- 23 Haziran 2024
- 646
- 178
- Konu Sahibi Firdevsfhm
Kesinlikleaynen canım benim senin gibiydimeczaneler zengin oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikleaynen canım benim senin gibiydimeczaneler zengin oluyor
Nettekiler de bozuk çıkma ihtimali oluyormuş ben onlara guvenemezdim herhalde baksana eczaneler bile güvenli çıkmıyorgerçi netten daha çok aldım ama bir nebzede olsa daha uygundu
evet evet doğru o da var basimada geçti hattaNettekiler de bozuk çıkma ihtimali oluyormuş ben onlara guvenemezdim herhalde baksana eczaneler bile güvenli çıkmıyor
Bebek uğruna daha başımıza neler gelecek rabbim hayırlısıyla versin sağlıcakla gelsin bebislerimizevet evet doğru o da var basimada geçti hatta
senin daha baslamdi değil miBebek uğruna daha başımıza neler gelecek rabbim hayırlısıyla versin sağlıcakla gelsin bebislerimiz
Yok canım ben kendimi bayağı hazırladım gebeliğe bu kadar gecikmezdi benim. Arada regl sancısı anlık gelip gidiyosenin daha baslamdi değil mi
yaa tatlımbanada öyle geliyor ki benve sen hamilesinYok canım ben kendimi bayağı hazırladım gebeliğe bu kadar gecikmezdi benim. Arada regl sancısı anlık gelip gidiyo
İnşallah bebegimm yaa bak aglarimmmmyaa tatlımbanada öyle geliyor ki benve sen hamilesin
yok yok ağlamak yokİnşallah bebegimm yaa bak aglarimmmm
Rabbim seninde benimde yüzümü güldürsün o zaman en kısa zamanda inşallah aminnyok yok ağlamak yok
Amin canım inşallahRabbim seninde benimde yüzümü güldürsün o zaman en kısa zamanda inşallah aminn
Kahverengi akıntım geldiAmin canım inşallah
ay canım bende tam şimdi sana yazacaktım durum guncellmesi ne diyeKahverengi akıntım geldi
başladı mı reglinKahverengi akıntım geldi
Başlamadı canım sadece peçeteye gelmişti bende ped kattım ama regl yok kahverengi lekebaşladı mı reglin
himm.. belki yerlesmedirBaşlamadı canım sadece peçeteye gelmişti bende ped kattım ama regl yok kahverengi leke
Bilemiyorum valla umudum da kırıldı ama beklerim gelmezse regl testi yenilerim.himm.. belki yerlesmedir
Beybi sende ben gibi umut ariyosun bende sağlık olsun ya üzüldüm o lekeyi görünce ama napalimm kismetten öteye yol yok vakti vardir daha belkihimm.. belki yerlesmedir
Aynen canım elbette:)Beybi sende ben gibi umut ariyosun bende sağlık olsun ya üzüldüm o lekeyi görünce ama napalimm kismetten öteye yol yok vakti vardir daha belki
Bilemiyorum valla umudum da kırıldı ama beklerim gelmezse regl testi yen
tekrarla bakalım ne çıkacakBilemiyorum valla umudum da kırıldı ama beklerim gelmezse regl testi yenilerim.