• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik mi?

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım adet günüm 1 gün geçti normalde düzenlidir ama bu ay hiçbir belirtim yok sadece ara ara mide bulantısı kasıklarımda kasılmalar oluyor okadar dün test yaptım sanki böyle silik bir çizgi var gibi acaba sizde bakabilir misiniz dağılmış biraz ama sanki çizgi var gibi

Eklentiler

• IMG_20200420_174541.jpg
    IMG_20200420_174541.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 46
Kan vermedin mi? Korkutmak istemem ama dış gebelik olabilir o kadar koyu çizgiyle adet öncesi görüp keseyi görememek. Normalde keseyi görememe nedeni geç döllenme olabiliyor ama senin durumunda geç döllenme imkansız. Kafam çok karıştı. Durumdan haberdar edersin beni de
Kan verdim 2 gün önce 322.55 çıktı çok küçük keseyi göremeyiz haftaya tekrar gel dedi ama testte hemen 2. Çizgi oluştu bilmiyorum

Kan verdim 2 gün önce 322.55 çıktı çok küçük keseyi göremeyiz haftaya tekrar gel dedi ama testte hemen 2. Çizgi oluştu bilmiyorum
O idrar testinden kaç gün sonra kan verdin? Adet günü gibi değil de ayın günleri gibi taeih verebilirmisin?
İlk idrar testi ne zaman?
İlk kan testi ne zaman?
Şu an adetini kaç gün geçti?

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım adet günüm 1 gün geçti normalde düzenlidir ama bu ay hiçbir belirtim yok sadece ara ara mide bulantısı kasıklarımda kasılmalar oluyor okadar dün test yaptım sanki böyle silik bir çizgi var gibi acaba sizde bakabilir misiniz dağılmış biraz ama sanki çizgi var gibi
Merhaba hoşgeldin. Silik çizgi var gibi ama idrarı fazla damlatmışsın. İnşallah yarın sabah idrarıyla testi tekrarla, 3-4 damla yeterli, testin üstünde kaç yazıyorsa. 10dakka testin kurumasını bekle öyle yolla testi. İnşallah vardır canım.

Adetten 13gün önce kopkoyu çift çizgi görmüş. Size de şaşırtıcı gelmedi mi? Üstüne görme dedim değil dedi
Ustune gorme bile olsa 12 gun gecms olur battan kese net gozukurdu o zmn bilemedim bi yanlislik var tam yumurtlama dönemi cunku haklisin

Ustune gorme bile olsa 12 gun gecms olur battan kese net gozukurdu o zmn bilemedim bi yanlislik var tam yumurtlama dönemi cunku haklisin
Evet, yumurtlama döneminde silik çizgi bile çıkmazken kopkoyu çizgi çıkması ve kese gözükmemesi çok enteresan. İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum sonucu merak ediyorum

O idrar testinden kaç gün sonra kan verdin? Adet günü gibi değil de ayın günleri gibi taeih verebilirmisin?
İlk idrar testi ne zaman?
İlk kan testi ne zaman?
Şu an adetini kaç gün geçti?
Kan testini verdim ilk ayın 20 sinde ertesi gün de idrar da yaptım adettim geçmedi daha 11 gün falan var nisanin 8 inde odun ilk

Kan testini verdim ilk ayın 20 sinde ertesi gün de idrar da yaptım adettim geçmedi daha 11 gün falan var nisanin 8 inde odun ilk
Doktora ne zaman gideceksin bi daha.? Bana durum çok karışık geldi çıkamıyorum işin içinden

Insanlari yanlis yonlendirmeyelim adete 13 gun kala hamilelik testi cikmaz
Benim çıktı işte buda kanıtı yani
Doktora ne zaman gideceksin bi daha.? Bana durum çok karışık geldi çıkamıyorum işin içinden
30 Nisan'da bidaha gidicem çok küçük dedi degeregore vajinalda baksam göremem dedi bende işin içinden çıkamıyorum kafamda deli sorular

Söyle basliyik size ben Şubat'ın 28 inde Martin 15 inde ve nisanin 8 inde regli oldum sonradan geçmek bolmuen karın ağrım başladı adetten sonra karın ağrısı şikayetiyle gittim kan tahlili sonucunda betahcg 233.55 çıktı hamilesin dendi sonra gebelik testi aldım onda cikicakmi diye direk 2. Çizgi çıktı dünde kadın doğuma gittim daha küçük olduğu için görünmez haftaya tekrar bakalım karindan bakarız dedi olmazsa vajinal bakarız şuan zaten vajinalda karindanda baksak göremeyiz dedi Buda görüntü ama yok daha

Eklentiler

• IMG_20200423_125745.jpg
    IMG_20200423_125745.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 22
Benim çıktı işte buda kanıtı yani

30 Nisan'da bidaha gidicem çok küçük dedi degeregore vajinalda baksam göremem dedi bende işin içinden çıkamıyorum kafamda deli sorular
Ben hamilr oldugunuza yalan demedim. Yumurtlama tarihiniz yanlis yaklasik 10 gun once yada daha onceki bi iliskiden hamile kalmissiniz. Adetiniz gecmis aslinda

Back