- 23 Haziran 2024
- 724
- 205
- 18
- Konu Sahibi Firdevsfhm
Sil baştan başladık denemelere bu ay tuttu tuttu yoksa üç ay eşim yok işi gereği başka yere gidicek üç ay ara vermek zorunda kalicamaynen öyle:)
senin durum ne oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sil baştan başladık denemelere bu ay tuttu tuttu yoksa üç ay eşim yok işi gereği başka yere gidicek üç ay ara vermek zorunda kalicamaynen öyle:)
senin durum ne oldu
Ayy inşallah hayırlısıyla bebeisin olur canım benim yaa bu ay iyi dilekler güzellikler seninle olsun inşallahSil baştan başladık denemelere bu ay tuttu tuttu yoksa üç ay eşim yok işi gereği başka yere gidicek üç ay ara vermek zorunda kalicam
Amin canım benim cok teşekkür ederim rabbim ikimizede hayirlisiyla en kisa sürede nasip etsin inşallah Yok canım bana erken dediler bir yıl geçmeden başka bişey yapamayız diye. Ultrason ile baktılar iki kez gittim ikisindede temiz çıktı rahmim. Ne kist ne miyom bişey yok şükür. Hormon testine bile biraz zaman geçsin öyle baktır dedi doktorAyy inşallah hayırlısıyla bebeisin olur canım benim yaa bu ay iyi dilekler güzellikler seninle olsun inşallah
sen genel kadın doğum muayenesi olmuşmuydun ben yapamadım onu doktor dedi ama hiç Cesaret edemedim:/
korkudan hazır değilim dedim
yaa maşallah canım benim sevindim senin adına:) ben korkuyorum diye ultrason ile bakabilir misiniz dedim yok dedi bişey anlamam dedi istersen bakayım ama bisey gözükmez dedi normal vajinal muayene bakacaktı onu da ben istemedimAmin canım benim cok teşekkür ederim rabbim ikimizede hayirlisiyla en kisa sürede nasip etsin inşallah Yok canım bana erken dediler bir yıl geçmeden başka bişey yapamayız diye. Ultrason ile baktılar iki kez gittim ikisindede temiz çıktı rahmim. Ne kist ne miyom bişey yok şükür. Hormon testine bile biraz zaman geçsin öyle baktır dedi doktor
Hadi ya banada hiç alttan bakmadılar doktorun biri kadındı biri de erkekti ikiside aynı dekilde ultrason ile baktı. Gözüküyor gayet bu şekilde de dedi.. hatta ablama sordum ben hamileyken benim doktorumda o şekilde muayene ederdi dedi .. olmazsa bidaha git. Alttanda muayene ederse göze al canım boşver ben göze almıştım belkide ondan böyle olduu.yaa maşallah canım benim sevindim senin adına:) ben korkuyorum diye ultrason ile bakabilir misiniz dedim yok dedi bişey anlamam dedi istersen bakayım ama bisey gözükmez dedi normal vajinal muayene bakacaktı onu da ben istemedim
Aa doktor farkı işte yaHadi ya banada hiç alttan bakmadılar doktorun biri kadındı biri de erkekti ikiside aynı dekilde ultrason ile baktı. Gözüküyor gayet bu şekilde de dedi.. hatta ablama sordum ben hamileyken benim doktorumda o şekilde muayene ederdi dedi .. olmazsa bidaha git. Alttanda muayene ederse göze al canım boşver ben göze almıştım belkide ondan böyle olduu.
Artık aynen mecbur bir şekildeHadi ya banada hiç alttan bakmadılar doktorun biri kadındı biri de erkekti ikiside aynı dekilde ultrason ile baktı. Gözüküyor gayet bu şekilde de dedi.. hatta ablama sordum ben hamileyken benim doktorumda o şekilde muayene ederdi dedi .. olmazsa bidaha git. Alttanda muayene ederse göze al canım boşver ben göze almıştım belkide ondan böyle olduu.
Tabi her doktor farklı muayenesi farklı ne diyelim hayırlısı sende regl bittikten sonra başla hemen denemelere haberleselim belirti v.sArtık aynen mecbur bir şekilde
canım ben maalesef ilaç kullandığım için prolaktien düşürmek için deneme bı ay olamayacak ya :/Tabi her doktor farklı muayenesi farklı ne diyelim hayırlısı sende regl bittikten sonra başla hemen denemelere haberleselim belirti v.s
Aaa doğru canım neyse olsun bir ay çok değil çabucak geçer ben bu aydan sonra üç ay iptalim. Bu ay inşallah tutarcanım ben maalesef ilaç kullandığım için prolaktien düşürmek için deneme bı ay olamayacak ya :/
inşallah hayırlısıyla senin tutar canım:)Aaa doğru canım neyse olsun bir ay çok değil çabucak geçer ben bu aydan sonra üç ay iptalim. Bu ay inşallah tutar
İnşallah canım Rabbime diyorum en hayırlı zaman. Ne zamansa sağlıcakla gelsin. Kendimizi strese sokmaya gerek yokinşallah hayırlısıyla senin tutar canım:)
gerçi prospektuste 1 ay daha diyor ama bilemedim
aynen öyle canım inşallah başarabiliriz bu stres işiniİnşallah canım Rabbime diyorum en hayırlı zaman. Ne zamansa sağlıcakla gelsin. Kendimizi strese sokmaya gerek yok
Amin inşallahaynen öyle canım inşallah başarabiliriz bu stres işini
canım yumurtlama gününü değerlendirebildin mi belirtilerin var mı acabaaAmin inşallah
Dündü Yumurtlama günüm canım bugunde ovulasyon yapmadım yarım saat sonra yapicam çatlamış olması lazım. Bunay biraz daha gecikti yumurtlama.. geçen ay 19 uyducanım yumurtlama gününü değerlendirebildin mi belirtilerin var mı acabaa
hadi hayırlısı olsun inşallah canım:) bu sefer tutarDündü Yumurtlama günüm canım bugunde ovulasyon yapmadım yarım saat sonra yapicam çatlamış olması lazım. Bunay biraz daha gecikti yumurtlama.. geçen ay 19 uydu
İnşallah canım yoksa üç ay ara vericez ya eşim il dışına gitti bugünhadi hayırlısı olsun inşallah canım:) bu sefer tutar
yaa canım üzülme inşallah Allahu Teala dualarını kabul eder:)İnşallah canım yoksa üç ay ara vericez ya eşim il dışına gitti bugün
İnşallah canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kucaklarimizi doldursun hayırlısıylayaa canım üzülme inşallah Allahu Teala dualarını kabul eder:)