Erken gebelik belirtileri olabilir mi

Glhn06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
13
0
36
27
Merhaba kızlar. Öncelikle son adet tarihim 22 martı. Ovülasyon testi ile günlerimizi değerlendirdim. Fakat şuan geçmek bilmeyen bir ağrım var.
Sol kasık üstü ağrım 1 buçuk yıllık evliyim ve çok istiyorum hamile kalmak. Hayatımda ilk kez belirti yaşıyorum sanki. Kısa kısa bel ve kasık ağrıları. Ardından bacağım çekiyor sanki. Ve geçen de idrar yolu enfeksynm var o beni baya kötü etmişti Bi kaç gün sürerek. Ardından ufak Bi kanama geldi bende anlayamadım ne olduğunu. . Anlamsız ağrılar şuandada sol tarafım beni kıvrandıracak şekilde ağrıyor. Sizce olabilir mi?

Kanama belki yerleşme kanamasıdır kuzum
Döllenme agrıları olabilir
Bende ovülasyon ile hamile kaldım sana da nasip olur inşallah

batına kaç gün var? bi test yap isterse için rahatlasın canım

Dayanamayıp normal test yaptım fakat negatif. Eşim askeri personel 6 ayda bir birbirimizi görebiliyoruz. Olması çok düşük Bi ihtimal bence ama içimide umut kaplıyor

Ters için çok erken kaset testte çıkmaz zaten bat günü erken gebelik felan yapsanız daha iyi olur

Ben yine kendimi üzmiyim günümü beklemek en mantıklısı sanırım

Merhaba benim son adet tarihim 22 mart 30 gun dongum bahsettiğin belirtiler bende de var ins. Hamileyizdir. Bu anneler gününe içimizdeki kipirtiyla gireriz . Allah isteyen herkese sağlıklı güzel bebekler nasip etsin

Merhaba benim son adet tarihim 22 mart 30 gun dongum bahsettiğin belirtiler bende de var ins. Hamileyizdir. Bu anneler gününe içimizdeki kipirtiyla gireriz . Allah isteyen herkese sağlıklı güzel bebekler nasip etsin
Amin canım inşallah. Sabırsızlıkla bekliyorum benim hala belirtiler devam etmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…