• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi

larinsu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
41
10
6
24
Merhaba mayıs 30 regl günümdü 5 gün sürdü haziran 3 regl bitti iki üç gün sonra ovulasyon testi yapmaya basladım haziran 6-8-10-11-13-15-16 korunmasız ilişki oldu 16 sı yumurtlamamdı bugün ayın 22 si ve sağ kasığımda atma var arada sol oluyor tek taraflı hafif karın ağrısı sancısı var iştahım çok açık sürekli acıkıyorum bel ağrım var bu kadar erken belirti verirmi normal mi ? Regl biraz düzensiz ya geri ya ileri atıyor üç beş gün sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım hamile olabilir miyimm ?

Merhaba mayıs 30 regl günümdü 5 gün sürdü haziran 3 regl bitti iki üç gün sonra ovulasyon testi yapmaya basladım haziran 6-8-10-11-13-15-16 korunmasız ilişki oldu 16 sı yumurtlamamdı bugün ayın 22 si ve sağ kasığımda atma var arada sol oluyor tek taraflı hafif karın ağrısı sancısı var iştahım çok açık sürekli acıkıyorum bel ağrım var bu kadar erken belirti verirmi normal mi ? Regl biraz düzensiz ya geri ya ileri atıyor üç beş gün sizce ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım hamile olabilir miyimm ?
Canım bende de böyle çok erken belirti olmuştu olmuyor diyorlar ama bu acıkma falan çok erken oluyor bulantılar 6 haftada falan başlıyor bende öyle oluyor mesela inşallah hamilesindir bat gününü bekle bence

Ben öyle sürekli hissetmedim. Sadece bıçak saplar gibi 1 2 kez olmuştu. Planlı bir hamilelik olduğu için hemen test yaptırmıştım. Sürekli oluyorsa bilemicem

Onu tam hatırlamıyorum da. İlişkiden 1 hafta sonra yaptım erken gebelik testinde hafif çıkmıştı. Hcg baktırdım hemen 12 falandi

Onu tam hatırlamıyorum da. İlişkiden 1 hafta sonra yaptım erken gebelik testinde hafif çıkmıştı. Hcg baktırdım hemen 12 falandi
ilişkimin üzerinden 29 gün geçti test yapıyorum negatif ama regl olmam gerekiyordu karın ağrım var regl ağrısı gibi testte çıkması gerekiyor muydu

ilişkimden 30 gün geçti hem erken hem normal test yaprım çıkmama imkanı var mı

ilişkimden 30 gün geçti hem erken hem normal test yaprım çıkmama imkanı var mı
Varsa çıkar canım gec döllenme değilse tabi idrar testinde ilişkiden 15 gün sorna çıkıyor kan testinde 10 gün sorna çıkıyor muhakkak sen hıc erken gebelik testi yapma direk kaset testi al yap varsa çıkacağını düşünüyorum

Varsa çıkar canım gec döllenme değilse tabi idrar testinde ilişkiden 15 gün sorna çıkıyor kan testinde 10 gün sorna çıkıyor muhakkak sen hıc erken gebelik testi yapma direk kaset testi al yap varsa çıkacağını düşünüyorum
ya kaset de yaptım erken de yaptım çıkmadı galiba mantar ya da enfeksiyon oldum kasık ağrım var :(

Back