Erken gebelik testi cok silik

Inş canım benim allah razı olsun şuan ağlıyorum heyecandan çok huzuñlendim
Ne güzel bir duygu Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsin bende çok yeni öğrendim hamileyim daha Kan vermedim günüm geçsin diye bekliyorum. İlki düsük oldu insallah bu sefer sağlıklı olur. Birbirimize dua edelim

Inşallah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız ben de ilk bebeğimi kaybettim malesef. Istiyorum çok, allah nasip etsin bizlere de sağlıkla anne olmayı.

Ay kuzum hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün edelim tabiki karnımın üstüne yatamıyorum acıyo sanki korkuyorum biraz

Tebrik ederim bende de aynı olmuştu çok erken olduğu İÇİN değerleriniz yükselme aşamasında olduğu İÇİN silik çıkıyor hamilesniz
Inşallah öyledir kuzum hayırlısı olsun hakkımda pazar günü test yapicam gene

Arkadaşlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik cikti fotoda zor görünüyor atıcam sizce hamilemiyim
Kan verin , ben de erken gebelik testinde silik görmüştüm ertesi gün bidaha yaptım daha koyuy, du hemen kan verdim çok erken öğrenmiş oldum, fotoya bakabilirsin.

Eklentiler

• BF83251D-0992-481F-8A78-DA4DB5DFA73D.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 149
Ay kuzum hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün edelim tabiki karnımın üstüne yatamıyorum acıyo sanki korkuyorum biraz
Sanırım vücut hassaslaşıyor. Bende göğüslerimden yatamıyorum insan tedirgin oluyor ama nasibinde dünyaya gelmek varsa hiçbir şey engel olamaz öyle düsün kendini rahatlar

Merhaba kızlar benim takvime göre bat 20si yumurtlamam ayın 5 inde oldu. Bir normal birde erken gebelik testi aldim. Bugün normal olanı yaptım sabah ilk idrarla değil ama. Erken yaptığımı söylediler. Diğer testi ne zaman yapmaliyim

Merhaba, Sanırım ben bi kaç gün daha bekleyip erken testi yapardım o heyecanla :) ilk idrarla yapmadığım halde pozitifi görmüştüm ama erken test yapacaksanız mutlaka ilk idrarla deneyin.

Merhaba, Sanırım ben bi kaç gün daha bekleyip erken testi yapardım o heyecanla :) ilk idrarla yapmadığım halde pozitifi görmüştüm ama erken test yapacaksanız mutlaka ilk idrarla deneyin.
Ay bende o heyecanla hemen testi yaptım. Ama çıkmadı hüsran Göğüs ağrım hariç hiç bir belirtim yok. Bu ayda sanırım husran olacak gibi işte elimde ergen gebelik testi var pazar gününü bekleyemiyorum heyecandan

Beklemek çok zor biliyorum :) erken gebelik testi ile doğru sonuç almıştım. Normal test ne kadar hassastır, erken dönemde ne kadar dogru sonuç verir bilmiyorum. Sağlıkla en güzel zamanda anne olun inşallah, sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim Peki sizce ne zaman yapayım egt?

Yumurtlamadan 14 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…