- 23 Haziran 2024
- 644
- 178
- Konu Sahibi Firdevsfhm
Bakalım artık hayırlısı canımtekrarla bakalım ne çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım artık hayırlısı canımtekrarla bakalım ne çıkacak
Ne oldu senin kanaman ? Çoğaldı mı ?Başlamadı canım sadece peçeteye gelmişti bende ped kattım ama regl yok kahverengi leke
canım durum nedirrBakalım artık hayırlısı canım
Regl belli pıhtılı geldi devamında ama her zamankinden az bu ay neden böyle oldu bilmiyorumNe oldu senin kanaman ? Çoğaldı mı ?
Regl canım ya geldi çok değil ama umut bitti bende pıhtı varcanım durum nedirr
hadi yaaRegl canım ya geldi çok değil ama umut bitti bende pıhtı var
Canım daha az önce birine daha yazdım pıhtılıda olsa gebeliği sağlıklı ilerleyenler var. Sen kan vermelisin bence çünkü az sürdü diyorsun. Ne zaman bitti kanama ?Regl belli pıhtılı geldi devamında ama her zamankinden az bu ay neden böyle oldu bilmiyorum
Bitti diyemem canım bir sat once bir damla daha geldi. Ama testte cikmazmiydi testte negatif çıktı dün kahverengi leke gelince bidaha test yapmıştımCanım daha az önce birine daha yazdım pıhtılıda olsa gebeliği sağlıklı ilerleyenler var. Sen kan vermelisin bence çünkü az sürdü diyorsun. Ne zaman bitti kanama ?
Umudum yok canım bir arkadaş yazmış şimdi pıhtılı da olsa sağlıklı gebelik oluyormuş ama ben sanmıyorumhadi yaa
yaa hayırlısı olsun inşallah canım benimUmudum yok canım bir arkadaş yazmış şimdi pıhtılı da olsa sağlıklı gebelik oluyormuş ama ben sanmıyorum
Farkında olmadan yapmışım demekki eşimde gidince rabbim hayirlisini nasip etsin demekkten başka bişey diyemiyorumyaa hayırlısı olsun inşallah canım benim
Acaba stres mi yaptın kendine de boyle oldu bu ay
sana özelden yazdım canımFarkında olmadan yapmışım demekki eşimde gidince rabbim hayirlisini nasip etsin demekkten başka bişey diyemiyorum
Baktım canımsana özelden yazdım canım
Ah canım ah okadar çok hikaye var ki idrarda çıkmadı kanda çıktı diye. Umutlandırmak değil amacım ama ne olduğunu bil emin ol varsa bir de belki dikkat etmen gerekecek emin ol varlığından da olmadığından da .Bitti diyemem canım bir sat once bir damla daha geldi. Ama testte cikmazmiydi testte negatif çıktı dün kahverengi leke gelince bidaha test yapmıştım
Umudum yok canım bir arkadaş yazmış şimdi pıhtılı da olsa sağlıklı gebelik oluyormuş ama ben sanmıyorum
Sende haklısın canım ama yayladayim kan vermem biraz zor o yüzden ben kana gitmedim yoksa reglim geciktiginde çoktan giderdimAh canım ah okadar çok hikaye var ki idrarda çıkmadı kanda çıktı diye. Umutlandırmak değil amacım ama ne olduğunu bil emin ol varsa bir de belki dikkat etmen gerekecek emin ol varlığından da olmadığından da .
Bence yap sen ne olur ne olmaz. İlk haftalardada olabilir üstüne görme diye bir şey var sonuçtaAnladım canım ama 6. Haftadan sonra galiba bu tarz sorunlar olabiliyormuş. Ben bence regl oldum ama yinede kanamam biterse bidaha test yaparım çok teşekkür ederim
Keske öyle bişey olsa canım valla çok mutlu olurdum ama işte pıhtı gelince muallakta kaldım. Yoksa reglim az geldi dün gelmişti bide bugün ya afedersin iki bir ped anca ilk defa böyle az oldum. Normalde ilk iki günüm dolu dolu olurduBence yap sen ne olur ne olmaz. İlk haftalardada olabilir üstüne görme diye bir şey var sonuçta