Çok erken olabilir değer düşüktür. Dün aynısı bana oldu. Normal test negatifti. Erken testte çok silikti. Kan verdim 11.69 çıktı bhcg.Selam kızlar benim adetim 7 gün gecikti erken gebelik testinde test pozitif cıktı bugün tekrar normal gebelik testi aldım negatif cıktı neden böyle oldu sizce
Testle alakası yokki ben testte pozitif gördüm geri galiba regl oldumGözünüz aydın benimde ilk testim böyleydi pozitif çıktı sonradan☺
Erken testte ilk ikisi silik çizgi 3. Ve 4. Belirginleşti ama dün gece kanama oldu kanda verdim yarın çıkacakmışÇok erken olabilir değer düşüktür. Dün aynısı bana oldu. Normal test negatifti. Erken testte çok silikti. Kan verdim 11.69 çıktı bhcg.
Verdim yarn öğleden sonra çıkacakmışSen yinede bi hastaneye git istersen teste ver
Bilmiyorum ama birgün içinde hem çok büyük sevinç yaşadım hemde çok üzüldüm bir kere daha kimyasal geçirdim ama onda gunum geçmeden tam adet günüm düştü bunda da 7 gün gecikince oldu sefer diye düşündüm hayal kirikligi yaşadımCanım kimyasal gebelik da yaşıyor olabilirsin. Yada normal kanamasi olup hamile olan da var. Insallah sağlıklı gebeliktir.
Hakkında hayırlısı olsun canımErken testte ilk ikisi silik çizgi 3. Ve 4. Belirginleşti ama dün gece kanama oldu kanda verdim yarın çıkacakmış
Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun canım
Ediyor hala baya fazla oldu hemdeKanaman devam ediyor mu? Etmiyorsa eğer sıkma canını stres yapıyosun
Kimyasal gebelikmis canım ama iyikide gitmisim sol yumurtalıkta kist varmışSen yinede bi hastaneye git istersen teste ver
Bak gördün mü neyse sağlık olsun iyi olda kist için ilaç ne verdiKimyasal gebelikmis canım ama iyikide gitmisim sol yumurtalıkta kist varmış
Bat kaç gün var kuruma çizgisine benziyor canım yarın ilk idrarla tekrarla istersen canımKzlar benm teste bakın ilk çzgi ckanı ilk idrarla yaptım ilkini 18:36 da yaptım
Degl 4 dk çizgi cktı cnm dk tutup baktımBat kaç gün var kuruma çizgisine benziyor canım yarın ilk idrarla tekrarla istersen canım
Yarın yapmam cuma tekrar deneyecegm bakalım adet olmazsamBat kaç gün var kuruma çizgisine benziyor canım yarın ilk idrarla tekrarla istersen canım
Ilaç vermedi kendi erimesini bekleyim 1 ay sonra erimezse ilaca öyle başlayalım dediBak gördün mü neyse sağlık olsun iyi olda kist için ilaç ne verdi
Kuzum bu testler adet gecikmesinden 10 gün sonra net cevap veriyor istersen bi erken gebelik testi yap ama bence günün geçmesini bekle derim ben sonra çok üzülüyorsun kendimden biliyorumKzlar benm teste bakın ilk çzgi ckanı ilk idrarla yaptım ilkini 18:36 da yaptım
cnm ben pkoyım ne. Zaman adet olcami bilmem en son bat 12 agustostuKuzum bu testler adet gecikmesinden 10 gün sonra net cevap veriyor istersen bi erken gebelik testi yap ama bence günün geçmesini bekle derim ben sonra çok üzülüyorsun kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?