- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Aslında internetteki yumurtlama takvimleri doğru değil demişti diğer kızlar hemen ümitlenmek istemiyorum aslında ama korkuyorum daYumurtlama değerlendirilince vücut kendini gebeliğe hazırlıyor bir nevi ondan bu yaşananlar. Çünkü 1 haftaya ancak yerleşir gebelik oluşur.
Değil çoğunlukla ama sperm ve yumurta ömrü hesaplansa gebelik oluşabilir tabi ki.Aslında internetteki yumurtlama takvimleri doğru değil demişti diğer kızlar hemen ümitlenmek istemiyorum aslında ama korkuyorum da
Teşekkür ederim inşallah bu ay hamileyimdirDeğil çoğunlukla ama sperm ve yumurta ömrü hesaplansa gebelik oluşabilir tabi ki.
Olabilirse olmayabilirde belli olmaz mesela ben dün hamile olduğumu öğrendim daha adetime 13 gün var buda testinKızlar iyi akşamlar son adet tarihim 2 nisan 15 nisanda yumurtlama gözüküyor ( internete göre test yapmadım) yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkim oldu. Şu an göğüs hassasiyetim var (Normalde olmaz) akıntım 1 2 gündür yoğun ve sürekli uykum geliyor işteyken gözlerim kapanıyor resmen normalde hiç böyle olmazdı kasıklarım ağrıyor. Şimdi sorum şu gebelik olsa bile bu kadar çabuk belirti verir mi ben pek mümkün olduğunu sanmıyorum ama bebek istediğim için en ufak şeyi gebeliğe yoruyorum. Belki de o yüzden psikolojik olarak bunları yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
bunun bhcg testi olduğundan emin misinizOlabilirse olmayabilirde belli olmaz mesela ben dün hamile olduğumu öğrendim daha adetime 13 gün var buda testin
Üstüne görmüş olabilirsin. Adete 13gün varken çıkmaz en az 1hafta kala olması lazım. Siz üstüne görmüşsünüzOlabilirse olmayabilirde belli olmaz mesela ben dün hamile olduğumu öğrendim daha adetime 13 gün var buda testin
Evet ilk kan tahliliyle öğrendik hamile olduğumu sobra test yaptım kan 322bunun bhcg testi olduğundan emin misiniz
zira adetin 14 gün öncesi yumurtlamadır
Üstüne görme gibi değildi baya parçalı bı adetti 5 gün surduÜstüne görmüş olabilirsin. Adete 13gün varken çıkmaz en az 1hafta kala olması lazım. Siz üstüne görmüşsünüz
Hayırlı olsun canımOlabilirse olmayabilirde belli olmaz mesela ben dün hamile olduğumu öğrendim daha adetime 13 gün var buda testin
Hamileyken adet gören çok var öyle olmuş olabilir. Ziraa başka bir açıklaması olamaz adetten 13gün önce bu kadar koyu çizgi ve bu kadar yüksek değer. Erken yumurtlama deseö o da değil yaniÜstüne görme gibi değildi baya parçalı bı adetti 5 gün surdu
15 nisana göre imkansız ama belirtiler gebeliğe çok benzer,kim bilir.Kızlar iyi akşamlar son adet tarihim 2 nisan 15 nisanda yumurtlama gözüküyor ( internete göre test yapmadım) yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkim oldu. Şu an göğüs hassasiyetim var (Normalde olmaz) akıntım 1 2 gündür yoğun ve sürekli uykum geliyor işteyken gözlerim kapanıyor resmen normalde hiç böyle olmazdı kasıklarım ağrıyor. Şimdi sorum şu gebelik olsa bile bu kadar çabuk belirti verir mi ben pek mümkün olduğunu sanmıyorum ama bebek istediğim için en ufak şeyi gebeliğe yoruyorum. Belki de o yüzden psikolojik olarak bunları yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Belki de yumurtlamam geç olmuş olabilir yazdıklarımın hiçbiri yok şu an15 nisana göre imkansız ama belirtiler gebeliğe çok benzer,kim bilir.
Belirtilermi yok ?Belki de yumurtlamam geç olmuş olabilir yazdıklarımın hiçbiri yok şu an
Bugün doktora gittim keseyi falandaha göremedi küçük çok dedi haftaya tekrar gel dedi korkuyorum neden böyle oldu acaba dış gebelikmiHamileyken adet gören çok var öyle olmuş olabilir. Ziraa başka bir açıklaması olamaz adetten 13gün önce bu kadar koyu çizgi ve bu kadar yüksek değer. Erken yumurtlama deseö o da değil yani
Deger kacti goremediBugün doktora gittim keseyi falandaha göremedi küçük çok dedi haftaya tekrar gel dedi korkuyorum neden böyle oldu acaba dış gebelikmi
Kan vermedin mi? Korkutmak istemem ama dış gebelik olabilir o kadar koyu çizgiyle adet öncesi görüp keseyi görememek. Normalde keseyi görememe nedeni geç döllenme olabiliyor ama senin durumunda geç döllenme imkansız. Kafam çok karıştı. Durumdan haberdar edersin beni deBugün doktora gittim keseyi falandaha göremedi küçük çok dedi haftaya tekrar gel dedi korkuyorum neden böyle oldu acaba dış gebelikmi
Adetten 13gün önce kopkoyu çift çizgi görmüş. Size de şaşırtıcı gelmedi mi? Üstüne görme dedim değil dediDeger kacti goremedi
Evet canım ne kasık ağrım ne gögüs acım hiçbirşey yokBelirtilermi yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?