Erken gebelik belirtileri ve tahmini 🥰

doğru söylüyosun bende geçen ay yaşadım ilk denememizdi her belirti var adetim 1 gün sonra geldi tamamen hüsran oldu. aslında bu ay dinlemiyordum yoktur diyordum çünkü 10 gün öncesine kadar ilişki yaşamamıtık ama işin içine adetimin bu kadar gecikmesi girince ister istemez düşündürüyo 😓
Haklısın zor ama biraz daha sabret doğru zamanda olcak inşallah 🤲

ovulasyon için test yapmadım canım. adet gecikmem kafa karıştırıyor.2 günüdür erken gebelik testi yapıyorum tek çizgi çıkıyor ama ilişki üzerinden 10.günüm bugün acaba erken mi diyorum😓 bel ağrım var göğüs uçlarım dokunduğumda hassas arada kasığımda batmada oluyor ve böyle hafif ağrı giriyor arada akıntımda çok bilemedim
Yumurtlaman çoktan olmuş gibi çok umutlu olmayın derim

erken olmasına rağmen silik çıkmış bi arkadasşta erken gebelik testleri yalnış sonuç veriyor demişti de o yüzden sordum canım bende mi normal test yapsam acaba
Valla hiç anlamam erken gebelik testinden canım hiçte yapmadim😆normal gebelik testlerinden yaptım yap bakalım çıkar belkide

Benim de yarın adet günüm normalde , erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kesinlikle yok mu demeliyiz :KK43: olsaydı çıkardı herhalde

Benim de yarın adet günüm normalde , erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kesinlikle yok mu demeliyiz :KK43: olsaydı çıkardı herhalde
Erken gebelik testlerine çok güven olmadığını biliyorum canım bence normal testle bir dene. Benim adet günüme 1 gün kala normal testte çıktı

Erken gebelik testlerine çok güven olmadığını biliyorum canım bence normal testle bir dene. Benim adet günüme 1 gün kala normal testte çıktı
hadi ya bende yeni öğrendim yarın normal deniyeyim bakalım birde .fazladan almıştım erken gebelik testi boşuna para aslında aynı sonuç :)

Gelmemiş şimdi attım

Eklentiler

• IMG_20230223_231554.jpg
    IMG_20230223_231554.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 191
  • IMG_20230223_110658.jpg
    IMG_20230223_110658.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 188
X