Hayırlı olur inşallah canım daha belli değil ama şişliğim çok ve adet oluckmısım gibi ağrı var karnımda .. göğslerimde de var hassasiyetHayırlı olsun belirtilerin neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olur inşallah canım daha belli değil ama şişliğim çok ve adet oluckmısım gibi ağrı var karnımda .. göğslerimde de var hassasiyetHayırlı olsun belirtilerin neler
Yeni evlerimisin cnm yoksaDoğru tabii o yönden düşünmemiştim
Henüz yaptırmadım belki ihtiyacım olur bu bilgiye, teşekkürler
7 aylık evliyim canım. Henüz görünen bir durum yok, maalesef. Sen peki?Yeni evlerimisin cnm yoksa
aynen canım günün her saatinde yaptırabilirsin::)Doğru tabii o yönden düşünmemiştim
Henüz yaptırmadım belki ihtiyacım olur bu bilgiye, teşekkürler
aynen canım tutma vitamin vs verebilir.Ozaman bi giderim bakmazlarsa yarın sabahtan giderim cnm oruç tutmayım belli olana kadar
7 aylık evliyim canım. Henüz görünen bir durum yok, maalesef. Sen peki?
Tamam canım çok teşekkür ederim başlarda ben 3 ay folik asit kullanmıstım..aynen canım tutma vitamin vs verebilir.
Merhaba benimde bu şekilde çıktı regle 2 gün var ama sabah açık kahve bi leke geldi regli oluyorum sanmıştım test yaptım sizin belirtileriniz neler
Canım yerleşme lekesi olabilir seninki bende çok şişlik var göğüslerim dede hasasiyet var karın ağrımda çok özellikle sabahları ağrı giriyor.. senin var mı belirtilerinMerhaba benimde bu şekilde çıktı regle 2 gün var ama sabah açık kahve bi leke geldi regli oluyorum sanmıştım test yaptım sizin belirtileriniz neler
Benim de kasıklarımda ağrılar oluyordu geçen hafta ama şuan çok az var göğüslerm çok şiş ve ağrıyor mide bulantım oldu bugün testte pozitif gördüm diye mi bilmiyorum ama hissediyorum sağlıkla gelsinler inşallah minişlerCanım yerleşme lekesi olabilir seninki bende çok şişlik var göğüslerim dede hasasiyet var karın ağrımda çok özellikle sabahları ağrı giriyor.. senin var mı belirtilerin
Benim de kasıklarımda ağrılar oluyordu geçen hafta ama şuan çok az var göğüslerm çok şiş ve ağrıyor mide bulantım oldu bugün testte pozitif gördüm diye mi bilmiyorum ama hissediyorum sağlıkla gelsinler inşallah minişler
Bende bu durumlar var bırde üstüne ek göğüsümde renk degısımlerı mevcut adetıme 3 gün var ınsallah olur ya dua edın lütfen Rabbim kimseye aratmasınCanım yerleşme lekesi olabilir seninki bende çok şişlik var göğüslerim dede hasasiyet var karın ağrımda çok özellikle sabahları ağrı giriyor.. senin var mı belirtilerin
Amin cnm inşallah rabbim isteyen herkese versinBende bu durumlar var bırde üstüne ek göğüsümde renk degısımlerı mevcut adetıme 3 gün var ınsallah olur ya dua edın lütfen Rabbim kimseye aratmasın