- 22 Şubat 2023
- 14
- 2
- 23
- Konu Sahibi hulyaozdulger
Arkadaşlar benim dün regl oldum bugün cam ne sildim ve adetim kesilmiş gibi normalmi bide 2 gün gecikti reglim öyle oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devami geldi fakat 2 gün sürdü ve pıhtılaşma yoğun şekilde ve kesildi kasıklarım ağrıyor batıyorkanaman devam ediyor mu canım devamı gelmediyse yerleşme olabilir
Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diyolar canım ama bi doktora görün istersen. Benim yaşadığım yerleşme kanamasında pıhtı yoktuDevami geldi fakat 2 gün sürdü ve pıhtılaşma yoğun şekilde ve kesildi kasıklarım ağrıyor batıyor
Silik çizgi çıkmış canm böyle olduğunda var diyorlar tekrar yap yada kan ver istersenErken gebelik testi yaptım bugün iğnenin 14.gunu
5den yuksek olursa hamilelik var demektirKızlar günaydın 11 gün kan verdim hcg 2.30 çıktı adet gecikmeminde 7. Günü bugün sizce durum ne
4ngundur pozitif çıktı sabah gene yaptım bugün daha belirgindiSilik çizgi çıkmış canm böyle olduğunda var diyorlar tekrar yap yada kan ver istersen
Biliyorum canm da benim korunmasız ilişki de 11. Gün ama birde adetim 7 gün oldu gecikeli ordan şüphede kalıyorum yükselir mi acaba die5den yuksek olursa hamilelik var demektir
Var ozaman canm hamilesin sen4ngundur pozitif çıktı sabah gene yaptım bugün daha belirgindi
Kaç gün geçti iğne yapalıBugün de yaptım daha koyu çıktı dunkune göre bilmiyorum hala iğne etkisidir diye umitlenmek istemiyorum
15Kaç gün geçti iğne yapalı
Canım yumurtlama döneminde ilişki yaşamadıysan gebe kalma ihtimalin nerdeyse yok, ama 12 Şubat yumurtlama gününse baya yüksekMerhaba kızlar
Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim.
Son adet başlangıç tarihim 22 ocak
ilk korunmasız ilişkimizi 12 şubat ta yaşadık.
19 şubatta adet olmam gerekiyordu ama 3 gün geçti dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Adet belirtilerim yok. Göğüs uçlarım biraz hassas, kasık batması ve şişlik var.
Sizce durum nedir benim gibi bu durumu yaşayan var lütfen fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayır hala olmadım 7. Gün gecikmedeadet oldun mu
Yumurtlamamı sadece program üzerinden bakıyordum ama öncesinde ilişki olmadı ilk korunmasız ilişki 12 şubatCanım yumurtlama döneminde ilişki yaşamadıysan gebe kalma ihtimalin nerdeyse yok, ama 12 Şubat yumurtlama gününse baya yüksek
İnşallah yükselir pazartesi kan ver için rahatlasinYumurtlamamı sadece program üzerinden bakıyordum ama öncesinde ilişki olmadı ilk korunmasız ilişki 12 şubat
23 şubatta kan verdim yani ilişki üzerinden 11.günde hcg 2.30 çıktı yükselir mi bilmiyorum
Adet gecikmeminde 7.gün bugün