da söylediği hep aynı en az bir bir hafta gecikme olsun diyorlar gün ışığına tutunca ön tarafında mı belli oluyor çizgiHatta gün ışığıns tutuncada var .. arkadaşlarım üç gün daha bekle en az 7 günlük bı gecikme olsun diyolar
Aynen kuzum gün ışığına tuttum önden gayet hafif bir çizgi var. Bence daha yenidir diye düşünüyorum ben boş yere bu halleri yasamiyorum ve ilk defa günler öncesinden hissettim boş yere mi hissettim diyorum . Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin beklicem üç dört gün dahahimm evet canım ya genelde doktorların da söylediği hep aynı en az bir bir hafta gecikme olsun diyorlar gün ışığına tutunca ön tarafında mı belli oluyor çizgi
Işık tutuncada böylehimm evet canım ya genelde doktorların da söylediği hep aynı en az bir bir hafta gecikme olsun diyorlar gün ışığına tutunca ön tarafında mı belli oluyor çizgi
adetlerin her zaman günü gününe mi oluyordu canım hiç gecikme yaşıyor muydunHatta gün ışığıns tutuncada var .. arkadaşlarım üç gün daha bekle en az 7 günlük bı gecikme olsun diyolar
ayy canım inşallah yaa bekle bakalımAynen kuzum gün ışığına tuttum önden gayet hafif bir çizgi var. Bence daha yenidir diye düşünüyorum ben boş yere bu halleri yasamiyorum ve ilk defa günler öncesinden hissettim boş yere mi hissettim diyorum . Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin beklicem üç dört gün daha
Aaaa gerçekten de gözüküyor brnde gördümmIşık tutuncada böyle
ayyu çok heyecanlıiiiIşık tutuncada böyle
Yok canım hep günü gününe oluyordum. Sadece korunması bıraktığım da ilk iki ay geciktim ikinci gün sabah hemen regl oldum. Sonrası düzene bindi işte bu 6.ayimdiadetlerin her zaman günü gününe mi oluyordu canım hiç gecikme yaşıyor muydun
İnan gün ışığına da tutsam var orda çizgiAaaa gerçekten de gözüküyor brnde gördümm
Sabırsızim valla nasıl olacak bilmiyorumayyu çok heyecanlıiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?