Teşekkür ederimYumurtlamadan 14 gün sonra
Sonucunuz nedir inşaallah olumludurInşallah öyledir kuzum hayırlısı olsun hakkımda pazar günü test yapicam gene
Ben 3 haftalık gebeyim doktora gittim pazartesi konturol.var 4. Haftamiz olucakSonucunuz nedir inşaallah olumludur
Test dağılmış gibi sanki yarın tekrarlayın bence var gibi bişeylerKızlar adetim 1 gün gecikti ve test yaptım sonuç bu sizce hamilemiyim???
Ay İşALLAH Allahım isteyen herkese versinTest dağılmış gibi sanki yarın tekrarlayın bence var gibi bişeyler
Ay İşALLAH Allahım isteyen herkese versunTest dağılmış gibi sanki yarın tekrarlayın bence var gibi bişeyler
İnşallah bende çok istiyorum☺Ay İşALLAH Allahım isteyen herkese versin
İnşallah bende çok istiyorum☺
Bence yarın tekrarlayın sabah eğer varsa gene çizgi sabah kan versin hayırlı olsun bizler içinde dua etAy canım eğer yoksa mevlam sana da nasip etsin ıns dualarim hep sizinle benimde bebisim.varsa
Kızlar adetim 1 gün gecikti ve test yaptım sonuç bu sizce hamilemiyim?
Canım merhaba gittin mi doktora sonucun belli oldu muMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Negatif canımCanım merhaba gittin mi doktora sonucun belli oldu mu
Anladım kuzum inşallah en güzel zamanda o güzel haberi alırsın peki ama o silik çizgi nasıl belirmiş onu anlayamadım görünüyor çünküNegatif canım
Herhangi bi belirtin var mıydı ben iğne vurulalı 13. Gün kasıl ağrm biraz var boşuna mı ümitleniyorum acabaNegatif canım
Test yap yarın canım çıkar ne varsa yaniHerhangi bi belirtin var mıydı ben iğne vurulalı 13. Gün kasıl ağrm biraz var boşuna mı ümitleniyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?