Erken Gebelik Belirtileri Liste Topiği...

teşekkrüler canım bilgilerini paylaşmışsın ilk fırsatta listemize ekleyecem

heeyyyyy annecik adayları bugün kontürole gittim 5. günüm kalçadan iğne yapıyolardı şimdi göbekten de iğne verdiler tüp bebek süreci daha nasıl devam edecek heyacanlıyım yumurtalar 11 12 görünüyor doktorum gayet iyi dedi ama salı günü tekrar kontürole gidip yumurta toplama zamanını belirleyecek offf zaman geçmek bilmiyor hyecan stres fenayım yaaaa

slm canim benide o listeye eklesen benim belirtimi
herhalde en sabirsiziniz benmisim ben 5 ci gun evde kendim test yapmistim
ve ikinci cizgiyi gordum sonra 7 ci gun cok net bi sekilde gordum ikinci cizgiyi
ve sonrada hastanelik olmustum oshh gecirdim cok sukur onuda atlattik allahin izniyle
ama ben hic bi belirti yasamadim hamile kaldigimda
cok sukur rabbime su an ogluma kavustum saglikli bi sekilde rabbim hepinize bu tadi tatdirsin ins
en kisa zamanda sizlerdende guzel haberleri aliriz ve egunalcim oglumun ismi SEMIH su an 6 haftalikkirkimiz yarin cikiypr allah izin verirse
opuyorum arkadasimi kendine iyi bak ;;;;;;

canımcım Tüp bebek günlüğümüz adlı konuya gel burda sadece liste bilgileri oluyor

çok net hatırlıyorum o günleri transferden sonra ohss olmak en büyük belirti zaten biliyorsun dimi
canımmmm belirtilerini ilk fırsatta ekleyecem az daha biriksin
Semih paşayıda yerim ben

Test gününü beklerken gebelik belirtilerini bizimle paylaşanlara teşekkür ediyorum...
Nfy_9185 ve Kırçiceğii kızlar bilgilerini ekledim

tatlım biraz geç oldu kusura bakma canımcım
gebelik belirtilerim : 6. günden sonra kasık ve bel ağrıları 9. gün den sonra adet olacakmış gibi sancı ,bütün vücutta derinin soyulması , aşırı kuruluk ve kaşıntı
idrar testi :10. gün silik çizgi
kan testi :10. gün ilk değer :154

hazırlayanın ellerine sağlık çok güzel bir liste olmuş
bu benim 3. tedavim 2. tedavimden bir kızım var
şimdi tekrar dondurulmuşlarla hamileyim
benimde transferimin 5. gününden itibaren regl olacakmış gibi ağrı oldu 3- 4 gün aralıklı devam etti bel ağrısı oldu bugün trasferimin 9. günü ve belim bayağı ağrıyor
idrar testi yapmadım
ilk kan testimi dün yaptırdım sonuç 125 çıktı pazartesi tekrar kan testi yaptırıcam hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Son düzenleme:
Canim Benim fazla bi belirtim olmadi aslinda,sadece 4 gun kasigima iki defa bi batma gibi bisey oldu saniyelikti ayaga kalkinca oldu,9 . Gun lekenmem olmustu,progestan kullanmama ragmen agrim sizim olmadi,11.gun idrar testi positif,kan testi yapilmadi

bilgiler için teşekkürler kızlar ilk fırsatta listeye ekleyecem

Kızlar değerli ve faydalı bilgilerinizi listemize eklemiş bulunuyorum hepinize teşekkürler

canım benimki biraz garip oldu biliyosun 5. günden başladım idrar testi yapmaya sonradan beliren silik çizgiler gördüm hep 6. gün kasığıma ani bir ağrı girdi sanırım o sırada yerleşti rahime 7. günden sonrada adet ağrısı çektim hiç lekelenmem olmadı
9. günü kan testi yaptırdım 24.5
11. gün 70
14. gün 216
18. gün 812 bu arada da çok çirkinleştim yüzümde sivilceler çıktı cildim kurudu:44:

Canım buarayıda doldurıyım elimden geldikçe ilk gunden itibaren kasık agrısı 5.gunden sonra bel agrısına bıraktı yerını göğüslerde aşırı sızlama ama ben ilaçlardandır dıye düşünüyorum bi iki sivilce kalp carpıntısı bekleme heycanından aslında tamamen adet belirtılerı hiç farkı yok oyuzden kimse umutsuz olmasın idrar negatif 12.gün deger 22 zor bi süreçti ama şükürler olsun kuzum benımle

Artik bende belirtilerimi yazabilirim egusum Transferin 3.gunu olabilecek en normal e2 degeriyle ohss oldum biliyorsun zaten kasik agrilarim vardi ama ohss cok zorladi. Ayaklarim hic isinmadi 7.gunden beri mide bulantisi ve yanma7.gun pembe lekelenme 8.gun idrarda pozitif 9.gun kanda 72.24 goguslerde hassasiyet 12.gun degeri 272.02 Allahim saglikla devamini nasip etsin insallah..

İdrar testi
Kızlar transferin 9.günü ve 11.günü test yaptım tek çizgi yarın kan testi yaptırıcağim ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var kaçıncı günlerde test yaptınız benim gibi olan var mı

Kızlar bilgilerinizi paylaştığınız için çooooooooooooooook teşekkürler...
Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepinize ve tabiki sağlıklı kolay doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…