Hareketlilikten dolayı her gün olması şart mı bilmiyorum ama 2 günde bir bile olsa yeterli normal şartlardaAynen sperm testi yapıldı doktor ileri hareketlilik biraz düşük ama gebeliğe engel değil diyerek vitamin verdi bir de ilişki sıklığında sıkıntı var bizim galiba ya gün aşırı bile zor oluyor onun etkisi var dedi doktorumuz son olarak ama bu ay çektireceğim olayım da şimdi çekmiyorlarmış
İnşaallah güzel haberi verirsinizYarın gideceğim ben de kandan teste
Yok zaten doktor gün aşırı diyor yani bir gün boş bir gün dolu ama eşimde ereksiyon problemi var biz zaten sadece yumurtlama döneminde ilişki yaşıyoruz onda da 50 tane macun vitamin falan kullanıyor ona rağmen zar zorHareketlilikten dolayı her gün olması şart mı bilmiyorum ama 2 günde bir bile olsa yeterli normal şartlarda
Evet şimdi çekilmez önce adet olup adetin bitmesi lazım inşaallah bu aydan sonra filmden sonra ilk aydan güzel haberi alırsınız
Hmm anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah en kısa zamanda Rabbim gönlündekini nasip etsinYok zaten doktor gün aşırı diyor yani bir gün boş bir gün dolu ama eşimde ereksiyon problemi var biz zaten sadece yumurtlama döneminde ilişki yaşıyoruz onda da 50 tane macun vitamin falan kullanıyor ona rağmen zar zorbakalım artık hsg çekilince hemen olur inşallah
İnşallah hep birlikteİnşaallah güzel haberi verirsiniz
Amiiin hepimize inşallahHmm anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah en kısa zamanda Rabbim gönlündekini nasip etsin
Kan verdim öğleden sonra çıkacakmış ama o kadar bekleyemem diye testte aldım eve gidip yapıcam negatif görecem biliyorum ama yinede yapıcam işteİnşallah hep birlikte
İdrar testi negatif bile çıksa inanmaKan verdim öğleden sonra çıkacakmış ama o kadar bekleyemem diye testte aldım eve gidip yapıcam negatif görecem biliyorum ama yinede yapıcam işte
Çok hafif zorla gördüğüm silik bi çizgi var 3 5 dk içinde çıktı ama dediğim gibi yok gibi bişey öğleden sonrayı bekliycem ama ümitli değilim leke çamur rengi gibi biraz daha arttı sonu adet gibi hayırlısı bakalım sonuç çıksın direk ovulasyon testi sipariş vericem haşimatodan dolayı yumurtlama değişiyor bazen kestiremiyorum ne zaman olduğunu bu ayda zaten düzenli ilişki olmadı bnm yumurtlama olduğunu düşündüğüm günlerde 2 kere oldu sadece belki de denk gelmedi onun için en iyisi testİdrar testi negatif bile çıksa inanma
Canım sana tek belirti verim kabız oluyorsun en büyük belirti odur aslında ben iki gebelik geçirdim ikisinde de önceden kabız oldum öyle anladımMerhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayımHamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum
İnşallah bir ümit çıkar da mucize olur diyelim ben unuttum bile sabah hafif bir göğüs hassasiyetim oldu öyle aklıma geldi :)Kan verdim öğleden sonra çıkacakmış ama o kadar bekleyemem diye testte aldım eve gidip yapıcam negatif görecem biliyorum ama yinede yapıcam işte
Bnmde artık ümidim kalmadı canım o hassasiyet bende var zaten dün biraz daha belli ediyordu kendini yine de var ama bakalım 2den sonra ne çıkacak sonuç gerçi olsa idrar testinde de belli ederdi kendini hayırlısı bakalım buna arada sen hala adet olmadın sanırım canım yarındı dimi hala ümidini yitirmiş vaziyette misinİnşallah bir ümit çıkar da mucize olur diyelim ben unuttum bile sabah hafif bir göğüs hassasiyetim oldu öyle aklıma geldi :)
Bakalım hayırlı neyse o çıksın olsun inşallah evet canım bat yarın ben zaten çok düzenli oluyorum yarından önce olmayı beklemedim zaten de olmadım daha yarın sabah veya bu gece 12 den sonra başlamasını ümit ediyorum önümüzdeki aya hazırlık için :)Bnmde artık ümidim kalmadı canım o hassasiyet bende var zaten dün biraz daha belli ediyordu kendini yine de var ama bakalım 2den sonra ne çıkacak sonuç gerçi olsa idrar testinde de belli ederdi kendini hayırlısı bakalım buna arada sen hala adet olmadın sanırım canım yarındı dimi hala ümidini yitirmiş vaziyette misin
Amin inşaallah canımBakalım hayırlı neyse o çıksın olsun inşallah evet canım bat yarın ben zaten çok düzenli oluyorum yarından önce olmayı beklemedim zaten de olmadım daha yarın sabah veya bu gece 12 den sonra başlamasını ümit ediyorum önümüzdeki aya hazırlık için :)
aynen bak ona çok inanıyorum ben ama aklımızdan çıkartmak çok zor onun da farkındayım biraz boşaltsak kafamızı olacak bence ben buna emin oldum stres etki ediyor ve Allah neyi çok istersek onunla sınıyor çok istememek lazım birazda galiba.....Amin inşaallah canım
Aahh keşke bnmde o kadar düzenli olsa da şu gün şu saat diyebilsem oda büyük bi nimet aslında
Sonuçtan sonra bende hemen ovulasyon siparişi vericem hatta belki beklemem bile bugün verilsin kargoya bi an önce gelsin adet bitimi bide tatile gidicez ama bakalım hayırlısı orda belki kafama takmazsam önümüzdeki aya tutar inşaallah bnmde
Evet bende bu ay çok stres yaptım çok taktım tatilde de nasıl takmam bilmiyorum 7/24 aklımda zaten nasıl atıcam kafadan bilmiyorum bide ben küçüklüğümden beri çok severim bebekleri çocukları evlenince de çocuğumun olması en çok istediğim şeydi ve evet bende bununla sınanıyorum çok istediğim şeylere sahip olamadım genelde ama inşaallah bu konuda öyle olmaz Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese ve bana nasip eder inşallahaynen bak ona çok inanıyorum ben ama aklımızdan çıkartmak çok zor onun da farkındayım biraz boşaltsak kafamızı olacak bence ben buna emin oldum stres etki ediyor ve Allah neyi çok istersek onunla sınıyor çok istememek lazım birazda galiba.....
Bi arkadaşım çokta uğraşmadan 2 3 ay içinde hamile kaldı yakın zamanda doğum da yaptı ama resmen çocuğu birine vermek istiyo evde olsun istemiyo biri ver ben alıyım dese verecek o durumda şu an annelik herkesin yapabileceği bişeyde değil aslın da ve en iyi annelik yapacak olanlarında imtihanı oluyo inşaallah Rabbim bu imtihanı geçmeyi çocuk sahibi olabilmeyi bizlerede nasip etsinaynen bak ona çok inanıyorum ben ama aklımızdan çıkartmak çok zor onun da farkındayım biraz boşaltsak kafamızı olacak bence ben buna emin oldum stres etki ediyor ve Allah neyi çok istersek onunla sınıyor çok istememek lazım birazda galiba.....
amin inşallah bende öyleydim çok severim bebeği çocuğu ama olmayınca olmuyor işte .....Rabbim çok aratmasın inşallah tez vakitte nasip etsin.Evet bende bu ay çok stres yaptım çok taktım tatilde de nasıl takmam bilmiyorum 7/24 aklımda zaten nasıl atıcam kafadan bilmiyorum bide ben küçüklüğümden beri çok severim bebekleri çocukları evlenince de çocuğumun olması en çok istediğim şeydi ve evet bende bununla sınanıyorum çok istediğim şeylere sahip olamadım genelde ama inşaallah bu konuda öyle olmaz Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese ve bana nasip eder inşallah
Aamiiinnnn inşaallah canımamin inşallah bende öyleydim çok severim bebeği çocuğu ama olmayınca olmuyor işte .....Rabbim çok aratmasın inşallah tez vakitte nasip etsin.
Bu ne şimdi yaa 1.80den 3.85 olmuş ve lekelenmem var daha önce hiç böyle çıkmamıştıamin inşallah bende öyleydim çok severim bebeği çocuğu ama olmayınca olmuyor işte .....Rabbim çok aratmasın inşallah tez vakitte nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?