- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
oooooo bence oluşuyor geç döllenme var galiba ne zaman olmuştu yumurtlama inşallah kimyasal değildir sabah var mıydı gebelik testinde çzigi?Bu ne şimdi yaa 1.80den 3.85 olmuş ve lekelenmem var daha önce hiç böyle çıkmamıştı
bir de ne zaman 1,80 olmuştu ki? kaç gün geçti üzerinden?Bu ne şimdi yaa 1.80den 3.85 olmuş ve lekelenmem var daha önce hiç böyle çıkmamıştı
Sanmıyorum yaa yumurtlama akıntısı göreli 2 hafta oldu hatta geçti sayılır ama bilmiyorum belkide o günler değildi rahim filmi sonrası mı öyle oldu akıntı anlamadım olmazsa 2 gün sonra yine tahlil veririm bakalım ne olacak daha önce bi çok kez negatif gördüm ama hiç böyle olmamıştıoooooo bence oluşuyor geç döllenme var galiba ne zaman olmuştu yumurtlama inşallah kimyasal değildir sabah var mıydı gebelik testinde çzigi?
Perşembe günüydü 1.80 ama varsa bile yine kimyasal bence belkide değer yükseldi düşüşe geçti yada sağlıksız olduğu için böyle az yükseliyor bu ayda olmadıbir de ne zaman 1,80 olmuştu ki? kaç gün geçti üzerinden?
Çook silik bi çizgi oluştu netten aldığım testler gelecek bugün 2 3 gün sonra onlarla da yaparım ama sanmıyorum ümidim kalmadı artık bnmdeoooooo bence oluşuyor geç döllenme var galiba ne zaman olmuştu yumurtlama inşallah kimyasal değildir sabah var mıydı gebelik testinde çzigi?
kötü düşünme hemen belli olmuyor 17 gün sonra yapın testi diyor doktorlarSanmıyorum yaa yumurtlama akıntısı göreli 2 hafta oldu hatta geçti sayılır ama bilmiyorum belkide o günler değildi rahim filmi sonrası mı öyle oldu akıntı anlamadım olmazsa 2 gün sonra yine tahlil veririm bakalım ne olacak daha önce bi çok kez negatif gördüm ama hiç böyle olmamıştı
Seninle durumum birebir aynı bizimde 1 bucuk yılı geçti istiyoruz ama olmuyor, ben hsg de çektirdim o da temiz, eşimin sperm testi de normal değerlerdeydi. Yani yumurtlama testleriyle takip ediyorum bi kaç aydır. Bu ayda olmazsa artık eşim detaylı kontrole gidecek. Yıldım ama gerçektenAynen sperm testi yapıldı doktor ileri hareketlilik biraz düşük ama gebeliğe engel değil diyerek vitamin verdi bir de ilişki sıklığında sıkıntı var bizim galiba ya gün aşırı bile zor oluyor onun etkisi var dedi doktorumuz son olarak ama bu ay çektireceğim olayım da şimdi çekmiyorlarmış
inşallah geç döllenme olmuşta da yavaş yavaş yükseliyordur dur bakalım adet günü ne zamandı? önce senden alacağız belki güzel haberiÇook silik bi çizgi oluştu netten aldığım testler gelecek bugün 2 3 gün sonra onlarla da yaparım ama sanmıyorum ümidim kalmadı artık bnmde
aslında önce sakin olmamız gerekiyor evet herşey normal ama eminim zamanı var biraz normal denemek de fayda var her şey için baş vuruyoruz ama acele etme biraz araştıralım.Seninle durumum birebir aynı bizimde 1 bucuk yılı geçti istiyoruz ama olmuyor, ben hsg de çektirdim o da temiz, eşimin sperm testi de normal değerlerdeydi. Yani yumurtlama testleriyle takip ediyorum bi kaç aydır. Bu ayda olmazsa artık eşim detaylı kontrole gidecek. Yıldım ama gerçekten
Ne bilim canım insanlar yumurtlamadan 8 9 gün sonra bile öğreniyor doktorlar kesin olsun uğraşmayalım diye öyle diyodur bence gerçi ben yumurtlama ne zaman bilmiyorum ama varsa bile yine kaybetmekten korkuyorum genetik test sonuçları da hala çıkmadı doktor pıhtılaşma olabilir dedi belkide ondan oluyokötü düşünme hemen belli olmuyor 17 gün sonra yapın testi diyor doktorlar
Canım dediğim gibi bnm düzenli değil maalesef ama normalde 15 16 günde gelirdi 18. günde leke gelmeye başladı yani cumartesi günü leke ilk güne göre biraz arttı rengide çamur gibiinşallah geç döllenme olmuşta da yavaş yavaş yükseliyordur dur bakalım adet günü ne zamandı? önce senden alacağız belki güzel haberi
ama herkeste hemen öğrenmiyor hemen kötü düşünme istersen her ihtimale karşı asprin al bir tane belki vakti zamanı geldi artık olacak bu sağlıklıdır sakin ol benceNe bilim canım insanlar yumurtlamadan 8 9 gün sonra bile öğreniyor doktorlar kesin olsun uğraşmayalım diye öyle diyodur bence gerçi ben yumurtlama ne zaman bilmiyorum ama varsa bile yine kaybetmekten korkuyorum genetik test sonuçları da hala çıkmadı doktor pıhtılaşma olabilir dedi belkide ondan oluyo
son bi kaç aydır inanılmaz saldım, bu ay tam yumurtlamayı yakaladım değerlendirdik filan, o zamandan beridir de kasık ağrılarım filan var. O yüzden biraz umutluyum aslında , heyecan yapıp bekleyemiyorum. Ama o kadar yıpratıcı ki... bi de çevremdeki herkes ya doğurdu ya doğuracak. millette siz neden düşünmüyosunuz yaa deyip sinir harbi yaşatıyorlar bana, istemiyoz daha deyip susturuyorum da. bu durumlar yordu beniaslında önce sakin olmamız gerekiyor evet herşey normal ama eminim zamanı var biraz normal denemek de fayda var her şey için baş vuruyoruz ama acele etme biraz araştıralım.
yerleşme kanaması da olabilir bazı kişilerde 6 gün falan geliyormuş ara ara kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok demekki bakarsın 2 güne değerin artar hayırlı haberlerin gelir sakin...Canım dediğim gibi bnm düzenli değil maalesef ama normalde 15 16 günde gelirdi 18. günde leke gelmeye başladı yani cumartesi günü leke ilk güne göre biraz arttı rengide çamur gibi
şu an beni copy paste yaptın benim de öyle emin ol bende bu ay yumurtlama dönemini gün aşırı değerlendirerek yaptım çok sıkı dikkat ettim ama yarın gelecek hüsranım işte yapacak bir şey yok moralimizi yüksek tutacağız ve denemeye çabalamaya devam edeceğiz bu ay her gün deneyeceğim ben bir de....son bi kaç aydır inanılmaz saldım, bu ay tam yumurtlamayı yakaladım değerlendirdik filan, o zamandan beridir de kasık ağrılarım filan var. O yüzden biraz umutluyum aslında , heyecan yapıp bekleyemiyorum. Ama o kadar yıpratıcı ki... bi de çevremdeki herkes ya doğurdu ya doğuracak. millette siz neden düşünmüyosunuz yaa deyip sinir harbi yaşatıyorlar bana, istemiyoz daha deyip susturuyorum da. bu durumlar yordu beni
Orası da öyle tabii canım ama ne bilim 3 tane kayıp olunca insan korkuyor ister istemez ilk gebliğim bitmeseydi şimdi 8 9 aylık olacaktı bnm kaynım olduğunda 2 abimin eşleri de hamileydi bnmle aralarında çok yoktu onları gördükçe zaten o aklıma geliyodu kaybetmesem bnmde böyle olacaktı diye 2.yi kaybetmesem doğum yakın olacaktı 3.de şimdi yine hamile olacaktım hiç birinde sevinemedim zaten onun için bunda da korkuyorum stresten başıma ağrı girdi Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor durumama herkeste hemen öğrenmiyor hemen kötü düşünme istersen her ihtimale karşı asprin al bir tane belki vakti zamanı geldi artık olacak bu sağlıklıdır sakin ol bence
Ya her gün imkansız ya, ben çalışıyorum bi de yoruluyorum zaten, yapamam mümkün değil, yumurtlama zamanı üst üste 2 gün değerlendirdik. antibiyotik kullandım bu ay o yüzden yumurtlama 1 hafta gecikti. reglimde 1 hafta gecikecek. normalde bu gün regl günüm ama, dediğim gibi 1 hafta sonra regl günümmüş gibi düşünüp bekliyorum. Baklalım neler olacakşu an beni copy paste yaptın benim de öyle emin ol bende bu ay yumurtlama dönemini gün aşırı değerlendirerek yaptım çok sıkı dikkat ettim ama yarın gelecek hüsranım işte yapacak bir şey yok moralimizi yüksek tutacağız ve denemeye çabalamaya devam edeceğiz bu ay her gün deneyeceğim ben bir de....
Buyuk ihtimal hamilesiniz gibi :)her akınti yumurtlama degildir. Ovulasyon testi yapmadan farkedemeyebilirsiniz.Bu ne şimdi yaa 1.80den 3.85 olmuş ve lekelenmem var daha önce hiç böyle çıkmamıştı
Hayırlısı olsun canım ne diyim 2 gün sonra bu sefer gider acilde yaptırırım yine yada Çarşamba gidebilirsem kadın doğuma gidip hormon testi yaptırırım zaten gebelikte yapıyorlar hamile değilsem de hormonlara baktırmam lazımdı zaten gerçi yarın gitmem gerekiyoryerleşme kanaması da olabilir bazı kişilerde 6 gün falan geliyormuş ara ara kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok demekki bakarsın 2 güne değerin artar hayırlı haberlerin gelir sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?