Sizin yumurtlama gününüz müydü yoksa bir kaç gün var mıydı?bence şuan cok erken. Benımde bugün regl günüm dün yaptım pozitif cıktı. Ama şimdide test mı yanlıs diye kendımı yıyorum.. En iyisi gününü beklemek
Hayır aynı evdeyiz nişanlıyız ama ikimiz de calisiyoruz o gün alkol almıştık tam olarak oda ben de hatırlamıyorum onun için endişe ediyorum psikolojimi de etkiledi bu durum gündüz tüm gün uyukluyorum gece gözüme uyku girmiyor ve cok hassaslaştım2 gün kaladan sonra başka ilişkiniz olmadımı
Bence de bu kısacık süreçte anlayamam hamile olup olmadığımı ama dün de bugün de sabah midem bulandı mesela psikolojik mi yoksa normal miben ovaluasyon testi aldım ama onunla bile anlayamadım. Sonra kendı halıne bıraktım 2 günde bir denıyoruz bazen 3 gün. Her ay bu sayfadan cıkamıyodum bu ay biraz kendimi frenledım
Hayır ben çok istiyorum ama onun haberi yok benim bu kuruntularımdan daha acaba bişey oldu mu gibisinden ağzını yokladım tam bilmiyorum dedi simdiden anne olma hayalleri kapladı beynimi resmenSiz istemıyosunuz yani. Bilemiyorum tabiki ama tek seferde olabilcek bişey değil bu. Biz 6 aydır istıyoruz mesela ama nasip olmadı daha :)
İlişkimiz üstünden 10-12 gün mü geçmesi gerekli ben korkmuyorum hatta çok istiyorum bunun olmasını sadece hiç böyle bir şey yaşamadığım için emin olamadım ilk kez korunmadık ve böyle bisey oldukorkutmak istemem ama ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamileyim su an.
ilişkiden 12 gün sonra kasıkta batma, göğüs ucu ağrısı ve regl sancısı yasayınca test yapıp hamile olduğumu öğrendim. o yüzden olabilir. ama tespit etmek için su an cok erken. en az 10-12 gün gecmesini beklemekten baska çareniz yok
hee istiyorsanız sorun yokİlişkimiz üstünden 10-12 gün mü geçmesi gerekli ben korkmuyorum hatta çok istiyorum bunun olmasını sadece hiç böyle bir şey yaşamadığım için emin olamadım ilk kez korunmadık ve böyle bisey oldu
Evet oda ben de öyle bişey olsa havaya uçarız direkt ama ben tabi hemen abartmak istemiyorum kendimi de üzmek istemiyorum ama ne zaman yapmalıyım mesela bugün birlikte olduktan sonra 7 gün geçti 10-12 gün arasında yapabilir miyim ?hee istiyorsanız sorun yokinşallah vardır su an belirti için de erken. korunmasız ilişkide ilk sefer olduğu için vücut böyle tepki veriyor da olabilir, psikolojik de olabilir. ama her korunmasız ilişkide de akla ilk gelen gebeliktir sonucta hayırlısı olsun insallah
evet ama kan testi yapın. idrar testi için 14-15 gün bekleyin. idrarda daha gec çıkar.Evet oda ben de öyle bişey olsa havaya uçarız direkt ama ben tabi hemen abartmak istemiyorum kendimi de üzmek istemiyorum ama ne zaman yapmalıyım mesela bugün birlikte olduktan sonra 7 gün geçti 10-12 gün arasında yapabilir miyim ?
Teşekkür ederim peki sizde bu belirtiler oldu mu ? Yani tam nasıl anladınız evet ya ben hamile olabilirim dediniz mesela bazılarının ağzında tat oluyomuş falanevet ama kan testi yapın. idrar testi için 14-15 gün bekleyin. idrarda daha gec çıkar.
Göğüs halkası ve ucu mu ? Sonucu bana da söyler misiniz çok merak ediyorum…:) umarım istediğiniz sonucu alırsınızbenım mesela şuan belırtım yok. Sadece gögüslerım cok kaşınıyor 1 haftadır. Psikolojık mı bilmiyorum. Test almıstım onu yapıcam birazdan ama korkuyorum :)
Teşekkür ederim bunlar ben test yapana kadar benim için bir tüyo olduİnşallahhhilk başlarda genel olarak kaşınıyodu şimdi ucuna doğru artıyo kaşıntı ellediğim an kaşıma istedim oluyo