Erken gebelik tesitinde pozitif normal testte negatif

Yaklaşık bir hafta 10gün içinde yerleşme kanaması oluyor kimi hamilerde. Ama kimileri de kimyasal gebelik de yaşayabiliyor. Kan verin sağlık ocağında

E mantıken böyle olmalı zaten. Erken olan 10 ml üstündeki hcgyi ölçer ortalama diğeri 30 ml. Normalde çıkması için bi kaç gün daha beklemeli. Ama burda normali bozuk.

Düşük riski olanlar için önlem
Ben tam olarak regl mi oldum yoksa bu kanama başka mi olduğunu anlayamadigim için acile gitmek istemedim şuan için gidip birde hamile değilsin derse üst üste aynı anda iki şok yaşamak istemedim

Ben tam olarak regl mi oldum yoksa bu kanama başka mi olduğunu anlayamadigim için acile gitmek istemedim şuan için gidip birde hamile değilsin derse üst üste aynı anda iki şok yaşamak istemedim
Yok canım olumsuz düşünme sabaha kadar kanamanı takip et yoğunlaşırsa acile git canım

Malesef alıntı yoğunluğum regl dönemindeki gibi gelmeye başladı sanırım hamile değildim
Canim hic belli olmaz yine de bi kan ver. Ben daha adetimi 5 gun gecdi gebelik gosterdi 3 gundur de adet gibi Cok kanamam var ama degerlerime bakinca da yukseliyor HCG. Kanama durmasi icin igne verdiler bana hastehaneye yatis yaptilar simdi eve geldim sabah yine kanamam baslamis. Bende daha yeniyim ama yinede doktorlar elinden geleni yapiyor. Insallah hayirli habeelerini aliriZ

Onda kan düşükteki kanama gibi olmuyor mu bende cok az bir kanama oldu
Kırmızı kansa reglidir, kahverengiyse yerleşme... Hayırlısı hakkınızda inşallah

Idrar testinde mi önce pozitifi gördünüz yoksa direk kanda mi ben daha kan testi vermedim Sadece evdeki testlerden 4 tane yaptım hepsi pozitif cıktı dün gece regl kanaması gibi kanama başladı

Idrar testinde mi önce pozitifi gördünüz yoksa direk kanda mi ben daha kan testi vermedim Sadece evdeki testlerden 4 tane yaptım hepsi pozitif cıktı dün gece regl kanaması gibi kanama başladı

evde pozitif cikinca illaki kanda da cikar. Ve iki gunde bi takip edersiniz degerlerini. Hayirlisi olsun.
Bende evde once silik cizgi gordum 3 tane test yaptim Cok silik bi cizgiydi. kan verdim kanda da cikti sonra 2 gun sonra kanamam baslayinca kimyasal die dusundum daha once kimyasal yasadigim icin. Doktorum yine de bi kan tahlile bakmak istedi ve degerlerim iyi oldugunu soyledi kanamaya durdurmaya caliscaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…