Erken Gebelik Belirtileri

İnşallah hamilesindir inşallah ama öyle görünüyor. Gögüslerinin kahverengi yerleri koyulaştımı bi baksnaa sen anlamazsan başka bir kadınla karşılaştır o zaman belli oluyor fark
Buna ancak akşam bakabilirim çünkü şuanda çalışıyorum :KK43: uçlarımı yoksa çevresine mi bakmam gerekiyo

Ya bir de aşırı yorulma ve uyku basması ama gece sık sık uyanıp idrara çıkma. Bide idrar kokusunda farklılık var mı sizde ?
Benm idrar konusu normal zaman da da çok oluyo çok su içiyorum belki oyüzden die onu saymıyorum çok ama rengi koyu oluyo onu bi anlayamadım koku yok ama rengi dediğim gibi koyu

Benm idrar konusu normal zaman da da çok oluyo çok su içiyorum belki oyüzden die onu saymıyorum çok ama rengi koyu oluyo onu bi anlayamadım koku yok ama rengi dediğim gibi koyu
Ya böyle pis bir koku değil ama değişik bir koku işte. İlk döllenme döneminde ishal oldumu peki

Bir de siz de aşırı akıntı var mı su gibi

Amin inşallah sen ne zaman gidiceksin doktora ben dayanamayıp yrn yapsam mı die düşünüyorum
Ben gittim sağlık ocağına kan verdim bir gün sonuç bekledim. Kanda pıhtı varmış kanlar çöpe gitti ama yinede beta hcg değeri yüksekti. Lakin diğer tüm bakılacak şeylere bakılamadı. Şimdi yarın sabah tekrar gidicem sağlık ocağına kan vereceğim. Neden hala jinekolaga gitmediğime ya da hastaneye gitmediğime gelirsek içimden gelmiyor hiç gitmek sanırım bende korkuyorum bu hisle yaşamak güzel mi nedir ... bilmiyorum. Eğer doktora gidersem 8. Haftaya kadar sallayabilirim. Tabi ciddi bir sancı falan yaşamazsam sonuçta dış gebelik kimyasal gebelik gibi durumlarda yaşanıyormuş....

Ben gittim sağlık ocağına kan verdim bir gün sonuç bekledim. Kanda pıhtı varmış kanlar çöpe gitti ama yinede beta hcg değeri yüksekti. Lakin diğer tüm bakılacak şeylere bakılamadı. Şimdi yarın sabah tekrar gidicem sağlık ocağına kan vereceğim. Neden hala jinekolaga gitmediğime ya da hastaneye gitmediğime gelirsek içimden gelmiyor hiç gitmek sanırım bende korkuyorum bu hisle yaşamak güzel mi nedir ... bilmiyorum. Eğer doktora gidersem 8. Haftaya kadar sallayabilirim. Tabi ciddi bir sancı falan yaşamazsam sonuçta dış gebelik kimyasal gebelik gibi durumlarda yaşanıyormuş....
Kanda çıktıysa bence ihmal etme derim ben kanda bi göreyim soluğu direk doktorda alırım :KK49:

X