Normal gebelik testiniz bozuk bence.. Ama hamilesiniz gibi duruyor.. : ) en iyisi gidip kan vermeniz.. Rabbim kalbinize göre versin..Selam kızlar benim adetim 7 gün gecikti erken gebelik testinde test pozitif cıktı bugün tekrar normal gebelik testi aldım negatif cıktı neden böyle oldu sizce
Hala aynı degismediDeneyip atın fotoğrafı
O zaman o da pozitifHala aynı degismedi
Amin inşallahN
Normal gebelik testiniz bozuk bence.. Ama hamilesiniz gibi duruyor.. : ) en iyisi gidip kan vermeniz.. Rabbim kalbinize göre versin..
Bilemedim ki hayırlısı olsun insallahO zaman o da pozitif
Erken gebelik testinde pozitif cıktı ama şuan kan geldi adet mi oldum bilmiyorumMiratech ben de aldım bozuk çıktı. Eczane asla dedi. Erken gebelik testine güvenin...
Malesef 3 erken gebelik testinde de pozitif cıktı ama biraz önce kan gelmişIki testte poztifsağlıkla ilerlesin hamileliginiz
Günün geçmişmiydi yerleşmede olabilirErken gebelik testinde pozitif cıktı ama şuan kan geldi adet mi oldum bilmiyorum
7 gün geçtiGünün geçmişmiydi yerleşmede olabilir
Canli kirmizi degilse yerlesme olabilirMalesef 3 erken gebelik testinde de pozitif cıktı ama biraz önce kan gelmiş
Öyle canlı değilCanli kirmizi degilse yerlesme olabilir
Normal kanaman gibi yoksa kesik kesıkmi yerleşme olabilir dikkat et uzan ve sabah kan verme imkanın varsa kan ver emin ol bayada geçmiş ihtimal yüksek7 gün geçti
Tamam yerleşmedır o dikkat et uzanÖyle canlı değil
O ilaç ne icinYA acile gitsene iyimisin var işte allahın izniyle ne olur ne olmaz progestan iğne vursun ilacınıda içersin
Düşük riski olanlar için önlemO ilaç ne icin
BEBeğin tutunmasını sağlıypr tehlikesi olan her hastaya verilirO ilaç ne icin
Anladım teşekkürlerBEBeğin tutunmasını sağlıypr tehlikesi olan her hastaya verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?