• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsın ,iyi misin merak ettim
İyiyim canım yarın Ka vermeyi bekliyorum işte çok hafif kahverengi leke geliyo arada ama her ihtimale karşı tahlil yaptıracam çünkü bnm gebeliklerde hep leke geldi bugün test alıp sabah evde test yapıcam önce sonra kan verecem hayırlısı bakalım
Sen nasılsın

yok artık o test olayları benim iin kapandı artık sadece ovülasyon testi dışında hiç bir test yapmayacağım bu ay bitti adet başlasın önümüzdeki ay için odaklanacağım...
Merhaba nasılsın canım adet oldun mu yada bi değişiklik var mı
Sen daha adetten 4 5 gün önce ümidi kestin ama bak bunu oku

Eklentiler

• Screenshot_20210905-060928.png
    Screenshot_20210905-060928.png
    369,7 KB · Görüntüleme: 41
Hmm ama bu istisnadır canım ya benim bugün 14 gün oluyor yumurtlama göreli sadece çok şişlik var çok çok hafif göğüs sızısı o kadar başka bir şey yok adet olmayı bekliyorum salı günü adet günüm sende durumlar nasıl?

Hem ben artık tamamen kestim ümidimi önümüzdeki aya odaklandım bu ay yok çok eminim bitirdim kafamda

Hmm ama bu istisnadır canım ya benim bugün 14 gün oluyor yumurtlama göreli sadece çok şişlik var çok çok hafif göğüs sızısı o kadar başka bir şey yok adet olmayı bekliyorum salı günü adet günüm sende durumlar nasıl?
Yani senin hislerin de önemli tabi ama ne bilim yine de ümitsiz olmayalım diye dedim bak bnm çok hafif kahverengi lekem geliyo ama yarın tahlil vericem yine de çünkü bende haşimato olduğu için ben genelde hep erken olurum zaten nadirdir gününde olduğu birde önceki kayıplarımda da hep leke gelmişti yine onun için temkinli olmakta fayda var ben ümitliydim bu aydan rahim filmi de çektirdiğim için ama herşey nasip tabii

Aynen ama her geçen ay biraz daha ümidim kırılıyor ve bırakıyorum galiba 🥺
Kaç yaşındasın ki canım kaç yıllık evlisin ne kadar zamandır deniyorsun
Eğer sende de eşinde de sıkıntı yoksa olur inşaallah
Ben bi dış gebelik geçirdim işte rahim filmi onun için çekildi sağ tüpüm tıkalıymış hasarlıymış Dr baya uğraşmış açmak için biraz açıldı tamamen açılmadı ama gebelik olabilir biraz dene eğer olmazsa laparoskopiyle açmak lazım dedi sonra bnm bildiğim 2 kimyasal var ama tahminimce daha fazla olmuş olabilir onlardan dolayı da pıhtılaşmadan şüphelenildi test yaptırdım hala sonuç bekliyorum üstüne bide bunlar hariç zaten gebeliği tek başına geciktiren engelleyen bide haşimato var ben bile ümit yitirmedim bazen tabiki insan bi tükenmişlik geliyo ama yapıcak bişey yok ümidimizi yitirirsek haşa Allah'a güvenmiyomuşuz gibi olur hiç beklenmedik bi anda Rabbim mucizelerimizi bize gönderir inşaallah 🤲

Merhabalar ,çocuk planlaması yapan kişilerin en çok merak ettiği soruyu ben de sorayım ☺️Hamile kalan arkadaşlar veya anneler erken dönemde özellikle aklınızda kalan belirtiler var mıydı,varsa nelerdi acaba ?Adetten 10 gün öncesi gibi mesela o tarihler belirtiler başlar mı ? Paylasırsanız çok mutlu olurum ☺️
Belirtileri boşverin akışına bırakın her belirtiyi oraya yoruyoruz yoksa. Gözüm yavaş kırpılsa uykuluyum aha hamileyim diyordum. Sağlık problemi yoksa sallayın gitsin akışına

Kaç yaşındasın ki canım kaç yıllık evlisin ne kadar zamandır deniyorsun
Eğer sende de eşinde de sıkıntı yoksa olur inşaallah
Ben bi dış gebelik geçirdim işte rahim filmi onun için çekildi sağ tüpüm tıkalıymış hasarlıymış Dr baya uğraşmış açmak için biraz açıldı tamamen açılmadı ama gebelik olabilir biraz dene eğer olmazsa laparoskopiyle açmak lazım dedi sonra bnm bildiğim 2 kimyasal var ama tahminimce daha fazla olmuş olabilir onlardan dolayı da pıhtılaşmadan şüphelenildi test yaptırdım hala sonuç bekliyorum üstüne bide bunlar hariç zaten gebeliği tek başına geciktiren engelleyen bide haşimato var ben bile ümit yitirmedim bazen tabiki insan bi tükenmişlik geliyo ama yapıcak bişey yok ümidimizi yitirirsek haşa Allah'a güvenmiyomuşuz gibi olur hiç beklenmedik bi anda Rabbim mucizelerimizi bize gönderir inşaallah 🤲
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim 10 aydır deniyoruz doktor bir şey yok dedi hiç kimyasal olarak Bile kalamadım ben artık insan hiç olmayınca umudunu kaybediyor ya olmayacak artık diyor bilmiyorum 🤷‍♀️

27 yaşındayım 3 yıllık evliyim 10 aydır deniyoruz doktor bir şey yok dedi hiç kimyasal olarak Bile kalamadım ben artık insan hiç olmayınca umudunu kaybediyor ya olmayacak artık diyor bilmiyorum 🤷‍♀️
Bende 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim
Sadece sen mi muayene oldun yoksa eşinde muayene olup sperm testi verdi mi bunu yaptırmadıysanız yaptırın derim birde sende rahim filmi çektir istersen bence canım tüplerde tıkanıklık olabilir rahimde yapışıklık olabilir bunlara bi bakılsın hiç bişey yoksa bile filim çekilirken verilen ilaç bebeğin tutunmasında etkili oluyomuş bu ay adet olursan adet bitimi çektir bence canım

İyiyim canım yarın Ka vermeyi bekliyorum işte çok hafif kahverengi leke geliyo arada ama her ihtimale karşı tahlil yaptıracam çünkü bnm gebeliklerde hep leke geldi bugün test alıp sabah evde test yapıcam önce sonra kan verecem hayırlısı bakalım
Sen nasılsın
Ay hadi İnşallah

Bende 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim
Sadece sen mi muayene oldun yoksa eşinde muayene olup sperm testi verdi mi bunu yaptırmadıysanız yaptırın derim birde sende rahim filmi çektir istersen bence canım tüplerde tıkanıklık olabilir rahimde yapışıklık olabilir bunlara bi bakılsın hiç bişey yoksa bile filim çekilirken verilen ilaç bebeğin tutunmasında etkili oluyomuş bu ay adet olursan adet bitimi çektir bence canım
Aynen sperm testi yapıldı doktor ileri hareketlilik biraz düşük ama gebeliğe engel değil diyerek vitamin verdi bir de ilişki sıklığında sıkıntı var bizim galiba ya gün aşırı bile zor oluyor onun etkisi var dedi doktorumuz son olarak ama bu ay çektireceğim olayım da şimdi çekmiyorlarmış 🙄

Back