• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik tesitinde pozitif normal testte negatif

Selam kızlar benim adetim 7 gün gecikti erken gebelik testinde test pozitif cıktı bugün tekrar normal gebelik testi aldım negatif cıktı neden böyle oldu sizce
Çok erken olabilir değer düşüktür. Dün aynısı bana oldu. Normal test negatifti. Erken testte çok silikti. Kan verdim 11.69 çıktı bhcg.

Gözünüz aydın benimde ilk testim böyleydi pozitif çıktı sonradan☺🙏

Çok erken olabilir değer düşüktür. Dün aynısı bana oldu. Normal test negatifti. Erken testte çok silikti. Kan verdim 11.69 çıktı bhcg.
Erken testte ilk ikisi silik çizgi 3. Ve 4. Belirginleşti ama dün gece kanama oldu kanda verdim yarın çıkacakmış

Canım kimyasal gebelik da yaşıyor olabilirsin. Yada normal kanamasi olup hamile olan da var. Insallah sağlıklı gebeliktir.

Canım kimyasal gebelik da yaşıyor olabilirsin. Yada normal kanamasi olup hamile olan da var. Insallah sağlıklı gebeliktir.
Bilmiyorum ama birgün içinde hem çok büyük sevinç yaşadım hemde çok üzüldüm bir kere daha kimyasal geçirdim ama onda gunum geçmeden tam adet günüm düştü bunda da 7 gün gecikince oldu sefer diye düşündüm hayal kirikligi yaşadım

Kzlar benm teste bakın ilk çzgi ckanı ilk idrarla yaptım ilkini 18:36 da yaptım

Eklentiler

• IMG_20200909_184452.webp
    IMG_20200909_184452.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20200909_183538.webp
    IMG_20200909_183538.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 77
Kzlar benm teste bakın ilk çzgi ckanı ilk idrarla yaptım ilkini 18:36 da yaptım
Kuzum bu testler adet gecikmesinden 10 gün sonra net cevap veriyor istersen bi erken gebelik testi yap ama bence günün geçmesini bekle derim ben sonra çok üzülüyorsun kendimden biliyorum

Kuzum bu testler adet gecikmesinden 10 gün sonra net cevap veriyor istersen bi erken gebelik testi yap ama bence günün geçmesini bekle derim ben sonra çok üzülüyorsun kendimden biliyorum
cnm ben pkoyım ne. Zaman adet olcami bilmem en son bat 12 agustostu

Back