Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet emin olamamak çok kötü bişey benim bi kimyasal gebeliğim olmuştu.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet emin olamamak çok kötü bişey benim bi kimyasal gebeliğim olmuştu.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canımm cok sevindim senin adına gerçekten rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde de vardır ama benim pek umudum kalmadı artıkBen bugün kan verdim hamileyim Sonucum 73 çıktı adete 1 gün kala
Öyle demeyin ben çok umutsuzdum tam 2 yıldır istiyorum ovulasyon testi kullanırken bi hal oldum ve hiç belirtim yoktu tesadüfen öğrendimCanımm cok sevindim senin adına gerçekten rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde de vardır ama benim pek umudum kalmadı artık
Yaa ne güzelll darısı bizim başımıza sağlıkla gelsin inşalllah bebişBen bugün kan verdim hamileyim Sonucum 73 çıktı adete 1 gün kala
Benimde 3.5 yıld oldu ama bu sabahtan beri sadece peçeteye gelen leke kafamı karıştırmadı değil yani nasip kısmet canım hayırlısıÖyle demeyin ben çok umutsuzdum tam 2 yıldır istiyorum ovulasyon testi kullanırken bi hal oldum ve hiç belirtim yoktu tesadüfen öğrendim
İnşallah rabbim sizlere de nasip etsinYaa ne güzelll darısı bizim başımıza sağlıkla gelsin inşalllah bebiş
İnşallah vardırBenimde 3.5 yıld oldu ama bu sabahtan beri sadece peçeteye gelen leke kafamı karıştırmadı değil yani nasip kısmet canım hayırlısı
Foto varmi atarmisin canımMerhaba hanımlar erken gebelik testerine kesinlikle güvenmiyorum.Adetime 2 gün kala yaptım (6 gün öncesinden gösteriyormuş) ve cıkmadı adet tarihim bir gün gecikince ucuz kaset test yaptım çıktı
Kac dk içinde cikti???
2 veya 3 dakika içinde çıktı canım. Ama dün pempe ve peçeteye gelicek şekilde kan geldi şimdi ise iyice kan gibi geliyor anlamadım. Dün akşam eşimin ısrarı üstüne tekrar test yaptım oda silik çıktı. Anlamadım bende kararsız kaldım.Kac dk içinde cikti???
Yerlesme kanamasi da olablr2 veya 3 dakika içinde çıktı canım. Ama dün pempe ve peçeteye gelicek şekilde kan geldi şimdi ise iyice kan gibi geliyor anlamadım. Dün akşam eşimin ısrarı üstüne tekrar test yaptım oda silik çıktı. Anlamadım bende kararsız kaldım.
2 veya 3 dakika içinde çıktı canım. Ama dün pempe ve peçeteye gelicek şekilde kan geldi şimdi ise iyice kan gibi geliyor anlamadım. Dün akşam eşimin ısrarı üstüne tekrar test yaptım oda silik çıktı. Anlamadım bende kararsız kaldım.
Bu gün gitmem mümkün değil yarın çoğalmasa gitmeyi düşüyorum doktorum gel dedi çünkü. İnşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdırYerlesme kanamasi da olablr
bence kan testi yaptirin
Canım benimde böyle oldu yumurtlama testi pikdi gebelik testi silikti şuan gebeyimYardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti
Bu gün kanamam bitti denilcek kadar az geldi ne olduğunu anlamadım tekrar test yaptım çizgi belirgin çıktı.. Yarın sabah erkenden lan vermeye gidiyorum
Benimde aksi oldu.Ben bugün kan verdim hamileyim Sonucum 73 çıktı adete 1 gün kala
Kan verdim bu sabah 187.2 çıktı ama az da kanama devam ediyor pek anlamadım 2 gün sonra tekrar vericemBenimde aksi oldu.
Testim çok silik kaset olan