- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
hayır sabah başka bir test yaptım nokta bile çıkmadı olmuş olsa daha da koyu çıkması gerekirdi...Kan verdiniz mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır sabah başka bir test yaptım nokta bile çıkmadı olmuş olsa daha da koyu çıkması gerekirdi...Kan verdiniz mi ki
Anladım canım hayırlısı olsun inşaallah bu ay bende de yok gibihayır sabah başka bir test yaptım nokta bile çıkmadı olmuş olsa daha da koyu çıkması gerekirdi...
evet benim de artık 7 eylülde adet olup bir sonraki ay için çabalama vakti ama önce şu üzüntüyü üzerimden atmam lazım kendimi hiç iyi hissetmiyorum...Anladım canım hayırlısı olsun inşaallah bu ay bende de yok gibi
Anlıyorum canım inşallah adet değildirAmin inşaallah canım ama sanki bnm bu ay olmadı gibi az önce hafif leke gördüm
Aaa sizin adetinize daha vardı dimi ve siz kaset test yaptınız yine ondan çıkmamış olabilir şöyle ki ben çok okudum adetten 1 gün önce hatta adet günü yapıp çıkmayan ama adet geçince yapıp çıkanı onun için bence hemen ümidinizi kaybetmeyin inşaallah vardır bebişevet benim de artık 7 eylülde adet olup bir sonraki ay için çabalama vakti ama önce şu üzüntüyü üzerimden atmam lazım kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
İnsanlar hamile kaldıklarını bile bilmeden yaşayıp sonradan meğer hamileymişim diyorlar ,bizde ise hep bir kontrolevet benim de artık 7 eylülde adet olup bir sonraki ay için çabalama vakti ama önce şu üzüntüyü üzerimden atmam lazım kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
İnşaallah değildir az öncede normal gibiydi leke bende bişey anlamadım ptesiyi beklemek şart olduAnlıyorum canım inşallah adet değildir
Teknolojinin getirdikleri diyelim eskiden ilişkiden 7 8 gün sonra çıktığını kimse bilmiyordu ki 1 kaç hafta adet olmayan gidiyordu hastaneye yada gitmiyodu bile öyle öğreniyordu onu geçtim şimdi bile çoğu insan yumurtlama dönemi diye bişey olduğunu bilmiyo öyle ilişki olunca olacağını biliyor ve bunu bilenler hep kolay hamile kalanlar buda bizim imtihanımız işte her şeyi biliyoruz ama bizim için o kadar kolay olmuyor maalesefİnsanlar hamile kaldıklarını bile bilmeden yaşayıp sonradan meğer hamileymişim diyorlar ,bizde ise hep bir kontrol
evet okudum ama benim çatlamam 23 ünde olmuştur yani üzerinden 12 gün geçti daha da olmaz sanmıyorum ben hatta ağrı kesici almayı düşünüyorum bugün bacağım ağrıyor nedense....Aaa sizin adetinize daha vardı dimi ve siz kaset test yaptınız yine ondan çıkmamış olabilir şöyle ki ben çok okudum adetten 1 gün önce hatta adet günü yapıp çıkmayan ama adet geçince yapıp çıkanı onun için bence hemen ümidinizi kaybetmeyin inşaallah vardır bebiş
evet adet öncesi stres sıkıntı çekmeye başlıyoruz....İnsanlar hamile kaldıklarını bile bilmeden yaşayıp sonradan meğer hamileymişim diyorlar ,bizde ise hep bir kontrol
Sen ne ilacı kullanıyordun ki canımEvet canım pazartesi beklenen gün oldu ,ben de hemşireyle görüştüm bu kasık ağrıları kullandığım ilaçlara da bağlı olabiliyormuş
Bacak ağrısı bende de oluyo genelde sol kasığımda batma oluyo ve sol bacağımın da üst tarafta ağrı oluyo bazen ilaç içeceksen bile parol iç sadece ne olduğu belli değil daha yada netleştirmek için kan ver bence canım ümit yitirmek için erkenevet okudum ama benim çatlamam 23 ünde olmuştur yani üzerinden 12 gün geçti daha da olmaz sanmıyorum ben hatta ağrı kesici almayı düşünüyorum bugün bacağım ağrıyor nedense....
yok artık o test olayları benim iin kapandı artık sadece ovülasyon testi dışında hiç bir test yapmayacağım bu ay bitti adet başlasın önümüzdeki ay için odaklanacağım...Bacak ağrısı bende de oluyo genelde sol kasığımda batma oluyo ve sol bacağımın da üst tarafta ağrı oluyo bazen ilaç içeceksen bile parol iç sadece ne olduğu belli değil daha yada netleştirmek için kan ver bence canım ümit yitirmek için erken
İnşaallah ümidi yitirdiğin anda adet olmazdın da güzel haberi alırsınyok artık o test olayları benim iin kapandı artık sadece ovülasyon testi dışında hiç bir test yapmayacağım bu ay bitti adet başlasın önümüzdeki ay için odaklanacağım...
güzel temenni için çok çok teşekkür ederim ama alışıyorum galiba artık önümüzdeki ay olur ikimizin de inşallah buradaki herkesin olsun bekletmesin Rabbim...İnşaallah ümidi yitirdiğin anda adet olmazdın da güzel haberi alırsın
Amin inşaallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasıngüzel temenni için çok çok teşekkür ederim ama alışıyorum galiba artık önümüzdeki ay olur ikimizin de inşallah buradaki herkesin olsun bekletmesin Rabbim...
Tüp bebek ilaçları hormon yaniSen ne ilacı kullanıyordun ki canım
Anladım inşaallah emekler boşa çıkmaz güzel haberi alırsınızTüp bebek ilaçları hormon yani