Merhaba mayıs 30 regl günümdü 5 gün sürdü haziran 3 regl bitti iki üç gün sonra ovulasyon testi yapmaya basladım haziran 6-8-10-11-13-15-16 korunmasız ilişki oldu 16 sı yumurtlamamdı bugün ayın 22 si ve sağ kasığımda atma var arada sol oluyor tek taraflı hafif karın ağrısı sancısı var iştahım çok açık sürekli acıkıyorum bel ağrım var bu kadar erken belirti verirmi normal mi ? Regl biraz düzensiz ya geri ya ileri atıyor üç beş gün sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım hamile olabilir miyimm ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik belirtisi
- Konu Sahibi larinsu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım bende de böyle çok erken belirti olmuştu olmuyor diyorlar ama bu acıkma falan çok erken oluyor bulantılar 6 haftada falan başlıyor bende öyle oluyor mesela inşallah hamilesindir bat gününü bekle benceMerhaba mayıs 30 regl günümdü 5 gün sürdü haziran 3 regl bitti iki üç gün sonra ovulasyon testi yapmaya basladım haziran 6-8-10-11-13-15-16 korunmasız ilişki oldu 16 sı yumurtlamamdı bugün ayın 22 si ve sağ kasığımda atma var arada sol oluyor tek taraflı hafif karın ağrısı sancısı var iştahım çok açık sürekli acıkıyorum bel ağrım var bu kadar erken belirti verirmi normal mi ? Regl biraz düzensiz ya geri ya ileri atıyor üç beş gün sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım hamile olabilir miyimm ?
Yani sabahtan beri var aslında ama hafif hafif geliyor idrara falan çıkıyorum acaba enfeksiyon mu olduBen 1 haftalık hamileyken hafif kaşık ağrısıyla hissetmiştim. Diğer belirtiler için erken bence
Adetinize kaç gün kala test yapmıştınız
Ben öyle sürekli hissetmedim. Sadece bıçak saplar gibi 1 2 kez olmuştu. Planlı bir hamilelik olduğu için hemen test yaptırmıştım. Sürekli oluyorsa bilemicem
- 3 Haziran 2023
- 17
- 1
- 1
- 20
ilişkimin üzerinden 29 gün geçti test yapıyorum negatif ama regl olmam gerekiyordu karın ağrım var regl ağrısı gibi testte çıkması gerekiyor muyduOnu tam hatırlamıyorum da. İlişkiden 1 hafta sonra yaptım erken gebelik testinde hafif çıkmıştı. Hcg baktırdım hemen 12 falandi
- 3 Haziran 2023
- 17
- 1
- 1
- 20
ilişkimden 30 gün geçti hem erken hem normal test yaprım çıkmama imkanı var mıOnu tam hatırlamıyorum da. İlişkiden 1 hafta sonra yaptım erken gebelik testinde hafif çıkmıştı. Hcg baktırdım hemen 12 falandi
- 3 Kasım 2022
- 1.079
- 569
- 53
Varsa çıkar canım gec döllenme değilse tabi idrar testinde ilişkiden 15 gün sorna çıkıyor kan testinde 10 gün sorna çıkıyor muhakkak sen hıc erken gebelik testi yapma direk kaset testi al yap varsa çıkacağını düşünüyorumilişkimden 30 gün geçti hem erken hem normal test yaprım çıkmama imkanı var mı
- 3 Haziran 2023
- 17
- 1
- 1
- 20
ya kaset de yaptım erken de yaptım çıkmadı galiba mantar ya da enfeksiyon oldum kasık ağrım varVarsa çıkar canım gec döllenme değilse tabi idrar testinde ilişkiden 15 gün sorna çıkıyor kan testinde 10 gün sorna çıkıyor muhakkak sen hıc erken gebelik testi yapma direk kaset testi al yap varsa çıkacağını düşünüyorum
- 3 Kasım 2022
- 1.079
- 569
- 53
Anladım mutlaka kadın doğuma gidin göz ardı etmeyinya kaset de yaptım erken de yaptım çıkmadı galiba mantar ya da enfeksiyon oldum kasık ağrım var