Erken gebelik testi negatif kaset testte silik çizgi

Canımm cok sevindim senin adına gerçekten rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲 inşallah bizde de vardır ama benim pek umudum kalmadı artık 😔
Öyle demeyin ben çok umutsuzdum tam 2 yıldır istiyorum ovulasyon testi kullanırken bi hal oldum ve hiç belirtim yoktu tesadüfen öğrendim 🙏🏼♥️

Öyle demeyin ben çok umutsuzdum tam 2 yıldır istiyorum ovulasyon testi kullanırken bi hal oldum ve hiç belirtim yoktu tesadüfen öğrendim 🙏🏼♥️
Benimde 3.5 yıld oldu ama bu sabahtan beri sadece peçeteye gelen leke kafamı karıştırmadı değil yani nasip kısmet canım hayırlısı 🤲

Merhaba hanımlar erken gebelik testerine kesinlikle güvenmiyorum.Adetime 2 gün kala yaptım (6 gün öncesinden gösteriyormuş) ve cıkmadı adet tarihim bir gün gecikince ucuz kaset test yaptım çıktı

Kac dk içinde cikti???
2 veya 3 dakika içinde çıktı canım. Ama dün pempe ve peçeteye gelicek şekilde kan geldi şimdi ise iyice kan gibi geliyor anlamadım. Dün akşam eşimin ısrarı üstüne tekrar test yaptım oda silik çıktı. Anlamadım bende kararsız kaldım.

2 veya 3 dakika içinde çıktı canım. Ama dün pempe ve peçeteye gelicek şekilde kan geldi şimdi ise iyice kan gibi geliyor anlamadım. Dün akşam eşimin ısrarı üstüne tekrar test yaptım oda silik çıktı. Anlamadım bende kararsız kaldım.
Yerlesme kanamasi da olablr
bence kan testi yaptirin

Yerlesme kanamasi da olablr
bence kan testi yaptirin
Bu gün gitmem mümkün değil yarın çoğalmasa gitmeyi düşüyorum doktorum gel dedi çünkü. İnşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır 🤲🤲

Yardımcı olabilir misiniz sabah ilk idararla yaptım ilk 5 dakika da çıkan sonuç bunlar pembe olan gebelik testi diğeri ovulasyon sizce var mı ? Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti
Canım benimde böyle oldu yumurtlama testi pikdi gebelik testi silikti şuan gebeyim

Bu gün kanamam bitti denilcek kadar az geldi ne olduğunu anlamadım tekrar test yaptım çizgi belirgin çıktı.. Yarın sabah erkenden lan vermeye gidiyorum

Bu gün kanamam bitti denilcek kadar az geldi ne olduğunu anlamadım tekrar test yaptım çizgi belirgin çıktı.. Yarın sabah erkenden lan vermeye gidiyorum
IMG_20201129_190727.jpg
gittikçe bu kadar koyulmaz sanırım bana bi akıl verin...

X