- 1 Aralık 2020
- 612
- 246
Klomen neAynı test aynı görüntü allahım inşalllah vardır bende bekliyorum bu ay çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ne kdar süre sonra çıktı bu sonuç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen neAynı test aynı görüntü allahım inşalllah vardır bende bekliyorum bu ay çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ne kdar süre sonra çıktı bu sonuç
cnm bende hsg cektırdım kasım 7 de adet tarıhım 28 ekım hsg den ıkı hafta sonra gebelık testı yaptım silik cıktı benmde erken gebelık testıde oyle 25 kasımda doktora gıttım kanda gebelık cıktı dun kendı doktoruma gıttım kese gözukuyor ama ölçülmeyecek kadar ufak dedi doktor aralık sonunda tekrar gel dedı. ıns sendede vardırMerhaba Hanımlar.. Aranıza yeni katıldım ilk defa konu açıyorum. 3.5 yıldır evliyim bebeğim olmuyordu bu ayın 4ünde hsg çektirdim tüplerin kapalı çıktı ve açıldı. Ekim ayı regl tarihim 27 ve hep 3 veya 4 gün önce adet olurum şaşmaz. Bata 1 günüm kaldı ve erken gebelik testi ve normal kaset testlerden yaptım. Erken test negatif kaset testte hayalet çizgim var hangisine inanmam lazım yardım edin..
Benim de çıktı canım 1. Testin beta sonucu 187 iki gün sonra tekrarladım 565 çıktı haftaya gel keseyi görürüz dedi.cnm bende hsg cektırdım kasım 7 de adet tarıhım 28 ekım hsg den ıkı hafta sonra gebelık testı yaptım silik cıktı benmde erken gebelık testıde oyle 25 kasımda doktora gıttım kanda gebelık cıktı dun kendı doktoruma gıttım kese gözukuyor ama ölçülmeyecek kadar ufak dedi doktor aralık sonunda tekrar gel dedı. ıns sendede vardır
BENM 25 KASIMDA 296 CIKTI :)
Yumurta geliştirici hap ama geçen ay olmadı bu ay tekrar başladım klomene :)Klomen ne
Doktor test sonucu yazıyor dimi yarın gidicemde kadın doguma banada yazarmıYumurta geliştirici hap ama geçen ay olmadı bu ay tekrar başladım klomene :)
Kuzum öncelikle hayırlısı olsun Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende şuan aynı durumdayım yani reglimi bugün olmam lazım 6 aralık normalde adet olmadan önce kasığımın tümü ağrırdı göğüslerim çok fazla şişerdi başım çatlardı ama göğsüm bi kaç gün önce şişti şuan çok hafif şişlik var kasığımın sadece tek tarafında yani bazen sağda bazen solda batma ani krampkar giriyor normal regli sancısı değil ve kabızlık yaşıyorum ayıptır söylemesi ben adet olmadan bi veya iki gün önce ishal olurduum şuan yok yasak olduğu için çıkamıyorum da sizcr varmıdır anlamadım sizin belirtileriniz nelerdi acaba?Ben bugün kan verdim hamileyim Sonucum 73 çıktı adete 1 gün kala
Bende de bu test ikinci çizgiyi gösterdi ve prediktor negatif. Sizin sonucunuz ne oldu?
Benim hamileliğim oldu beta hcg çok güzel yükselmeye başladı ama malesef dün akşam lekenlenme şeklinde kanamam başladı ve betam düşmeye başladı inşallah sizde vardır ve sağlıklı şekilde devam ederBende de bu test ikinci çizgiyi gösterdi ve prediktor negatif. Sizin sonucunuz ne oldu?
Benim de pek sağlıklı ilerlemeyecek gibi. Çok sağol iyi dileklerin içinBenim hamileliğim oldu beta hcg çok güzel yükselmeye başladı ama malesef dün akşam lekenlenme şeklinde kanamam başladı ve betam düşmeye başladı inşallah sizde vardır ve sağlıklı şekilde devam eder
Benim idrarımda tortu vardı ben ordan çok şüphelendim bide sol kasığımda yumurtlamadan sonra ağrı çok oldu başka bi belirtim doğru düzgün olmadı akıntım da hiç yoktuKuzum öncelikle hayırlısı olsun Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende şuan aynı durumdayım yani reglimi bugün olmam lazım 6 aralık normalde adet olmadan önce kasığımın tümü ağrırdı göğüslerim çok fazla şişerdi başım çatlardı ama göğsüm bi kaç gün önce şişti şuan çok hafif şişlik var kasığımın sadece tek tarafında yani bazen sağda bazen solda batma ani krampkar giriyor normal regli sancısı değil ve kabızlık yaşıyorum ayıptır söylemesi ben adet olmadan bi veya iki gün önce ishal olurduum şuan yok yasak olduğu için çıkamıyorum da sizcr varmıdır anlamadım sizin belirtileriniz nelerdi acaba?
Benimde aynı boyleydi 34.28 cikti kanda. 4 gun sonra 426.8 olduu. Seninde var gözüküryorr. Hemen kan vermelisin sabah sonrada bize haber veeerrr
Önceki mesajiniza yazmisim canım kusura bakma. Rabbim en kısa zamanda nasip etsinBenim hamileliğim oldu beta hcg çok güzel yükselmeye başladı ama malesef dün akşam lekenlenme şeklinde kanamam başladı ve betam düşmeye başladı inşallah sizde vardır ve sağlıklı şekilde devam eder
Önemli değil canım bu 2 oldu zaten hayırlısı bakalım.Önceki mesajiniza yazmisim canım kusura bakma. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Doktora gittin mi canım nedeni varmiÖnemli değil canım bu 2 oldu zaten hayırlısı bakalım.
Dün kan verdim 1.20 çıktı adetim 2 gün gecikti anlamadımBenim idrarımda tortu vardı ben ordan çok şüphelendim bide sol kasığımda yumurtlamadan sonra ağrı çok oldu başka bi belirtim doğru düzgün olmadı akıntım da hiç yoktu
Hangi marka erken testi kullandınız? Bide sabah idrarı ile mi yaptınız rastgele bi saat miMerhaba hanımlar erken gebelik testerine kesinlikle güvenmiyorum.Adetime 2 gün kala yaptım (6 gün öncesinden gösteriyormuş) ve cıkmadı adet tarihim bir gün gecikince ucuz kaset test yaptım çıktı
Kimyasal miymişBenim hamileliğim oldu beta hcg çok güzel yükselmeye başladı ama malesef dün akşam lekenlenme şeklinde kanamam başladı ve betam düşmeye başladı inşallah sizde vardır ve sağlıklı şekilde devam eder