- 2 Mayıs 2024
- 127
- 17
- 29
- Konu Sahibi Firdevsfhm
yaa tatlım eğer şansın varsa erken gebelik testi de alıp denesen aslında daha net cikar.İnan gün ışığına da tutsam var orda çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa tatlım eğer şansın varsa erken gebelik testi de alıp denesen aslında daha net cikar.İnan gün ışığına da tutsam var orda çizgi
ayy beni de heyecanlandirdin inanSabırsızim valla nasıl olacak bilmiyorum
arkadaşa söyledim onlar bugün ilçeye gidicekler alırım dedi ya bakalım. Annemle abimde gidicek ama işte utanırım şuan onlara asla bişey diyememyaa tatlım eğer şansın varsa erken gebelik testi de alıp denesen aslında daha net cikar.
İnşallah yanılmam kuzumayy beni de heyecanlandirdin inan
onlar hassas nokta tabiiarkadaşa söyledim onlar bugün ilçeye gidicekler alırım dedi ya bakalım. Annemle abimde gidicek ama işte utanırım şuan onlara asla bişey diyemem
Evet ablamlar derse der o da karnım çıktığında olur ya ben kesinlikle söyleyemem evlendigimde bile aşırı utaniyodum sanki ayıp bişey yapmış gibi hissediyodumonlar hassas nokta tabii
ya bakalım inşallah gerek kalmaz diyelim deEvet ablamlar derse der o da karnım çıktığında olur ya ben kesinlikle söyleyemem evlendigimde bile aşırı utaniyodum sanki ayıp bişey yapmış gibi hissediyodum
erken gebelik bu saaten sonra yanıltmaz diye düşünüyorum benEvet ablamlar derse der o da karnım çıktığında olur ya ben kesinlikle söyleyemem evlendigimde bile aşırı utaniyodum sanki ayıp bişey yapmış gibi hissediyodum
ya bakalım inşallah gerek kalmaz diyelim de
Aynen öyle diyelim arkadaşım da öyle söyledi bı tane kaset test bit tane erken gebelik testi aldiricam ama yarın yapmam erkeni de biraz daha beklerimerken gebelik bu saaten sonra yanıltmaz diye düşünüyorum ben
gerçi tabii beklemek en iyisi erken içinAynen öyle diyelim arkadaşım da öyle söyledi bı tane kaset test bit tane erken gebelik testi aldiricam ama yarın yapmam erkeni de biraz daha beklerim
himm ben olsaydım senin yerinde hemen yapmsitim ya kesin ben dayanamıyorum böyle seyelre
İnan bende dayanamam ama dayanmak zorundayim yaylada şartlar belli her dkngidip alamam test. Bide şey dediler diyelim ki bebek yeni sürekli kan vermek zorunda kalirmisim arkadaşın kolunu mahvetmisler sürekli kan vermekten. Değer düşük çıkmış erken verdiği için. Benim muhtemelen varsa geç döllenmedir zaten geç yumurtlama gördümgerçi tabii beklemek en iyisi erken için
Aaa hadi yaaİnan bende dayanamam ama dayanmak zorundayim yaylada şartlar belli her dkngidip alamam test. Bide şey dediler diyelim ki bebek yeni sürekli kan vermek zorunda kalirmisim arkadaşın kolunu mahvetmisler sürekli kan vermekten. Değer düşük çıkmış erken verdiği için. Benim muhtemelen varsa geç döllenmedir zaten geç yumurtlama gördüm
yapma aman canım bence o zaman.. madem böyle bı durum varmış bekle bakalım:)İnan bende dayanamam ama dayanmak zorundayim yaylada şartlar belli her dkngidip alamam test. Bide şey dediler diyelim ki bebek yeni sürekli kan vermek zorunda kalirmisim arkadaşın kolunu mahvetmisler sürekli kan vermekten. Değer düşük çıkmış erken verdiği için. Benim muhtemelen varsa geç döllenmedir zaten geç yumurtlama gördüm
doğru tabii testlerde çok para olmuş sürekli alinamiyorda zatenİnan bende dayanamam ama dayanmak zorundayim yaylada şartlar belli her dkngidip alamam test. Bide şey dediler diyelim ki bebek yeni sürekli kan vermek zorunda kalirmisim arkadaşın kolunu mahvetmisler sürekli kan vermekten. Değer düşük çıkmış erken verdiği için. Benim muhtemelen varsa geç döllenmedir zaten geç yumurtlama gördüm
Aynen canım on gün sabırla beklemek lazım Allah'ım nasip etsin de sağlıcakla. Ben beklerimAaa hadi yaa
yaa işte boşuna demiyor doktorlar yapmayın erkenden test diye gerçekten haklılar bu konuda bize düşen aslında herkese düşen sabretmek
yapma aman canım bence o zaman.. madem böyle bı durum varmış bekle bakalım:)
Aynen öyle ya bos yere para veriyoruz. Ben evliliğim boyunca hiç test yapmamıştım korunmayi bıraktım ve test almaya başladım aldım da aldım eczanaler iyi kazanıyorlar testlerden parayıdoğru tabii testlerde çok para olmuş sürekli alinamiyorda zaten
aynenAynen canım on gün sabırla beklemek lazım Allah'ım nasip etsin de sağlıcakla. Ben beklerim
aynen canım benim senin gibiydimeczaneler zengin oluyorAynen öyle ya bos yere para veriyoruz. Ben evliliğim boyunca hiç test yapmamıştım korunmayi bıraktım ve test almaya başladım aldım da aldım eczanaler iyi kazanıyorlar testlerden parayı
gerçi netten daha çok aldım ama bir nebzede olsa daha uygunduaynen canım benim senin gibiydimeczaneler zengin oluyor