Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi bu şekilde sizce hamilemiyim lütfen yorum yapar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 aylık evliyim cnm bende inşallah hayırlısıyla olur daha çok yeniyiz ilk defa yaptım test rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

Eklentiler

• 8C64554B-EFE5-492C-816C-8E4A035EC1A8.jpeg
    8C64554B-EFE5-492C-816C-8E4A035EC1A8.jpeg
    225 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba benimde bu şekilde çıktı regle 2 gün var ama sabah açık kahve bi leke geldi regli oluyorum sanmıştım test yaptım sizin belirtileriniz neler🙂
Canım yerleşme lekesi olabilir seninki bende çok şişlik var göğüslerim dede hasasiyet var karın ağrımda çok özellikle sabahları ağrı giriyor.. senin var mı belirtilerin

Canım yerleşme lekesi olabilir seninki bende çok şişlik var göğüslerim dede hasasiyet var karın ağrımda çok özellikle sabahları ağrı giriyor.. senin var mı belirtilerin
Benim de kasıklarımda ağrılar oluyordu geçen hafta ama şuan çok az var göğüslerm çok şiş ve ağrıyor mide bulantım oldu bugün testte pozitif gördüm diye mi bilmiyorum ama hissediyorum sağlıkla gelsinler inşallah minişler☺️

Benim de kasıklarımda ağrılar oluyordu geçen hafta ama şuan çok az var göğüslerm çok şiş ve ağrıyor mide bulantım oldu bugün testte pozitif gördüm diye mi bilmiyorum ama hissediyorum sağlıkla gelsinler inşallah minişler☺️

İnşallah cnm sağlıkla gelsinler hayırlısıyla kesinleşir umarım 🙏🏻 çok istiyorum bakalm nasip ..

Bende bu durumlar var bırde üstüne ek göğüsümde renk degısımlerı mevcut adetıme 3 gün var ınsallah olur ya dua edın lütfen Rabbim kimseye aratmasın

X