Umarim kimyasal falan degildir. Siz yinede herseye hazirlikli olun. Insallah saglikli bi gebeliktirBu ne şimdi yaa 1.80den 3.85 olmuş ve lekelenmem var daha önce hiç böyle çıkmamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim kimyasal falan degildir. Siz yinede herseye hazirlikli olun. Insallah saglikli bi gebeliktirBu ne şimdi yaa 1.80den 3.85 olmuş ve lekelenmem var daha önce hiç böyle çıkmamıştı
önce sen şu kayıpları biraz unutmaya çalış evet çok zor evlat ama sürekli geçmişi düşünerek strese giriyorsun ve rahim bundan etkileniyor sürekli tekrar edecek diye bir şey yok ki hem bu bir sınav elbet geçeceksin yeri gelecek bu anların aklına bile gelmeyecek güzel ve pozitif düşünmek hep artıyı getirir buna inanıyorum ben.Orası da öyle tabii canım ama ne bilim 3 tane kayıp olunca insan korkuyor ister istemez ilk gebliğim bitmeseydi şimdi 8 9 aylık olacaktı bnm kaynım olduğunda 2 abimin eşleri de hamileydi bnmle aralarında çok yoktu onları gördükçe zaten o aklıma geliyodu kaybetmesem bnmde böyle olacaktı diye 2.yi kaybetmesem doğum yakın olacaktı 3.de şimdi yine hamile olacaktım hiç birinde sevinemedim zaten onun için bunda da korkuyorum stresten başıma ağrı girdi Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor durum
bende baktıracağım bu ay yarın olsun ona göre randevu alacağım.Hayırlısı olsun canım ne diyim 2 gün sonra bu sefer gider acilde yaptırırım yine yada Çarşamba gidebilirsem kadın doğuma gidip hormon testi yaptırırım zaten gebelikte yapıyorlar hamile değilsem de hormonlara baktırmam lazımdı zaten gerçi yarın gitmem gerekiyor
İnşaallah öyledir canım ama bnm yumurtlama da gelen hani yumurta akı gibi derler ya bir iki gün gelir kesilir sadece bu sefer 3 4 gün sürdü o şaşırttı beni ben ordan anlıyorum ama Dr da rahim filminden 1 hafta sonra denemeye başla dedi gelişen yumurta yoktu o zaman ama işte Dr un dediği zamandan önce akıntı gelmeyr başladı dediği zamandan önce de kesildi bende önce başladım değerlendirmeye bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun inşaallahBuyuk ihtimal hamilesiniz gibi :)her akınti yumurtlama degildir. Ovulasyon testi yapmadan farkedemeyebilirsiniz.
aynı durum bende de var hem çalışıyorum hem okuyorum ev iş aşırı yoruluyorum tükendim ama ne yapayım mecbur diyorum ama eşimde hareket sıkıntısı var mecbur gün aşırı yaparım sadece de olsa da rahata kavuşsam diyorum her saniye fikrim değişiyor :)Ya her gün imkansız ya, ben çalışıyorum bi de yoruluyorum zaten, yapamam mümkün değil, yumurtlama zamanı üst üste 2 gün değerlendirdik. antibiyotik kullandım bu ay o yüzden yumurtlama 1 hafta gecikti. reglimde 1 hafta gecikecek. normalde bu gün regl günüm ama, dediğim gibi 1 hafta sonra regl günümmüş gibi düşünüp bekliyorum. Baklalım neler olacak
Sağol canım tavsiyelerin için haklısın da ama işte insanız genelde çok aklıma takmıyorum ama gebelik düşündüğüm zaman oldu mu olacak mı diye beklerken ister istemez aklına geliyor insanınönce sen şu kayıpları biraz unutmaya çalış evet çok zor evlat ama sürekli geçmişi düşünerek strese giriyorsun ve rahim bundan etkileniyor sürekli tekrar edecek diye bir şey yok ki hem bu bir sınav elbet geçeceksin yeri gelecek bu anların aklına bile gelmeyecek güzel ve pozitif düşünmek hep artıyı getirir buna inanıyorum ben.
Seninde hakkında hayırlısı olsun inşaallah canım Allah gönlüne göre versin inşaallahbende baktıracağım bu ay yarın olsun ona göre randevu alacağım.
bi zamanı vae ve zamanlarını bekliyor sıpalar diye düşünmek ve ferahlamak lazım, umutsuzluğa düşüyoruz farkındayım ama.. hareketlilik için de zencefil çayı ve keçiboynuzu çayı çok faydalı, akşamları demle eşine netten nasıl yapıldıklarına bak. Gerçi ben zorla içirdimde noolduuaynı durum bende de var hem çalışıyorum hem okuyorum ev iş aşırı yoruluyorum tükendim ama ne yapayım mecbur diyorum ama eşimde hareket sıkıntısı var mecbur gün aşırı yaparım sadece de olsa da rahata kavuşsam diyorum her saniye fikrim değişiyor :)
laf ile söylemek kadar kolay olsa keşke ama insanın yüreği aklı kolay alışmıyor unuttum diyince de unutulmuyor çok haklısın ama arkamıza bakarak önümüzü göremeyiz bunu unutmayalım bir de ben tefriciye ye başlama kararı aldım adetten sonra yarından sonra yani tavsiye ediyorum bir kere başka bi iş için denedim ve kabul oldu duam :)Sağol canım tavsiyelerin için haklısın da ama işte insanız genelde çok aklıma takmıyorum ama gebelik düşündüğüm zaman oldu mu olacak mı diye beklerken ister istemez aklına geliyor insanın
Aslında bende iyi düşün iyi olsun taraftarıyımdır hep ama hayırlısı olsun inşaallah bekleyip görecez
Hazırım zaten canım bakalım 2 güne tekrarlarım testi yada yarın ne çıkacak bakalım inşaallah kimyasal değildirUmarim kimyasal falan degildir. Siz yinede herseye hazirlikli olun. Insallah saglikli bi gebeliktir
kullandık proxeed keçi boynuzu özü d vitamini son testte gayet iyi dedi ama yine de temkinli gitmeye çalışıyorum ben :) aynı ya sorma nerede bu inatçı sıpalarrrrrrrrrrrrrrrrr :)bi zamanı vae ve zamanlarını bekliyor sıpalar diye düşünmek ve ferahlamak lazım, umutsuzluğa düşüyoruz farkındayım ama.. hareketlilik için de zencefil çayı ve keçiboynuzu çayı çok faydalı, akşamları demle eşine netten nasıl yapıldıklarına bak. Gerçi ben zorla içirdimde noolduu
Öyle tabii canım unutmak kolay değil 1 tane olsa belki daha kolay olur ama 3 tane olunca farklı am geçti gitti artık onlara yapıcak bişeyim yok şimdi yine iyiyim 3 4 ay öncesine kadar özellikle dış gebelikten sonra aklıma geldikçe ağlıyodum şimdi daha iyiyim elhamdülillahlaf ile söylemek kadar kolay olsa keşke ama insanın yüreği aklı kolay alışmıyor unuttum diyince de unutulmuyor çok haklısın ama arkamıza bakarak önümüzü göremeyiz bunu unutmayalım bir de ben tefriciye ye başlama kararı aldım adetten sonra yarından sonra yani tavsiye ediyorum bir kere başka bi iş için denedim ve kabul oldu duam :)
Bi daha ki aya olur umarım senin , inşallah ben de bu ay kırmızıları görmem ya.. Hayırlısıyla sağlıkla olsunlar inşallahhh, isteyen herkesinkullandık proxeed keçi boynuzu özü d vitamini son testte gayet iyi dedi ama yine de temkinli gitmeye çalışıyorum ben :) aynı ya sorma nerede bu inatçı sıpalarrrrrrrrrrrrrrrrr :)
her sıkıntı yerine mutluluğa bırakacak bu arada ben çok kötüyüm kızlar ya arada pat diye adet oldum diyorum ciddi bir sancı giriyor 10 dakika sonra hiç bir şey yok ağrı kesici alsam kesinti yapar mıyım acabaÖyle tabii canım unutmak kolay değil 1 tane olsa belki daha kolay olur ama 3 tane olunca farklı am geçti gitti artık onlara yapıcak bişeyim yok şimdi yine iyiyim 3 4 ay öncesine kadar özellikle dış gebelikten sonra aklıma geldikçe ağlıyodum şimdi daha iyiyim elhamdülillah
Allah kabul etsin canım dua her kapının anahtarıdır Biiznillahi Teala
kocaman amin inşallah gelsinler de sevinelim artık bat hangi gün?Bi daha ki aya olur umarım senin , inşallah ben de bu ay kırmızıları görmem ya.. Hayırlısıyla sağlıkla olsunlar inşallahhh, isteyen herkesin
Normalde bugün ama yumurtlama 1 hafta geciktiği için o da kaydı, 13 ünde olması lazım.kocaman amin inşallah gelsinler de sevinelim artık bat hangi gün?
Amin inşaallah canımher sıkıntı yerine mutluluğa bırakacak bu arada ben çok kötüyüm kızlar ya arada pat diye adet oldum diyorum ciddi bir sancı giriyor 10 dakika sonra hiç bir şey yok ağrı kesici alsam kesinti yapar mıyım acaba
benimde yarın 2 gün erken oldu ama ben gününde bekliyorum yarın 16. gün olacak piki göreli....Normalde bugün ama yumurtlama 1 hafta geciktiği için o da kaydı, 13 ünde olması lazım.
adet olacağım gün kanamam olmadan 1 saat önce falan başlar ama hiç geçmez ve en geç 1 saate de olmuş olurum ama gelmiyor da ya artık bu psikolojikse bile sıktı vallahi ağrı kesici alınca bende kesilme oluyor da parol da pek kesmiyor benim ağrımı ya dolorex kullanırım genelde :/Amin inşaallah canım
Normalde adet olacağın zaman böyle ağrı giriyor muydu ki canım ilaç alacaksan bile parol kullan istersen canım ne olur ne olmaz bitki çayı falanda içme özellikle kekik ve adaçayı sakın içme kesinleşmeden önce parolun kesmemesi lazım
Kan testi yaptırdın mı? Önceki yazışmaların tamamını okumadım çünkü, atlamış olabilirimbenimde yarın 2 gün erken oldu ama ben gününde bekliyorum yarın 16. gün olacak piki göreli....