Erken Gebelik Belirtileri

gebelikseruveni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
9
2
26
Merhabalar, 23 Ekimde regl oldum 28 Ekim regl bitti. 3.5 yıllık evliyim eşimle ilk defa ovülasyon takip edip 31 Ekim ve 10 Kasım’a kadar bazen hergünü değerlendirdik bazen gün aşırı değerlendirdik. Son değerlendirmemiz 10 Kasım gecesi oldu.
Bugün ise günlük pedde şeffaf akıntıyla birlikte ince damar gibi bir kan gördüm sonra çok çok az yine akıntı içinde damar inceliğinde kahverengi leke geldi. Son 3 gündür sürekli bir uyku hali var. Normalde gün içinde asla uyumam gece bile zor uyurum ne kadar erken kalksam bile. Bugün ise kasıklarımda hafif kramplar ve midemde rahatsız edici bir bulantıda başladı. Tahminen adetime 9 gün var.

Bu durumu yaşayan var mı? Yoksa ben mi kuruntu yapıyorum.

Ovulasyon gunun ayın kacındaydı?

8 Kasım pik günüydü. Öncesi 4 gün sonrası 2 gün çok iyi değerlendirdik
Pik günlerimiz aynı:) yerleşme kanaması bu kadar çabuk olmaz diye biliyorum beklenen adete 2-3 kala yada tam adet gününde oluyor senin yumurtan çatladığı için öyle bir akıntı gelmiş olabilir bendede dün uyku hali başladı ama ben bunu havalara yoruyorum çünkü artık belirti aramaktan yoruldum

Bende acaba kuruntu mu yapıyorum diye düşünüyorum ama çoğuda adetten 1 hafta önce oluyor demiş. Beklemek çok yorucu Umarım güzel haberler alırız

Eklentiler

• 1370CBFF-8BD3-4D92-980F-94FF238A8938.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 13
Yaniii değerlendirme denilirse iki gün öncesi olunca modum düştü
Pik gunu ve sonra silikleştiği gün degerlendirmek kafi. Sen salı ilişki dıyosun o gün silikleşmişse zaten yumurtlama gunu o. Tam isabet olur. Cumartesi den yasayan sperm de olabilir destek kuvvet

Pik gunu ve sonra silikleştiği gün degerlendirmek kafi. Sen salı ilişki dıyosun o gün silikleşmişse zaten yumurtlama gunu o. Tam isabet olur. Cumartesi den yasayan sperm de olabilir destek kuvvet
Hiç böyle düşünmemiştim ben en koyu olduğu günü değerlendirmeyince kaçırdım dedim Pazartesi akşam çatlamışsa kaçırdım diye düşündüm aslında cumartesi de spermler ölmüşse diye en olumsuzu düşünüyorum galiba

Sizin testiniz 8'inde pikmiş 9'u çatlama olsa 3 günde hiçbir belirtiniz olmaz zaten. Psikolojik belirti yaşamışsınız.

Çok düşük seviyede engel olmayacak şekilde pcos var yumurtlamayı 2 kere yaşadım biri 5 kasımda diğeri 8 kasımda idi kafam çok karışık

Çok düşük seviyede engel olmayacak şekilde pcos var yumurtlamayı 2 kere yaşadım biri 5 kasımda diğeri 8 kasımda idi kafam çok karışık
Benimde pik 7 kasımdı 6 Kasım ve 8 kasımı değerlendirim bende senin gibi kendimce belirti arıyorum sonucu bildir mutlaka adete 2 gün kala 20 sinde erken gebelik testi yapacağım bende

Benimde pik 7 kasımdı 6 Kasım ve 8 kasımı değerlendirim bende senin gibi kendimce belirti arıyorum sonucu bildir mutlaka adete 2 gün kala 20 sinde erken gebelik testi yapacağım bende
Mutlaka haber vereceğim. Kasık ağrım şiddetlendi lekemde de artış oldu sütlü kahve bir leke geliyor umarım adet değildir. Gerçi adetime 9 gün var

Merhabalar 11 kasımda yazmıştım. Düne kadar sadece tuvalete çıkınca gelen kahverengi akıntı bugün açık renk biraz pıhtılı bir kanamaya döndü ama adet kanaması gibi yoğun değil. İdrar ile evde Test yaptım negatif. Midem hiçbir şey almıyor yediğimdede çok yanıyor. Hafif ve bazen yoğun ama çok şiddetli olmayan kasık ağrılarım arttı bacağımada vuruyor. Kusmuyorum ama afedersiniz bir öğürmeyle lavaboya koşuyorum. Ağzımda çok fazla tükürük birikiyor. Adet günüme 6 gün var. Yaşadığım durumu yaşayan var mı?

Bu şikayetlerim akşamları daha çok artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…