Dün ozelde acile gittim 3 serum birden taktılar çok susuz kalmışım.yemek yiyemedigim için Su da icemiyorum.Bir kere özele gitme imkanın varsa git derim onlar veriyor, ben buradan isim veremem ama en iyisi sağlıklı beslenmek diyebilirim çok dikkat etmen gereken dönemdesin…
Sizin nasıl geçiyor bulantı iştahsızlık var mı .ne zaman geçecek bu günlerBen 1. Trimesterdayım, doktorum folik asit verdi. İçerisinde folik asit, b6, b12 ve iyot var. İdrar kan tahlili istedi ona göre karar verilecek.
Sizinde böyle zor gecti mi ilk aylar bı tek ben böyleyim galibaBen sadece folik asit kullandım. 2. trimesterde onu bırakıp omega 3 multivitamin kullanmaya başladım. 3. Trimesterde D vit, omega 3, demir, magnezyum beraber kullandım
ilk öğrendiğim zaman aşırı bi iştahsızlık bulantı olmuştu. Şu an hayatımı etkileyecek kadar değil arada sabahları oluyor ama düzgün kahvaltımı edebiliyorum. Biraz sabredin 12. haftada düzelebiliyormuş. Az kaldıSizin nasıl geçiyor bulantı iştahsızlık var mı .ne zaman geçecek bu günler
İnşallah doktor bebek büyüyünce yine baskı yapacak mideye dedi korktum açıkçası böyle yaşamak çok zorilk öğrendiğim zaman aşırı bi iştahsızlık bulantı olmuştu. Şu an hayatımı etkileyecek kadar değil arada sabahları oluyor ama düzgün kahvaltımı edebiliyorum. Biraz sabredin 12. haftada düzelebiliyormuş. Az kaldı
Ama yemen gerekiyor biliyorsun, bende öyleydim ama serumla olacak iş degikDün ozelde acile gittim 3 serum birden taktılar çok susuz kalmışım.yemek yiyemedigim için Su da icemiyorum.
iyi de mide bulantısı yapmaz en azından, kendinizi rahatlatın bugünler geçecek bitecek deyin. Soda için soda çok iyi geliyorrİnşallah doktor bebek büyüyünce yine baskı yapacak mideye dedi korktum açıkçası böyle yaşamak çok zor
Evet zordu. Çok bulantılı ve iştahsız geçti. 5 kilo verdim 14. Haftaya kadar. Doğru düzgün dişimi bile fırçalayamadım. Mutfağa zaten giremedim. Mercimek çorbası bile kaynatamadım. Sonrası çok çok güzeldi. Şimdi son haftalar biraz zorlaştı tabi.Sizinde böyle zor gecti mi ilk aylar bı tek ben böyleyim galiba
Biraz daha sık dişiniAma yemen gerekiyor biliyorsun, bende öyleydim ama serumla olacak iş degik
Gerçekten çok zor lokmaları yutamiyorum ağzımın tadı yok ve bir lokma yesem bile şişkinlik gaz yapıyorAma yemen gerekiyor biliyorsun, bende öyleydim ama serumla olacak iş degik
Çok teşekkür ederim moral verdiniz .aynı seyleri yaşıyorum hatta daha fazlası ve yanımda kimse yok gerçekten çok zor bir dönem annelik ne zormusEvet zordu. Çok bulantılı ve iştahsız geçti. 5 kilo verdim 14. Haftaya kadar. Doğru düzgün dişimi bile fırçalayamadım. Mutfağa zaten giremedim. Mercimek çorbası bile kaynatamadım. Sonrası çok çok güzeldi. Şimdi son haftalar biraz zorlaştı tabi.
Bir gün bu süreç bitecek ve bizler bebeğimizle aynı bedeni paylaştığımız günleri çok özleyeceğiz. Önemli olan sağlıklı olmak. Böyle düşünmeye çalışın.
İçiyorum ama zaten gaz var bir de onun gazını atamayinca daha kötü oluyorum .her şeyi denedim inanın haşlama patates bile yaramıyor.bildiginiz aç yaşıyorum tuvalete bile çıkmıyorum günlerceiyi de mide bulantısı yapmaz en azından, kendinizi rahatlatın bugünler geçecek bitecek deyin. Soda için soda çok iyi geliyorr
Krakerle suyla gün geçirdiğimi biliyorum. Ama hepsi bitiyor ya da en azından azalıyor.Çok teşekkür ederim moral verdiniz .aynı seyleri yaşıyorum hatta daha fazlası ve yanımda kimse yok gerçekten çok zor bir dönem annelik ne zormus
doktorunuz prilam vermedi mi o iyi geliyormuş. Kullanan arkadaşlar varİçiyorum ama zaten gaz var bir de onun gazını atamayinca daha kötü oluyorum .her şeyi denedim inanın haşlama patates bile yaramıyor.bildiginiz aç yaşıyorum tuvalete bile çıkmıyorum günlerce
Verdi içiyorum ona rağmendoktorunuz prilam vermedi mi o iyi geliyormuş. Kullanan arkadaşlar var
Gazını kaçırın gazsız için maden suyunu.İçiyorum ama zaten gaz var bir de onun gazını atamayinca daha kötü oluyorum .her şeyi denedim inanın haşlama patates bile yaramıyor.bildiginiz aç yaşıyorum tuvalete bile çıkmıyorum günlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?