Inş allahım inanamıyorum halaTebrikler.Gebesiniz evet.Kan verip takibini yapın
Ne güzel bir duygu Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsinInş canım benim allah razı olsun şuan ağlıyorum heyecandan çok huzuñlendim
Inşallah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınızNe güzel bir duygu Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsinbende çok yeni öğrendim hamileyim daha Kan vermedim günüm geçsin diye bekliyorum. İlki düsük oldu insallah bu sefer sağlıklı olur. Birbirimize dua edelim
Amin inşallah en hayırlı zamanda gelsin bebeğinizInşallah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınızben de ilk bebeğimi kaybettim malesef. Istiyorum çok, allah nasip etsin bizlere de sağlıkla anne olmayı.
Tebrik ederim bende de aynı olmuştu çok erken olduğu İÇİN değerleriniz yükselme aşamasında olduğu İÇİN silik çıkıyor hamilesnizInş eğer varsa mevlam herkeze nasip etsin çok bekledim bu anı
Ay kuzum hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün edelim tabiki karnımın üstüne yatamıyorum acıyo sanki korkuyorum birazNe güzel bir duygu Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsinbende çok yeni öğrendim hamileyim daha Kan vermedim günüm geçsin diye bekliyorum. İlki düsük oldu insallah bu sefer sağlıklı olur. Birbirimize dua edelim
Inşallah öyledir kuzum hayırlısı olsun hakkımda pazar günü test yapicam geneTebrik ederim bende de aynı olmuştu çok erken olduğu İÇİN değerleriniz yükselme aşamasında olduğu İÇİN silik çıkıyor hamilesniz
O zaman tebriklerKuzum erken gebelik testi bu
Kan verin , ben de erken gebelik testinde silik görmüştüm ertesi gün bidaha yaptım daha koyuy, du hemen kan verdim çok erken öğrenmiş oldum, fotoya bakabilirsin.Arkadaşlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik cikti fotoda zor görünüyor atıcam sizce hamilemiyim
Sanırım vücut hassaslaşıyor. Bende göğüslerimden yatamıyorumAy kuzum hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün edelim tabiki karnımın üstüne yatamıyorum acıyo sanki korkuyorum biraz
Merhaba, Sanırım ben bi kaç gün daha bekleyip erken testi yapardım o heyecanla :) ilk idrarla yapmadığım halde pozitifi görmüştüm ama erken test yapacaksanız mutlaka ilk idrarla deneyin.Merhaba kızlar benim takvime göre bat 20si yumurtlamam ayın 5 inde oldu. Bir normal birde erken gebelik testi aldim. Bugün normal olanı yaptım sabah ilk idrarla değil ama. Erken yaptığımı söylediler. Diğer testi ne zaman yapmaliyim
Ay bende o heyecanla hemen testi yaptım. Ama çıkmadıMerhaba, Sanırım ben bi kaç gün daha bekleyip erken testi yapardım o heyecanla :) ilk idrarla yapmadığım halde pozitifi görmüştüm ama erken test yapacaksanız mutlaka ilk idrarla deneyin.
Beklemek çok zor biliyorum :) erken gebelik testi ile doğru sonuç almıştım. Normal test ne kadar hassastır, erken dönemde ne kadar dogru sonuç verir bilmiyorum. Sağlıkla en güzel zamanda anne olun inşallah, sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun.Ay bende o heyecanla hemen testi yaptım. Ama çıkmadıhüsran Göğüs ağrım hariç hiç bir belirtim yok. Bu ayda sanırım husran olacak gibi işte elimde ergen gebelik testi var pazar gününü bekleyemiyorum heyecandan
Teşekkür ederimBeklemek çok zor biliyorum :) erken gebelik testi ile doğru sonuç almıştım. Normal test ne kadar hassastır, erken dönemde ne kadar dogru sonuç verir bilmiyorum. Sağlıkla en güzel zamanda anne olun inşallah, sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun.
Adet gününüzün sabahında yapabilirsinizTeşekkür ederimPeki sizce ne zaman yapayım egt
Tamamdır teşekkür ederimAdet gününüzün sabahında yapabilirsinizyani gecikmeden bi gün öncesi
Belirtiniz varmı acabaArkadaşlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik cikti fotoda zor görünüyor atıcam sizce hamilemiyim
Yumurtlamadan 14 gün sonraMerhaba kızlar benim takvime göre bat 20si yumurtlamam ayın 5 inde oldu. Bir normal birde erken gebelik testi aldim. Bugün normal olanı yaptım sabah ilk idrarla değil ama. Erken yaptığımı söylediler. Diğer testi ne zaman yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?