Eğer ilk 5 dakika içinde çıktıysa gebelik gibi görünüyor :) ben de böyle öğrenmiştim. Testi yapar yapmaz ikinci çizgi çıkmıştı. Hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik cikti fotoda zor görünüyor atıcam sizce hamilemiyim
Bence de var gibi çizgi silik de olsa görünüyor. Hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik cikti fotoda zor görünüyor atıcam sizce hamilemiyim
Eğer ilk 5 dakika içinde çıktıysa gebelik gibi görünüyor :) ben de böyle öğrenmiştim. Testi yapar yapmaz ikinci çizgi çıkmıştı. Hakkınızda hayırlısı olsun
Inş eğer varsa mevlam herkeze nasip etsin çok bekledim bu anıBence de var gibi çizgi silik de olsa görünüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin ben de 10 aydır bekliyorum bu çizgiyi allah isteyen herkese nasip etsinInş eğer varsa mevlam herkeze nasip etsin çok bekledim bu anı
Erken gebelik testi ne zaman yapilir ?Eğer ilk 5 dakika içinde çıktıysa gebelik gibi görünüyor :) ben de böyle öğrenmiştim. Testi yapar yapmaz ikinci çizgi çıkmıştı. Hakkınızda hayırlısı olsun
Gebesiniz benceArkadaşlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik cikti fotoda zor görünüyor atıcam sizce hamilemiyim
Ben hemen ikinci testi yapmıştım o heyecanla, gerek yoktu halbuki, aynı sekil cıktı ikinci çizgi. Eğer bekleyebilirseniz adet gününüzü bekleyin derim ya da direkt bir hekime kontrole gidebilirsiniz :) rabbim sağlıkla nasip etsin size anneliğiEvet yapar yapmaz gelirdi ama korkuyorum ya yoksa diye yarın bidaha mi yapsam acaba
Ay canım eğer yoksa mevlam sana da nasip etsin ıns dualarim hep sizinle benimde bebisim.varsaGebesiniz bence
Güzel dileklerin için çok sağol arkadaşım ben beklerim eşim cok heycanlı bende ona diyorum heveslenme ama bi baş agrim var inanılmazBen hemen ikinci testi yapmıştım o heyecanla, gerek yoktu halbuki, aynı sekil cıktı ikinci çizgi. Eğer bekleyebilirseniz adet gününüzü bekleyin derim ya da direkt bir hekime kontrole gidebilirsiniz :) rabbim sağlıkla nasip etsin size anneliği
Markadan markaya değişiyor mu bilmiyorum hiç. Predictor erken test adet gecikmesinden 6 gün öncesinde sonuç vermeye başlıyo, öyle yazıyo test üzerinde. Ama biraz daha garanti sonuç almak için, geç döllenme ihtimaline karşı 3-4 gün öncesi idealdir, benim fikrim.Erken gebelik testi ne zaman yapilir ?
O zaman adeti bekkeyebilir bence insan .erken gebelik testine gerek yok sanki öyleyseMarkadan markaya değişiyor mu bilmiyorum hiç. Predictor erken test adet gecikmesinden 6 gün öncesinde sonuç vermeye başlıyo, öyle yazıyo test üzerinde. Ama biraz daha garanti sonuç almak için, geç döllenme ihtimaline karşı 3-4 gün öncesi idealdir, benim fikrim.
Pazartesi verebilirim anca çok heyecanlanıyorum yarın bekodan gelicekler tam da zamanı yakınimda hastane de yok ah ahSilik ama gözüküyor hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin bir kan ver canım
Inş canım benim allah razı olsun şuan ağlıyorum heyecandan çok huzuñlendimHayırlı olsun bence de hamilesinizadet gününüz bşrkac gün gecince kan verin bence betaya baktırın. Öncesinde tavsiye etmem değerlerinizi net anlarsınız. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kuzum erken gebelik testi buVar gibi, hastaneye gidemeyeceksen erken gebelik testi al o daha belirgin bir sonuç verir. Hatta gitmişken folik asit de al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?