- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Yaklaşık bir hafta 10gün içinde yerleşme kanaması oluyor kimi hamilerde. Ama kimileri de kimyasal gebelik de yaşayabiliyor. Kan verin sağlık ocağında7 gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık bir hafta 10gün içinde yerleşme kanaması oluyor kimi hamilerde. Ama kimileri de kimyasal gebelik de yaşayabiliyor. Kan verin sağlık ocağında7 gün geçti
Yarın kan versem belli olur mu acabaTamam yerleşmedır o dikkat et uzan
Onda kan düşükteki kanama gibi olmuyor mu bende cok az bir kanama olduYaklaşık bir hafta 10gün içinde yerleşme kanaması oluyor kimi hamilerde. Ama kimileri de kimyasal gebelik de yaşayabiliyor. Kan verin sağlık ocağında
Ben tam olarak regl mi oldum yoksa bu kanama başka mi olduğunu anlayamadigim için acile gitmek istemedim şuan için gidip birde hamile değilsin derse üst üste aynı anda iki şok yaşamak istemedimDüşük riski olanlar için önlem
Olur canım varsaYarın kan versem belli olur mu acaba
Yok canım olumsuz düşünme sabaha kadar kanamanı takip et yoğunlaşırsa acile git canımBen tam olarak regl mi oldum yoksa bu kanama başka mi olduğunu anlayamadigim için acile gitmek istemedim şuan için gidip birde hamile değilsin derse üst üste aynı anda iki şok yaşamak istemedim
Takıp etmem iyi olacak haklisiniz inşallah yerleşme kanamasidir 4 testte pozitif sonuç verdi çünküYok canım olumsuz düşünme sabaha kadar kanamanı takip et yoğunlaşırsa acile git canım
Güzel düşünelim güzel olsun olumsuzu düşünme umarım sabaha herşey güzel olsun rahatla birazTakıp etmem iyi olacak haklisiniz inşallah yerleşme kanamasidir 4 testte pozitif sonuç verdi çünkü![]()
InşallahGüzel düşünelim güzel olsun olumsuzu düşünme umarım sabaha herşey güzel olsun rahatla biraz
Olur canımSabah haber et son durumundan canım
![]()
Malesef alıntı yoğunluğum regl dönemindeki gibi gelmeye başladı sanırım hamile değildimSabah haber et son durumundan canım
![]()
Canim hic belli olmaz yine de bi kan ver. Ben daha adetimi 5 gun gecdi gebelik gosterdi 3 gundur de adet gibi Cok kanamam var ama degerlerime bakinca da yukseliyor HCG. Kanama durmasi icin igne verdiler bana hastehaneye yatis yaptilar simdi eve geldim sabah yine kanamam baslamis. Bende daha yeniyim ama yinede doktorlar elinden geleni yapiyor. Insallah hayirli habeelerini aliriZMalesef alıntı yoğunluğum regl dönemindeki gibi gelmeye başladı sanırım hamile değildim
Canim hic belli olmaz yine de bi kan ver. Ben daha adetimi 5 gun gecdi gebelik gosterdi 3 gundur de adet gibi Cok kanamam var ama degerlerime bakinca da yukseliyor HCG. Kanama durmasi icin igne verdiler bana hastehaneye yatis yaptilar aksam eve geldim Durmus du kanamam, sabah yine kanamam baslamis. Bende daha yeniyim ama yinede doktorlar elinden geleni yapiyor. Insallah hayirli habeelerini aliriZ❤
Kırmızı kansa reglidir, kahverengiyse yerleşme... Hayırlısı hakkınızda inşallahOnda kan düşükteki kanama gibi olmuyor mu bende cok az bir kanama oldu
Idrar testinde mi önce pozitifi gördünüz yoksa direk kanda mi ben daha kan testi vermedim Sadece evdeki testlerden 4 tane yaptım hepsi pozitif cıktı dün gece regl kanaması gibi kanama başladıCanim hic belli olmaz yine de bi kan ver. Ben daha adetimi 5 gun gecdi gebelik gosterdi 3 gundur de adet gibi Cok kanamam var ama degerlerime bakinca da yukseliyor HCG. Kanama durmasi icin igne verdiler bana hastehaneye yatis yaptilar simdi eve geldim sabah yine kanamam baslamis. Bende daha yeniyim ama yinede doktorlar elinden geleni yapiyor. Insallah hayirli habeelerini aliriZ![]()
Sen yinede bi hastaneye git istersen teste verMalesef alıntı yoğunluğum regl dönemindeki gibi gelmeye başladı sanırım hamile değildim
Idrar testinde mi önce pozitifi gördünüz yoksa direk kanda mi ben daha kan testi vermedim Sadece evdeki testlerden 4 tane yaptım hepsi pozitif cıktı dün gece regl kanaması gibi kanama başladı